reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Aleksandra a ja ten 35.jpg tylko podnóżek miał taką kratkę a nie plastik:p No i na paskach był Twój też??

Powiem szczerze , że cenę "mam gdzieś" , bo rodzice ojca Księżniczki się zaoferowali, że kupią wózek jaki sobie wybiorę ( a że śpią na kasie to niech płacą. Mogli inaczej synalka wychować . )

Snoopy u mnie niestety nie ma takiej możliwości :sorry:

Kasiek Julka ma w tej chwili 3kołowy rowerek, stara się pedałować ale widać że jest jej nie wygodnie w tym "maluchu" właśnie na dzień dziecka tzn. jak J przyjedzie w połowie czerwca chcemy jej kupić już wypasiony :-) Cały czas też mi chodzi trampolina po głowie, zobaczymy czy Julce się w ogóle taki "wynalazek" spodoba , za jakiś tydzień-dwa będę zamawiać na prezent na komunię chrześniaczki J :tak:

Blaneczka śliczne imiona bardzo mi się podobają :-)

Mirabelka​ 9kg na pół roczku ma dziewczyna spust :-D

Poznajdywalam niektóre mamusie na fb :) których nie mam , ale nie znam imion haha
mirabelka to ładnie ta twoja wszamasza jedzenie jakma juz 9kg !!
blaneczka -tylko sie cieszyc z takich tesciow

Hejka

Ja już po lekarzu... Gin był w szoku bo nie mógł znaleźc ranki... Zaniemówił aż :-p I pytał czy na mnie wszystko tak ładnie się goi :-p:-p.

KASIEK, OLA a no szefowa taka że jak bym do niej "szefowa" powiedziała to bym zęby straciła... Tam nie ma na pan, pani, wszystko po kumpelsku...

SNOOPY no to też sumienie ma tak ciężarną stresowac :-p. Ale dobrze że już tak blisko

Ale super:-D też bym chciała żeby mi się szybko rany goiły:-) to teraz trzymac kciuki za Ciebie i wasz kredyt mi zostało;-)

Anetka świetny ten wózek ktory pokazałaś aż załuje że ja już mam....

kama ale chamstwo... przeciez oni maja zasrany obowiazek... masz niewyjezdzone godziny przez nich bo to z winy instruktora sie zrazilaś do kursu!

a to dla tych co mnie nie maja a chca miec:-D Anna Sienicka | Facebook

Ostatnia edycja:
reklama
Aleksandra - no teściowie to nie będą . Ojciec Księżniczki mnie zostawił jak tylko się dowiedział że jestem w ciąży . Więc no nasze drogi się rozeszły , 0 kontaktu z nim , tylko jego rodzice się zainteresowali trochę .

Do góry