reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Blaneczka a imię jakie masz? co do wózka ja kupiłam ten
JAKOŚĆ ! Alu Wózek NINBO 2w1 PROMOCJA !TYLKO TERAZ (2266577139) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Alicja już się w spacerówkę wpasowywała i kazała się wozić i nawet z takim wielki klockiem jak Ala leciutko się prowadzi;-) a łózeczko mamy po moim pasierbie drewniane a po Ali turystyczne różowe bo drewniane rozwaliła jak miała 8,9 mies:-D kicała kicała i zarwała:-p

Ola ja pranie składam, chociaż czyściej bedzie:-D
kama ja mam tak że ide do ośrodka wykupuję kilka godzin zdaje wewnetrzny i oni mi dają papiery i ide o termin egzaminu, też tak mozesz zrobić, po co masz 2 razy placic jak mozesz godziny wykupic?
kasiek jak się przeprowadzimy to podagamy, jutro Misiek notariusza sam załatwia, aż się boję... do tej pory ja wszystko załatwiałam... boję się że coś spierniczy...

Ostatnia edycja:
reklama
kasiek A no polecam :-) to zabierz Domkę i niech jeździ, próbowałaś ją uczyć?
Mam nadzieję, że Domka dostanie się do przedszkola :tak:

Blaneczka na allegro to taki wybór, że rzeczywiście ciężko się zdecydować. Ja to bym pewnie patrzyła za jakimś fajnym ale używanym, bo można dostać fajne używane w o wiele niższej cenie niż nówki.
Jakie imię wybrałaś?
snoopy no my niestety nie mamy takich dochodów, żeby nawet o taki kredyt się starać :-p ale jak dobrze pójdzie to za kilka lat przeprowadzimy się do domu na wieś :tak:;-)

hej:)
kurcze zapomniałam co miałam komu napisać ehh za duzo piszecie albo ja mam za słaba pamieć:laugh2:
vegas u mego meza tez było tak jak u kasiek&kasiek jednego dnia pojechal do białego tam miał testy psychotesty a potem rozmowe z psychologiem jakas wredna babka była i nie dostał sie przez nią
blanka witaj:) a ten facet to rzeczywiscie tchorz i mieczak najwazniejsze aby ksiezniczka twoja była zdrowa
snoopy jejku zazdroszcze ci super:) tez bym chciała mieć swoj własny dom bez tesciowej:)
liza ja tez znam gosciowe ktora duzo razy zdawała prawko az 13 he ale podziwiam ja za wytrwałość i upór ja bym sie juz dawno na jej miejscu poddała:)

co do wzrostu to ja tez z tych nizszych 155cm a moj maz 185cm ale ostatnio sie wazyłam waze 47kg czyli 8 kg schudłam od stycznia. a co do prawka to mam od kwietnia 2009 i najlepiej mi jak sama jezdze a wypadek samochodowy tez miałam w piatym mc tydz przed weselem o mały wlos nie zginelismy wystraszyłam sie wtedy ostro patrze kazda z was na fb ja tez mam ale nie czaje mniej wiecej o co tam chodzi wole nk:)he

a my dzis na szczepieniu bylismy niki troszke poplakała tylko pani doktor mowila ze duza baba z niej :) wazy 9200 i ma 71cm a pogoda u nas w miare ładna cieplutko tylko tez wieje

snoopy no my niestety nie mamy takich dochodów, żeby nawet o taki kredyt się starać :-p ale jak dobrze pójdzie to za kilka lat przeprowadzimy się do domu na wieś :tak:;-)

My też byśmy mieszkali jak mieszkamy gdyby nie to że moja mama powiedziała, że pomoże nam spłacać, bo jednak 3 dzieci to jest duze wyzwanie a i kredytu też sporawo będzie mies spłacać... prawie cała moja wypłata to rata....

co do wóżków ja wiedziałam że chce 2w1 lub 3w1 i staneło na tym nie żałuję że go kupiłam ale żałuję że nie błękitny.... widziałam rozłożony błękitny i gondokla jest prześliczna a w srodku biala:-) ja wziełam czarno czerwony... a w srodku jest szary... ale jest lekki (to najważniejsze) i mozna sobie dokupic fotelik z tym ze ja kupiłam za 30zl bo aukcje wygrałam:-D wiec tez tanio mnie wynioslo:-pa po upraniu jak nowiuski z tym ze zielony i ni w pipe ni oko do wózka nie pasuje:-D

Blanaczka oba te imiona były na mojej liście dla Dominiki:)
Co do wózka ja miałam taki WÓZEK NA PASKACH BABY MERC SOLAR +FOTELIK KOŁA P (2269283881) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mogę polecić pompowane koła i wózek na paskach nie na amortyzatorach bo lekko się buja
Hmm jak będziesz miała czyściutkie dziecko:p bo na początku nie ale potem jak już siedzi to rączkami dotknie to oślini ja miałam bordowy teraz mam spacerówkę różowo siwą i jest usyfiona straszliwie...

Anetka my jej jeszcze nie kupiliśmy rowerku ona chyba jeszcze nie zaczai myślimy żeby na dzień dziecka albo na urodziny dopiero

Mirabelka ładnie waży Niki:)

reklama
Hejka

Ja już po lekarzu... Gin był w szoku bo nie mógł znaleźc ranki... Zaniemówił aż :-p I pytał czy na mnie wszystko tak ładnie się goi :-p:-p.

KASIEK, OLA a no szefowa taka że jak bym do niej "szefowa" powiedziała to bym zęby straciła... Tam nie ma na pan, pani, wszystko po kumpelsku...

SNOOPY no to też sumienie ma tak ciężarną stresowac :-p. Ale dobrze że już tak blisko

Ja mam prawko od końcówki października 2011 :-p. Dzisiaj jeździłam po mieście z M... I się z nim pożarłam, bo mnie w błąd wprowadzał... Ale nie chce mi się rozwijac tematu...
Czekam właśnie na moich rodziców, zaraz młodego mi odwiozą :-)

Do góry