reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
snoopy no to już niedługo. Ale Wam zazdroszczę! :-)

Ola nie jesteś sama :sorry: ja nawet jeszcze łóżka nie złożyłam, bo Zuzia się na nim od rana bawiła i całe zawalone jest zabawkami. Czekam aż się obudzi to posprząta i wtedy się złoży :-p

Blaneczka a masz już jakieś typy wózków?

Ale drukarnie robicie:szok:

KasiaF hehehe oj bo my dziwnie śpimy:p Ooo piwko z szefową fajnie:) Trzymam kciuki za wizytę u gina&&&

Vegas mój C ostatnio robił testy psychologiczne i miał z dnia na dzień nic nie czekał. Mówi że zależy jaki ruch mają:) Tylko nie wiem jak to w wojsku jest bo on na zawodowego kierowce robił

Femme przy mojej teściowej to normalne...

Co do wzrostu ja mam 170cm a C 186 cm chyba:)

Malwina to macie dodatkowego lokatora w łóżku:)

Liza wyobraziłam sobie Ciebie na szpilach goniącą trójkę urwisów hahah

Kamma no bo już za Tobą tęskniłam:) A Jula bardzo przeżywa że taty nie ma?? Trzymam kciuki i Ty za mnie trzymaj wyniki mamy po 20 kwietnia:) &&&&&

Anetka właśnie miałam obejrzeć ten film super że polecasz:) Eh moja tez by mogła się nauczyć na rowerku:) Ja mam prawko od stycznia 2007 i też pewna jestem tylko jak ja kieruję...

Ola ja też nienawidzę jak się do mnie Katarzyna mówi:wściekła/y: A ja miałam wypadek w 9 miesiącu ale nie prowadziłam...

Milka chcesz schudnąć dam Ci moją teściową... A widzisz zostałaś bo jesteśmy uzależniające:p:p A będziesz z nami to i może znowu poszalejecie:p

Umi
w życiu nie powiedziałabym że to Ty wcale nie jesteś do siebie podobna:p No szkoda że wizytę trzeba będzie przesunąć zdrówka dla Kacperka:)

Snoopy weź nie strasz:p

Blaneczka witaj a tchórz niech spada na drzewo:p

Ale u nas dzisiaj pięknie cieplutko:) Ale zacznę od wczoraj wieczorem C zabrał mnie na spacer i tego kebabczyka w zamian za nocne wariacje:p
Dziś uzupełniłam w pełni tą kartę do przedszkola i już zanosiłyśmy... Pani powiedziała ciężka sprawa bo już 160 podań jest a pierwszeństwo mają 5 i 6 latki ale jestem dobrej myśli Dominika ładnie Pani dyrektor odpowiedziała na pytania a teraz śpi.
A ja chyba coś plecy nadwyrężyłam do tych świąt bo mnie boli nisko;/ Dziś chyba kolejny cykl mojego leczenia muszę sprawdzić...

Anetka -jedyne co wiem, to że chcę wielofunkcyjny . I to wszystko . Haha ;D Nie mam pojęcia co wybrać , szukam na allegro na razie .

Kasiek - hahah, lepiej niech spadnie z tego drzewa :D

Blaneczka ja wózek na allegro kupiłam:-p a też już miałam dość łażenia i ogladania, na świeta wózek miałam już w domu:-D z tym że ja już wszystko dla dzidzi mam, tylko M jeszcze łóżeczka nie dowiózł:-D
Ola ja tez mam pierdzielnik że hoho ale jak mnie nie ma to Ala zawsze narozwala:-p
anetka nie ma czego zazdroscić:-p trzeba się zebrać i pozałatwiać wszystko, ja się bałam że my tego kredytu nie dostaniemy.... Ale już bliżej niż dalej, z tym że jeszcze dziś musimy na konto wpłacić 890zl bo ubezpieczenie musimy zapłacić od wkładu własnego bo brakowało nam 26tys i tą kwitę musimy ubezpieczyc... dobrze że M ma na koncie to przeleje bo ja goła:-D 120 w portwelu i tyle samo na koncie:-D

Snoopy - ja na allegro, bo się późno za to zabrałam i już mi się nie chce chodzić z tym brzucholem po sklepach haha :D
I powiem szczerze, że dla Księżniczki najwięcej ciuszków ;o łóżeczka nie ma , wózka nie ma haha xd
Coś słabo się przygotowuje :D

Umi,Kasiek trzymam kciuki żeby cała 3ka się do przedszkoli :tak:

Umi zdrówka dla Kacperka.

Snoopy ale ja nie ukończyłam kursu, a Ty masz papiery ze swojego ośrodka?

Kasiek dzisiaj już 2 razy pytała o tatę, szybko jej przypomniałam gdzie i po co pojechał i teraz cisza, wiesz my jej tłumaczyliśmy odkąd tylko wiedzieliśmy że J jedzie i wydaje mi się że "po swojemu" się nastawiła i zrozumiała co się dzieje. U Nas też duzo podań złożonych więc mamy marne szanse jako że Julka nie będzie miała ukończonych 3lat, ale biedy nie ma nie daleko od Nas znalazłam świetne prywatne przedszkole i będę się orientować co i jak tylko muszę to prawko zrobić bo będę musiała 20km Julkę dowozić.

Ja też mam rozpierdziel w domu :-p dzisiaj z rana sprzątałam ale znowu z JUlką narozwalałyśmy, ciężko nadązyć za bałaganem :-D

reklama
Blaneczka a i spaść może jakie to imię bo pisałaś że się nie zdecydowałaś??

Snoopy dobrze że jednak dostaniecie kredyt:) Też Ci zazdroszcz:zawstydzona/y:ę pomimo tylu spraw

Kamma na pewno się dostaniemy:) Dobrze że jej tak tłumaczyliście zresztą teraz taka technika że na skype możecie co wieczó dzwonić:)

Do góry