reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

OLENKA - ja też się właśnie zastanawiałam ale jednak padło na takie :-) fajnie wygląda do wszystkiego pasuje i jest łatwiej jak coś przenieść czy coś :-) drewniane to bym chciała jak bym mogła cały pokój tak ładnie urządzić drewniane meble i w ogóle

KASIA - ja łóżeczko od teściowej dostaje (w końcu coś ... bo moja mama to już prawie wszystko kupiła) więc jak teściowa stawia to sobie zaszalałam i już z wszystkimi bajerami wzięłam ;-p a fotelik od siostry :-)

MIKA - no to udanych chrzcin ;-) fajnie że razem z siostrą zawsze to koszty na pół:-p

reklama
bylam na weselu ---porazka nigdy wiecej w ciazy na wesele...pozatym straszna szmira.....katastrofa...:wściekła/y: jeszcze jestem zmeczona i zla....poklocilam sie ze swoim co oczywiscie nie przeszkadzalo mi w tym co by go dosiasc(przez zgubny wplyw forum:tak:;-))

fatal ----bedziesz milala zajebiste nossidlo...ja mam nieciekawe ..w spadku dostalam -jak to mowia darowanemu koniowi nie zaglada sie w zęby::p:p ale tak w ogole to do czego to nosidlo jest??przeciez my nawet samochodu nie mammy...<mysli>]
lozko drogie ale tez wypas...moja tesciowka kupuje nam meble do salonu:)niech sie boi:D

bardzo sie ciesze ze mnie nic nie boli:)a dzidzius tez rusza sie caly czas....juz na tym etapie mozna przewidziec jaki temperament bedzie mila dziecko---moje nie bedzie spaalo zbyt wiele...ojć---
musze brac zelazo 3 razy dziennie-niby dobrze je toleruje ale czasami zoladek sie buntuje...i kupa jest fajowa po tym ::no:

cos tammilam jeszcze do ktorejs napisac i jak zwykle zapomnilam...ale wprawie sie :D obiecuje:*

Nie no dziewczyny ! takiego zastoju to już dawno nie było !!!

Kuba poszedł pograć w kosza ja z nadzieją że będę miała co poczytać a tu cisza ! ... jedynie Kasia coś naskrobała

KASIA - no fotelik to dużo zastosowań :-p bardziej w domu mi się przyda niż do tego samochodu :-p i też mi się podoba i nie taki drogi w sumie ;-) w sklepach patrzałam to za 300zł albo i więcej :| ... allegro jednak fajna sprawa :-)
Dobrze że dobrze się czujesz :-) ja na wesele bym chętnie poszła ale ze względu na to żeby sobie siedzieć przy stole i jeść wszystko co się nawinie ;-p :-p

Dziewczyny co to sie dzieje:szok: nie mowie, bo tez kilka dni sie nie odzywalam - jakos mam taki depresyjny nastroj.. ale Wy gaduly:szok:
nie dajmy umrzec watkowi:tak:dziewczynki..
a ktore dzis do szkoly ida?? wiem, ze na 100% Ilona..a kto jeszcze?? milego dnia koietki:-)

Hej hej ;-)
dzis dzwonie do kardiologa spytac sie czy mam dzis przyjezdzac do szpitala,az mi sie nie chce myslec o tym :sorry2: wczoraj P gladl Ale spac ,powiedzialam mu zeby sprobowal bo wkoncu nie bedzie mnie przynajmniej 2 dni - nie wiem jak wytrzymam bez Ali :-( P nawet sobie poradzil z ubieraniem ALi w pizamke ale wszystko dzialo sie na stojaco :laugh2:
A na weselu bylo fatalnie :baffled: opowiadac nie bede bo po co sie denerwowac !! !!

Zastrzyki bola jak chol....... :crazy: ale dzis mam dostac ostatniego oile pojde do szpitala :sorry2:zreszta napewno Was o tym powiadomie !! !!

netgirl moze i stomatolog ale mi sie cos obilo o uszy ze taki dla dzieci zaczyna sie na P - ale wlasnie nie wiem jak :confused:

femme fajne lozeczko a i nosidelko swietne :tak: ale przyznaj sie , bardziej skusilas sie na te klocki ? :-):-p

Kasia19 ja tez mialam uzywany po siostrze i nawet nie narzekam :tak: a nosidelko przeciez i tak sie przyda Wam bo np.wracac ze szpitala to bedziecie jakims autem albo jak sie bedzie jezdzilo z dzieckiem do lekarza-chyba ze mieszkasz obok jakies poradni to problem z glowy :happy:

alexrw rozumiem cie ja przed wczoraj wziełam ślub było super taraz czekamy z męzem na dzidziusia ja nie mam 16 lat a 18 i dobrze jest wiem ze mając mniej lat niż 18 jest trudniej i w ciąży ale nie tzrzeba sie podawać wszystko bendzie dobrze

POLNA silna z ciebie babka, napewno wytzrymasz te zastrzyki...kazda co idzie na wesele to mowi ze lipa....a ja mam isc za 3 tyg i podejrzewam takie same wrazenia!!! BASKA ja do szkoly nie ide... choc czasem bym chciala, bo mi sie nudzi....tu takie pustki.....aż dziwne:( BABLYS dziekujemy za komplemencik.... no tak, jestesmy wszystkie dzielne na maxa:)
DZIEWCZYNY MAM PYTANKO, JESTEM W 30 TYG CIAZY I STRASZNIE MNIE BOLA ZEBRA. mALY STRASZNIE SIE KOLO NICH PCHA, NA DODATEK MAM WRAZENIE ZE MI NA NIE WCHODZI JAKBY BYŁ ZARAZ POD CYCKAMI....WIECIE MOZE CZY TO NORMARNE. SIEDZIEC NIE MOGE BO MNIE BOLI I CISNIE. NIESTETY SIE GARBIE A TERAZ TO NIE MOZLIWE, MUSZE SIEDZIEC PROSTO JAK SŁUP:(

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Dziewczynki!!!
JAk JA się cieszę,że nie muszę dzisiaj do szkoły iść... W tamtym roku już miałam zrezygnować ze względu na ciążę, ale teraz ciężko by mi było, więc dobrze że już skończyłąm szkołę...
Justynka śpi sobie, a Mareczek sobie się wierci w wózeczku.
Przez weekend straszne pustki były.... Ostatnio w ogóle jakoś nie ma o czym pisać, chyba że to takie moje wrażenie...

Ciekawe jak tam Wiki po weselu???
Kaśka Aż tak strasznie było???

Do góry