reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi no niestety. Ja jak tylko wsiadałam to cała noga mi latała na sprzęgle :-D i w ogóle pierwszy egzamin oblałam na łuku, a na jazdach zawsze dobrze mi wychodził :sorry:

Zuzia śpi! Ostatnio w dzień wolę ją położyć, bo tylko chodzi i marudzi i nie wiem o co jej chodzi :sorry: zrezygnowała z drzemek jak miała 1,5 roku i nigdy w dzień nie marudziła a teraz jak się nie prześpi to świruje :eek: ale to może i dobrze, niech śpi, przynajmniej mam trochę spokoju :-)

reklama
Przyszłysmy wkoncu troche do domu:-)

Ja zdawałam jak byłam w ciąży i jakoś mi nie szło, dałam sobie spokój i zdałam jak Zuzia miała 5 miesięcy i bardzo dużo teraz jeżdżę

Anetka moja chyba dopiero teraz rezygnuje ze drzemki , ale o 18 jest padnięta , ale jasne niech Twoja spi :-D

Umi zdrówka dla Kacperka, co do przedszkoli Zuzia juz zapisana jest i ma miejsce , od września mam przedszkolaka

Kamma jakoś dasz radę , moja najukochańsza siostra wyjeżdża za 2 tyg, do Szwecji na 5 miesięcy, będzie mi jej brakowało

U nas 14 stopni i słoneczko ale wiatr wiejeeee

sorry że tylko o sobie, zaraz nadrobię:-)
kurde masakra... u nas to zawsze musi byc cos.... wyjezdzamy juz z domu dzwoni babka z banku "nie spieszcie się jest problem z waszym kredytem i mamy odmowe...." zbladlam momentalnie.... po godzinie udalo się wszystko załatwic popoprawiali i podpisaliśmy ze odbieramy kredyt jutro M jedzie do notariusza i umawiamy sie na konkretna date i podpisujemy umowe a zbywca dostaje kase z banku i mamy wlasny dom
laugh.gif
a tak sie denerwowalam ze mimo fenoterolu mialam tak bolesne skurcze ze myslalam ze nie wyrobie, po 2 tel od babki wszystko sie uspokoilo... dzidzia juz w banku brykala cale wypelnianie dokumentow i przeszkadzala mamci w podpisac, a M się śmiał że zaraz obcy mi brzuch rozerwie
laugh.gif

Blaneczka witaj napisz cos o sobie :-)
anetka no wazne ze zdalas znajoma mojego M zdawala 15 razy :happy: paranoja... ;-) ja za pierwszym ;]
snoopy nie denerwuj sie tak :-) super ze juz wsio podpisane i bedziecie miec domek :tak:-)

My zaraz na dwor lecimy, Miki konczy obiadek jesc. wieje niby ale 16 stopni pokazuje termometr :-)
a jutro Grupa Hani jedzie do teatru :tak: i ja jutro z Danielem do logopedy od razu rano pojade... ciekawe ;-) jak o leci od wrzesnia Daniel juz do prezedszkola..:-)

snoopy to dobrze, że jednak dostaliście ten kredyt, a Ty się za bardzo nie denerwuj ;-) Czyli co, teraz kupujecie i niedługo przeprowadzka :-)

liza wow za 15 :szok: nie chciałoby mi się tyle razy do tego podchodzić :-p

Blaneczka ale dupek skoro Was zostawił :sorry: chyba trochę niedojrzały.. A pytałam z jakiego miasta jesteś, bo ja też mieszkam w małym mieście w Wielkopolsce :-p

vegas Hmm, no właśnie niby miałam, ale już teraz żadne mi sie nie podobają. Myślałam też nad angielskimi.
snoopy oni się zakolegowali właśnie przez nas, i dopiero od jakiegoś czasu razem sie wzięli za pracę.....
Ale numer:-D fajnie macie:-)
anetka bylo nas kilka dziewczyn bez dzieci, pisalysmy wszystkie juz jakis czas na forum mlodych mamus i w koncu kilka mam stwierdzilo, ze to forum dla nich, nas nie powinno tam byc i przenioslysmy sie na inne razem z innymi mamami, ktorym nie przeszkadzalo nasze towarzystwo ;) a wszystkie mialysmy wtedy od 16 lat, najstarsza mama miala 20.

umi madre mobilne dziecko Ci wyrosnie :D

na forum same laski i ich wysocy faceci ;)

nieźle.... My tak nie robimy, jakieś bardziej otwarte na nowe twarze jesteśmy;-)

Umi - mam nadzieję , że to nic poważnego :)
Ja Ciebie i na czerwcówkach widziałam:-p

Kama ja też zaczynałam kilka lat temu prawko, taniej bedzie Ci dokupić kilka godzin i na placu pocwiczyc i tak jezdzisz i tak wiec co za roznica a testy sciagnij z neta ja tak zrobilam:-p

Umi ja Cię pierwszy raz na oczy widzę chyba:-D jaka chudzina:-)

My z Alą w miedzy czasie jak doczytywałam was od rana wsunełyśmy duzego kebaba:-D matko wysłałam braciaka i jego kumpla i naładowała miecha jak dla chłopa od kosy:-D a ja surowki wiecej wole, przynajmniej pies sie naje:-p

anetka kupujemy i wchodzimy z remontem przeprowadzka w czerwcu najpozniej 5lipca:-D bo moja kochana sis z kanady przylatuje na 2tyg i chce sie ewakulowac:-D prezenty od niej lubie ale nic pozatym:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Blaneczka - witaj :)
umi - zdrowka dla Kacperka
snoopy - dobrze ze sie wyjasnilo :)
No my po spacerku , obiadku teraz drzemka popoludniowa :> ja mam taki za przeproszeniem burdel w domu , że szkoda gadac ;/ a leń taki że chyba pozostanie tak do póki leń nie przejdzie :D

Do góry