reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi o nie, ta fryzura nie jest dla Ciebie :-p lepiej Ci w takich jakie masz teraz :tak:
Ja zaczynałam robić prawko w lipcu 2008 ale tak mi się przedłużyło, że zdałam w sierpniu 2009 :-p w sierpniu 2008 zaszłam w ciążę ale dalej robiłam prawko nawet zdawałam z brzuchem ale nie zdałam, później zrobiłam sobie przerwę, bo to za duży stres no i wróciłam jak już urodziłam Zuzię :tak:

reklama
anetka:-D wiem, teraz za nic w świecie bym do niej nie wróciła:-p. No ja robiła prawko w sumie nie bedąc w ciązy, a raczej nie wiedząc o tym, ale egzamin zdawałam z przeświadczeniem że jednak w tej ciazy moge być:-p
milka az za mobilne, a co robisz na co dzień?

No Miki spi.

Umi u mnie teraz sie poprawilo ale kurcze takie dziwne niebo jakby mialo padac:dry: jej nie poznałam cie na tym zdjeciu :-D :szok:

To u mnie dzieciaki juz na swiecie (Hania, Daniel) jak mature zdawałam :-)

Prawko zaczelam zdawac w lipcu 2006 i we wrzesniu mialam juz egz.teoretyczny i w październiku 2006 praktyczny :-) bodajże 8-ego :) a termin z Hanią miałam na 17ego :-) egzaminator i kolezanki smieli sie bym nie urodzila tylko za kierownicą ;-) hehehehe

milka masz FB? :) podaj namiar

Ostatnia edycja:
umi pracuje, na 14 (u was 15) de do pracy wlasnie ;) nic mi sie nie chce jak mam popoluniowa zmiane, gora naczyn do mycia, ale TZta zaprzegne do tego, ja rozwiesilam pranie wiec styka ;)

Ja zdałam prawko za pierwszym razem ale kiedys było łatwiej;)

Liza nie wymieniam bo nie jeżdze;)

Milka moja kumpela z Anglii głownie w lumpach zakupy robi i tani kupuje;)

Anetka niestety muszę zaczynać od nowa bo za dużo czasu minęło :cool:

Umi nigdy bym nie powiedziała że to Ty :szok::-D masz rację nie wracaj do tamtej fryzury teraz dużo lepiej wyglądasz.
A wyniki rekrutacji mamy w poniedziałek już mam stresa :-p

Idę wywalić Julkę na podwórko a sama posprzątam w domu ( obiecałam sobie że nie zapuszczę chaty) bo po moich kulinarnych wyczynach kuchnia wygląda jakby tornado przez nią przeszło :eek:

Teściowa dzwoniła, że młody ma gorączkę i gardło go boli:sorry:. No cóz ulżyło mi nieco. Bo w nocy go bolał brzuch i też miał gorączkę ale mu zupełnie rano przeszło, wiec go dałam do teściowej a ja biegiem do laboratorum z jego moczem bo mi ZUMem zawiało. No a teraz juz delikwenta zapisałam na wizyte u lekarza wieczorem, bo w piatek mamy kontrole w Rzeszowie i teraz pewnie będziemy musieli przesunąć, no nic zobaczymy co lekarka powie, oby to nie było nic groźnego, ale w sumie młody ostatni raz miał gorączkę 1,5 roku temu:szok:.
kaamaa to ja mam dzien zero po tobie:-D, trzymam kciuki za Twój poniedziałek:tak:
sali ja też zdałam za pierwszym razem:tak:
Liza to Twoja Hania też zmotoryzowana będzie.

Ostatnia edycja:
Ja zadałam za 6 razem :-D:-D ale wcale nie uważam, że źle jeżdżę :no: po prostu stres.

Blaneczka Hej ;-) Ty chyba jesteś tu nowa? Napisz coś o sobie :tak: gdzie dokładnie mieszkasz w Wielkopolsce?

umi zdrówka dla Kaceprka :*

reklama
Do góry