reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anetka ja też jeszcze nie wiem czy Julka się dostanie wyniki rekrutacji w poniedziałek :tak:
Nie dziękuje (żeby nie zapeszać :-p) mam nadzieję że do września się wyrobię...

Ola (nie) dziękuję :-)

reklama
Kaama równiez trzymam kciuki i za prawko i za przedszkole :tak:
Ola ja po roku od prawka tez mialam niezla akcje (jechalam do szkoly i bylo spiecie w aucie) efekt koncowy auto sie spaliło, straz gasila :no: nie jezdzilam autem 3mies, potem musialam sie przemóc :dry: no prawie 5,5 lat odkad mam prawko;P zlecialo...

Ostatnia edycja:
KAMA POWODZENIA;)

Ja mam prawko 14 lat :szok:(boze jaka ja stara haha)
Na poczatku pare razy jezdziłam ale potem przestałam i teraz sie boję...wole jezdzic z męzem czuje sie bezpieczniej tym bardziej jak mam dzieci to nie chcialabym ryzykowac chyba ze sami bysmy jechali,nie raz maz da mi poprowadzic jak jedziemy na działke przez las...swoja droga nawet nie mam prawka wymienionego na nowe;/

A ja mam prawko od sierpnia 2009 :-p i najbezpieczniej chyba się czuję jak kieruję sama :tak: chociaż jak kieruje mój P to też czuję się bezpieczna. No ale ja lubię jeździć samochodem, lubię prowadzić, więc dla mnie to żaden problem :tak:

anetka to masz tak jak i ja :) tez lubie prowadzic ;)
sali to musisz wymienic prawko chyba?

Ide przepalic bo zimno;/ Miki akurat Dore oglada -uwielbia ja i jak zaczyna powtarzac po niej :-D

Dzięki Dziewczynki :-) :*

Ja też lubię jeździć samochodem, już raz robiłam prawko wyjeździłam 20godzin i siedząc za kierownicą eLki o mały włos unikneliśmy poważnego zderzenia zwiny instruktora przeraziłam się okropnie chwile po tym zaszłam w ciążę i już nie usiadłam za kierownicę :eek:
Ale ostatnio pojeździłam naszym samochodem po polnych drogach i "stara miłość" wróciła i nie było opcji żebym po raz kolejny nie spróbowała a poza tym teraz kiedy zostałysmy same chciałabym być bardziej "mobilna" :tak:

dziewczyny jestescie kochane! :) :*
tez Was polubilam i bardzo lubie czytac o Waszych dzieciaczkach i doswiadczeniach zwiazanych z wychowywaniem-kopalnia wiedzy! :) zostane z Wami, dzieki za zatrzymanie!
kiedys pisalam na innym forum z mlodymi mamami i kilka dziewczyn wyprosilo mnie i inne, ktore jeszcze nie byly mamami wiec juz jestem ostrozna ;) wiem, ze nie wszedzie mozna wejsc od tak.
a my sie wstrzymamy od oficjalnych staranek, stawiamy na zywiol.

ola zdrowka dla malego! Bozie, jaki slodki synus!! do schrupania! :D

femme farciaro! ja nic nie znajduje, a Ty od razu stowe! no i jeszcze wygrana! :) wow, jestes ode mnie wyzsza, a mniej wazysz! no ladnie, ladnie, chyba sie musze wziac za siebie.

dorotar zazdroszcze, ze mimo obzarstwa waga spadla, ja nawet nie wchodze.. zreszta pewnie i tak jeszcze dodatkowe deka sa od @ ;/ sliczne zdjecia, synek ma cudne oczy! :)

kasiek gratki zrzucenia 4 kg!! :) sporo! ja tez bym chciala, buuu ;P

anetka poczytalam o tej szczotce, ma super opinie, wlasnie sobie zamowilam na ebay'u. ja ogladalam ten film, bardzo mi sie podobal!

umi mam identyczna kanape w PL, tez brazowa, tylko bez bokow :) i moje poduchy brazowo-bezowe :) bardzo wygodna jest.

vegas moj TZ tez sie staral do wojska, nawet go przyjeli, ale jak juz bylismy w UK wiec musial zrezygnowac i czekal na testy kilka msc z tego co pamietam. Bylo mnostwo chetnych i dzelili ich na grupy, kazda grupa miala inny termin.

sali aaaa, zazdroszcze wyprawy lumpkowej! uwielbiam to, a tutaj wcale nie sa takie tanie uzywane ciuchy, nie ma tekiej roznicy cenowej jak w PL.

kaamaa
no to trzymamy kciuki za prawko, oby sie udalo za pierwszym razem! ja zdawalam 3 razy i zreygnowalam.

liza ja teraz mam mały problem z samochodem, bo zmieniliśmy na inny i jakoś mi nie idzie, ma dziwne obroty i jak z jedynki wrzucam na dwójkę to mi trochę szarpie samochód :sorry: później jest już ok, tylko ta nieszczęsna dwójka dziwnie wchodzi :sorry: ale chyba trzeba będzie coś tam po prostu wymienić i mam nadzieję, że będzie dobrze.

kama czyli teraz będziesz po prostu dokańczać tamten kurs czy od nowa cały robisz?

milka no co Ty, wyprosiły Cię? :sorry: pff tutaj mamy milsze mamuśki :-) Myślę, że jak nie będziecie się jakoś szczególnie starać to w końcu i tak zajdziesz w ciążę ;-) jeśli nie będziecie stosować żadnej antykoncepcji to przecież nie ma innego wyjścia :-)
Też trochę czytałam zanim zamówiłam tą szczotkę, a najbardziej przekonał mnie filmik na youtubie :tak::-)

KasiaF, mój to owoców je zawsze duzo, a słodyczy mało, a na świeta odwróciło mu się:/... Co do dokumentów mój T. kiedys przez pół tygodnia jeździł bez bo zapomniałam o nich i nosiłam w torebce:-p:-D
femme:-D nie wyobrażasz sobie?:-p
Zakopane (53).jpg Dawno i nie prawda:laugh2::-p zupełnie proste włosy bez grama lakieru co prawda nie za długie, bo dopiero co po fryzjerze, ale miałam kiedys do pasa;-). Ale szczerze mówiąc średnio mi sie podoba stara fryzura, ja musze mieć nastroszony czubek:-p:-D. A co do oka lewego to ono jest, nie wiem czemu na zdjeciu jakos tak dziwnie wyszło jak wydłubane:-p

Co do wzrostu to juz kiedyś pisałam, ale co mi tam ja mam 168 cm a T. ma 190 cm

anetka ja oglądałam ten film, tez ryczałam jak wariatka:-p
kaamaa kiedy będą wyniki rekrutacji u was? U mnie w przyszły wtorek
Liza widze że nie tylko u mnie pogoda jakaś niewyraźna:/
milka my właśnie chcemy z bokami, teraz mamy taką z jednym bokiem, ale wydaje mi się, że wygodniejsza dla nas bedzie własnie z 2. Dobrze wiedzieć, że wygodna:tak:.
A ja mam prawko od sierpnia 2008 akurat na poczatku ciazy byłam jak zdawałam egzamin, ale ma uczone dziecko:-p, prawko ma, pół matury też:-D

reklama
anetka bylo nas kilka dziewczyn bez dzieci, pisalysmy wszystkie juz jakis czas na forum mlodych mamus i w koncu kilka mam stwierdzilo, ze to forum dla nich, nas nie powinno tam byc i przenioslysmy sie na inne razem z innymi mamami, ktorym nie przeszkadzalo nasze towarzystwo ;) a wszystkie mialysmy wtedy od 16 lat, najstarsza mama miala 20.

umi madre mobilne dziecko Ci wyrosnie :D

na forum same laski i ich wysocy faceci ;)

Do góry