reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej z rana.
Produkcja widze trwa:-)
Lorata to czekamy na wiesci z wizyty a pochwalisz sie nam tez zdjątkiem fasolinek? ;-)

Co do wzrostu to ja mam 166 a mąż 180, takze szału nie ma jak zakladam obcazy to wyrównuje sie z mężem :) ale obcasy u mnie to zadkosc, teraz jak dzieciaki podrastają to zaczynam zakladac bo wczesniej biegac za trojka w obcasach - hardcore :-D
Włosy Hani nie plącząsie raczej :-) miala podcinane, zadnych specyfików nie uzywamy :tak:

A pogoda z aoknem dziwna, zachmurzylo sie troszke ale jeszze licze na ciepleko bo 8:30 a na dworku juz 9 stopni :tak:
Hania w szkole, obiad gotowy wiec mam dzis luzik ;-) surówke tylko zrobie :-)

Kto chce FB to poprosze priv ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Słomiana wdowa wita się ;-)

Wybaczcie ostanio nie miałam głowy do BB... teraz na pewno będę regularnie się udzielać :-)

Widzę że temat różnicy wzrostu u Nas też sporo ja 165cm a J 190cm :-D nawet w szpilach jestem przy nim kurduplowata :rofl2:

Witam się przy porannej kawce :-) Może się trochę odmulę, bo w ogóle się dzisiaj nie wyspałam :sorry:
Wyobraźcie sobie, że Zuzia zasnęła po 20 a po 22 obudziła się zadowolona jakby to tylko drzemka była :eek: i w końcu zasnęła po 23 :sorry:
U nas w końcu słoneczko wyszło, więc po obiedzie na jakiś spacerek skoczymy, w końcu na rower wypadałoby pójść, bo jeszcze Zuzia zapomni jak się jeździ :-p

femme może to jakiś bunt 3-latka? :-D a długo to u Was trwa? bo ja mam nadzieję, że u nas zaraz minie, bo jakiejś nerwicy dostanę :dry:

Malwina sprawdza się :tak: i u Zuzi i u mnie. Jak miałam długie włosy jeszcze to doslownie zbawieniem była, jak to femme napisała :-p Bo normalną szczotką czy grzebieniem to rozczesywałam pół godziny i przy tym wyrywałam sobie mnóstwo włosów, a przy tej minutka i rozczesane :-) no i gładko szczotka po włosach idzie, prawie nic nie wyrywa.
Tylko, że ja mam tą zwykłą, nie dziecięcą. Szkoda kasy na dziecięcą, bo to ta sama co zwykła, a z tej większej to i Ty skorzystasz.

sali ooo no to ładnie się obkupiłaś. Pokaż buty te co wystawiłaś :-)

Lorata w ogóle nie rozumiem tego po co ginekolog mówi Ci o tym, że może się wchłonąć :eek: bez sensu jak dla mnie, przecież to tylko stresuje niepotrzebnie kobietę w ciąży. Jakby mi gin na początku powiedział, że mam się nie cieszyć, bo może się jeszcze wchłonąć to bym zmieniła ginekologa :dry: Ile to osób ma bliźniaki.. i wątpię, że każdej takiej kobiecie gin najpierw mówi, żeby się jeszcze z ciąży bliźniaczej nie cieszyła.. Jakiś beznadziejny ten Twój gin.

kama i jak sobie radzicie bez J? A Wy nie chcecie z nim wyjechać?

Co do wzrostu to u nas aż tak wielkiej różnicy nie ma. Ja mam 162 cm a P 176 cm :tak: Nawet mój 14-letni brat już mnie przerósł i ma 175 :-p A Zuzia to mogłaby mieć tak 170 cm, byłoby ok :-p

Dziewczyny, oglądałyście film "I że Cię nie opuszczę" ? Jak nie to polecam, ja płakałam jak głupia :-p

edit:
Aleksandra jakby co to ja Ci wysłalam zaproszenie na FB ;)

Ostatnia edycja:
No przyjełam zaproszenia :)
Jak mozecie piszcie mi Ola :D jakos tak lepiej sie czuję poki nie ma tu zadnej
A iwecie dopiwero teraz sie kapnelam , że miałam zablokowane ogladanie albumu Kacperka ;/ buu ciekawe dlaczego

Ostatnia edycja:
Witam ale napisałyście, za bardzo was nie nadrobię bo za nie długo jadę z małym do miasta. Muszę tylko głowę wysuszyć.

FEMME gdzie nie możesz mnie znaleźć???

Jak gadka o wzroście to mój K ma 180 a 150. Pod pachę mu wchodzę/

LIZA ja chcę fb.

Anetka teraz nie było takiej opcji bo non stop będzie w delegacji (składają domy w róznych regionach Norwegii) więc i tak byłybyśmy same i do tego na obczyźnie :no: poza tym złożyliśmy papiery do przedszkola no i za tydzień zaczynam robić prawko :tak: także opcji wyjazdu na razie nie rozważamy ale nie mówie kategorycznie nie...
A co do spania to Julka w ogóle ostatnio rozpuszczona jak dziadowski bicz... przez 5 tygodni chodziła spać o której chciała tatuś nie żałował przed wyjazdem :sorry: ale dosyć tego dobrego trzeba ją znowu "nastawić po mojemu" ;-)

Liza to fakt jeszcze tego nie czuje.... cały czas wydaje mi się że wróci wieczorem z pracy :tak: a Julka na razie grzeczna tfu tfu... pogoda się polepszyła ma być coraz cieplej to mam nadzieję że większość dnia będziemy spędzać na podwórku :-)

Idę wstawić ziemniory na kluski śląskie ciekawe kto tyle zje za chiny nie mogę "obliczyć" ile z Julką zjemy :-D

kama no to trzymam kciuki, żeby Julka się dostała :tak: zazdroszczę tego przedszkola, Zuzia też by chciała, no ale nie ma jak :sorry:
Mówisz, że prawko będziesz robić.. to super, bo to bardzo przydatne ;-) oby się udało za 1szym razem zdać ;-)

reklama
kama - dokładnie ja rownież trzymam kciuki jak aneta :) a ja mam prawko ale miałam wypadek mały w pierwszym miesiącu ciązy o ktorej nie wiedziałam i sie boje jeździ tera ;:)zawstydzona/y:

Do góry