reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Snoopy ja przy J. muszę na szpilach i obcasach chodzić, ale że uwielbiam to mi to nie wadzi. Ogólnie mamy 22cm różnicy wzrostowej między sobą - ja 160, on 182;-)

reklama
VEGAS twoja różnica to jest nic... mojego siostra ma 156 a jej mąż 190... Miałam w liceum koleżanke która miała 157 a jej chłopak 193... o dopiero są różnice, ja przy M nie moge szpilek nosic... Kiedyś lubłam ale się odzwyczaiłam:-p.

SNOOPY dzięki za opisanie syt z Chwilami, zjadło mi częśc postu... I nie mogłam zedytowac... Hehe, wogóle tamte dziewczyny powymiatało sprzed tych 3lat... A szkoda...

vegas Hmm, no właśnie niby miałam, ale już teraz żadne mi sie nie podobają. Myślałam też nad angielskimi.
snoopy oni się zakolegowali właśnie przez nas, i dopiero od jakiegoś czasu razem sie wzięli za pracę.....

kasiaF - no dobrze , że męzulek przyjechał , a piwko z szefową to musisz mieć super szefową :>
vegas - no niestety ciężko z tymi powrotami do domu :) mój też protestuje .
snoopy - a może ty urosłaś jakos sie wydłuzylas prez ciążę :eek:
No modeleczki mamy na forum :happy:

U nas pobudka przed 7 ale do przewidzenia jak ten polazl spać o 19.30 o_O
pogoda piękna czyli dzionek się zapowiada udany pranko kolejne mnie czeka , ale przy słoneczku szybko wyschnie .
Będe musiła podłogi pomyć i duzo na dworku z małym siedziec :]

Witam z samego rana :szok: zazwyczaj o tej porze jeszcze smacznie chrapię :-p ale dzisiaj potrzebuje mnie szef w swoim drugim sklepie (komputerowym) no i od 9-17 będę :-p tak więc głowa już umyta i staram się dobudzić :-p :-p

UMI - nie wyobrażam sobie Ciebie w takich włosach prostych nie szalonych :-D :-p tak zamówiłam te co olka ;-)

ALEKSANDRA - teraz już tak :-p ...haha dzięki w imieniu Niny :-p takiego komplementu chyba jeszcze nie słyszałyśmy sympatycznego :-p

ANETKA - ta szczotka to zbawienie jest ale nawet ona ma ciężkie zadanie :-p nie no właśnie też się zastanawiałam nad czymś co by wspomogło rozczesywanie chyba zamówię sobie z oriflame tam też są jakieś różne :-p hehe kurde za wcześnie pochwaliłam Twojego :-p a oglądaliśmy kinową wersję simpsonów :-p:-)
... Nina też ma okres beczenia o wszystko ..:sorry:

MIRABELKA - uuuu :-( współczuje obrączki ... może się jeszcze znajdzie ? ma chociaż pomysł gdzie ją mógł zgubić ?

LORATA - dziękuje ... a ty się już orientujesz jak tam Twoje bliźniaki ? czy będzie jednak 2 czy 1 ?

DOROTAR- ojej jaka pocieszna ! słodziutka bardzo pozytywną i radosną buźkę ma :-) nie mogę Ciebie znaleźć :-p

KASIEK - no to musiałaś nieźle zasuwać jak Ci 4kg spadły :no: zobaczymy jak dzisiaj będzie z tymi moimi zębami :-p

Boże ile ja czasu odpisywałam :szok: z 40min :-D:-p teraz to już muszę się ogarniać a myślałam że mam tak dużo czasu :-p

Witam

Ale wczoraj pisałyście:)

Ja już prawie całymi dniami na dworze, trochę spraw do załatwienia a później z Zuzia na dworku

Femme ja codziennie o 7 wstaje , bo pani Zuzanna tak sie budzi, a wczoraj rzeczywiście nie poszła spać , ale o 18 miała chwile zawahania i w samochodzie przysnęła ale musiałam ja obudzić

Wy to wszystkie ładne laski jestescie:-)

Anetka, ja tez ostatnio myslałam o tej szczotce dla Zuzi bo nie daje sobie czesac włosów, sprawdza się?

Vegas ja tez miałam kiedyś chłopaka co miał ponad 190 cm wzrostu, ja muszę sie znowu przyzwyczaić w szpilkach chodzić , bo szafa pełna

Mirabelka mysle ze sie obroczka znajdzie w najmniej poszukiwanym miejscu;-)

Co do łózka to my mamy małe a do tego pies z nami spi , dzisiaj mi wchodziła na nogi to ja wywaliłam

Cos sie pochmurno dzisiaj zrobiło, lece kawke robic

Vegas jak wejdziesz w moje albumy to tam na dodanych przez znajomych całkiem na dole co stoje z sąsiadem i szampanem hahaha tam najlepiej widac choc juz troszke odrosły...potemn to juz efekty zapuszczanioa.

Kasiek a no dalismy w kośc ,Tymek zadowolony;))

Co do wzrostu to ja mam 170 a D. 187,wiec i dzieci za kim wysokie maja byc;)
Tymek drugi w klasie,Kai daja 4 lata stopa 28 rozmiar haha...
Wczoraj byłam w lumpie bo wszystko za 5 i 3 zł i tak ja obkupilam ze szok ,wydałam 33 zł w tym dwie pary butów ,jedne szpilki które tyle kosztowały ale niestety mi za małe wiec juz na allegro wystawione za 45 ;))
Normalnie wydałabym na te rzeczy 130 zł jak policzyłam haha

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry