reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ALEX ja chcę Ci powedziec i innym mładym mamusiom że jestescie dziewczyny bardzo dzielne! i życzę wam tego abyscie pokończyły szkoły i były szczęsliwymi mamusiami i dawały szczęscie swoim dzieciom...
Na pocieszenie przytoczę historie z mojego otoczenia. Dziewczyna w wieku twoim, zaszla w ciąże z chlopakiem 10 lat starszym.Ona pochodzila ze srodowiska miejskiego z zamoznej rodziny, prywatne szkoly, cay swiat dla niej.On ze wsi.Na początku skandal rodzinny.Potem ślub.Teraz maja 6 letnie dziecko_Ona studiuje.Są bardzo szczęsliwi, wszystko jest ok.Chcą miec drugie dziecko.
Naprawde, może byc wszystko dobrze....

Witajcie! Ehh... jeszcze jestem w dwupaku... oprócz odchodzącego od kilku dni czopu i lekkich skurczów dwa, trzy razy dziennie i siary, nie mam żadnych objawów. Czuję się dobrze, wczoraj nawet przejechałam ponad 40 kilometrów autobusami i przeżyłam. Mała była bardzo dzielna :)
No, pojechałam, pozałatwiałam ostatecznie sprawy ze szkołą, przy okazji podjechalam do siorki i mam nową fryzurkę (Magda jest fryzjerką)
Za to ostatnio chodzę jak bomba zegarowa. Praktycznie codziennie płaczę, z byle powodów. Czepiam się R. (tzn. mam wrażenie, że to On się mnie czepia oczywiście)
Na szczęście cały czas ze sobą rozmawiamy i R. rozumie, że muszę się wypłakać :)
Mam nadzieję, że w tym tygodniu pojadę... wiecie, inaczej bym się nastawiła, gdyby mój gin nie powiedział mi, że to na pewno będzie przedterminowy poród, a tak, to cały czas liczę na to, że Lena już niedługo wyjdzie na świat.
Widzę, że ostro tu drukujecie, super :)
Pozdrawiam!

KASKA19 - :| buhahahaha ! nie no tak ryknęłam śmiechem że aż Kuba przyszedł i też przeczytał i też prawie padł :-p masakra skąd tacy faceci się biorą i jakim cudem znajdują żony :-p
U mnie to prędzej na odwrót by było :-p hehe :-)

Nie no mój to kaleta i wszystko brudzi upuszcza itp ale jeśli chodzi o sprzątanie to on się tym zajmuje ... ja nienawidzę sprzątać a naczyń to nie tknę... więc akurat pod tym względem to ja jestem ta zła nie dobra bo to zawsze wokół mnie wszyscy chodzą i sprzątają :-p ale teraz jak będzie mała to się pewnie zmieni :-)

POLNA - przez te Twoje gadki o dosiadaniu to i ja się dzisiaj skusiłam ;-p

KAROLINA - no to 3mamy kciuki żeby niedługo było już po :-)

KASIU - ja też zaczęłam częściej zwracać uwagę na to czy mała się rusza po tych historiach ... ale u mnie to nie ma powodu do zmartwień bo ona praktycznie nie śpi :O cały czas się wierci :-p

Aniu Ten ból raczej nie jest związany z nerkami... Jeśli nerki bolą to znacy że są chore, albo przewiało Cię i nie ważne jaka to choroba, ale każdej toważyszy częste siusianie lub jego brak... Ja niedawno przechodziłam przez to, to tylko siusiui chciało mi się co 5 minut, a pozatym musiałam nosić przez 2 dni super chłonne podpaski bo nawet ruszyć się nie mogłam....
A często Cię tak boli...? I jeszcze jedno... Czy podczas bólu nie masz problemu z oddychaniem?

To może być jeszcze związane z mięśniami...

Ostatnia edycja:
femme super wybór, ja sie włąsnie zastanawiam czy kupić takie łóżeczko jak ty czy drewniane?! o widze ze nawet klocki dostaniesz...będziesz miała co robić z Kubą:) JA TO WŁASNIE WZIEŁAM PRYSZNIC I CZEKAM NA S, BĘDZIE ZA JAKIES 20 MIN.... A WTEDY JUZ GO NIE WYPUSZCZE BO JAKĄŚ CHCIACE DZISIAJ MAM HEHE...A WY NIE BĄDZCIE GORSZE...:0 DOSIADAC SWOICH FACETÓW:) JESLI SĄ OBOK:):*

Kaśka spoko,spoko;-);-);-). Ale historia jest the best:-D.
Karolina to życzę szybkiego porodu:tak:
Oleńka ja tam ostatnio mam wiecznie chcice:-).

reklama
Aniu jak ból w żebrach to tak jak pisałam- skonsultuj sie z lekarzem... jak ja mojemu powiedziałam że w żebrze mnie kłuje to od razu było pyt czy przy oddychaniu a że nie to powiedział żeby sie nie martwić...
Famme bardzo ładniusie... Ja mam klasyczne drewniane białe(dostaliśmy od właściciela mieszkania) a moi rodzice mają przywieźć drugie do nich do domu bo jak w odwiedziny pojedziemy ale ono jest jakieś rzeźbione... a fotelik miałam w komplecie z wózkiem :-)
Karolina no tobie tydzień został... mi jeszcze 4... ale też ma być niby szybciej...
Oleńka mój jest ale mnie wszystko tak boli że szok, nie miałam i niemam ochoty...

Byłam dzisiaj na zakupach... myślałam że kupie wszystko do końca małemu a tu lipa... nic nie było... w pon znowu będe biegać po sklepach... a myślałam że dzisiaj wszystko w jednym załatwie...:cool:

Do góry