reklama
ALEX ja chcę Ci powedziec i innym mładym mamusiom że jestescie dziewczyny bardzo dzielne! i życzę wam tego abyscie pokończyły szkoły i były szczęsliwymi mamusiami i dawały szczęscie swoim dzieciom...
Na pocieszenie przytoczę historie z mojego otoczenia. Dziewczyna w wieku twoim, zaszla w ciąże z chlopakiem 10 lat starszym.Ona pochodzila ze srodowiska miejskiego z zamoznej rodziny, prywatne szkoly, cay swiat dla niej.On ze wsi.Na początku skandal rodzinny.Potem ślub.Teraz maja 6 letnie dzieckna studiuje.Są bardzo szczęsliwi, wszystko jest ok.Chcą miec drugie dziecko.
Naprawde, może byc wszystko dobrze....
Na pocieszenie przytoczę historie z mojego otoczenia. Dziewczyna w wieku twoim, zaszla w ciąże z chlopakiem 10 lat starszym.Ona pochodzila ze srodowiska miejskiego z zamoznej rodziny, prywatne szkoly, cay swiat dla niej.On ze wsi.Na początku skandal rodzinny.Potem ślub.Teraz maja 6 letnie dzieckna studiuje.Są bardzo szczęsliwi, wszystko jest ok.Chcą miec drugie dziecko.
Naprawde, może byc wszystko dobrze....
Dzieki!! No moj chlopak jest starszy o 5 lat ode mnie. ;] to nie jest wieelka roznica.. ja jestem z miasta, a on ze wsi!! mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze.. i wytrwamy ze soba do konca.. !!
Karolina00
Moi dwaj mężczyżni...
Witajcie! Ehh... jeszcze jestem w dwupaku... oprócz odchodzącego od kilku dni czopu i lekkich skurczów dwa, trzy razy dziennie i siary, nie mam żadnych objawów. Czuję się dobrze, wczoraj nawet przejechałam ponad 40 kilometrów autobusami i przeżyłam. Mała była bardzo dzielna
No, pojechałam, pozałatwiałam ostatecznie sprawy ze szkołą, przy okazji podjechalam do siorki i mam nową fryzurkę (Magda jest fryzjerką)
Za to ostatnio chodzę jak bomba zegarowa. Praktycznie codziennie płaczę, z byle powodów. Czepiam się R. (tzn. mam wrażenie, że to On się mnie czepia oczywiście)
Na szczęście cały czas ze sobą rozmawiamy i R. rozumie, że muszę się wypłakać
Mam nadzieję, że w tym tygodniu pojadę... wiecie, inaczej bym się nastawiła, gdyby mój gin nie powiedział mi, że to na pewno będzie przedterminowy poród, a tak, to cały czas liczę na to, że Lena już niedługo wyjdzie na świat.
Widzę, że ostro tu drukujecie, super
Pozdrawiam!
No, pojechałam, pozałatwiałam ostatecznie sprawy ze szkołą, przy okazji podjechalam do siorki i mam nową fryzurkę (Magda jest fryzjerką)
Za to ostatnio chodzę jak bomba zegarowa. Praktycznie codziennie płaczę, z byle powodów. Czepiam się R. (tzn. mam wrażenie, że to On się mnie czepia oczywiście)
Na szczęście cały czas ze sobą rozmawiamy i R. rozumie, że muszę się wypłakać
Mam nadzieję, że w tym tygodniu pojadę... wiecie, inaczej bym się nastawiła, gdyby mój gin nie powiedział mi, że to na pewno będzie przedterminowy poród, a tak, to cały czas liczę na to, że Lena już niedługo wyjdzie na świat.
Widzę, że ostro tu drukujecie, super
Pozdrawiam!
femme fatal
Mama Ninki :)
KASKA19 - :| buhahahaha ! nie no tak ryknęłam śmiechem że aż Kuba przyszedł i też przeczytał i też prawie padł masakra skąd tacy faceci się biorą i jakim cudem znajdują żony
U mnie to prędzej na odwrót by było hehe :-)
Nie no mój to kaleta i wszystko brudzi upuszcza itp ale jeśli chodzi o sprzątanie to on się tym zajmuje ... ja nienawidzę sprzątać a naczyń to nie tknę... więc akurat pod tym względem to ja jestem ta zła nie dobra bo to zawsze wokół mnie wszyscy chodzą i sprzątają ale teraz jak będzie mała to się pewnie zmieni :-)
POLNA - przez te Twoje gadki o dosiadaniu to i ja się dzisiaj skusiłam ;-p
KAROLINA - no to 3mamy kciuki żeby niedługo było już po :-)
KASIU - ja też zaczęłam częściej zwracać uwagę na to czy mała się rusza po tych historiach ... ale u mnie to nie ma powodu do zmartwień bo ona praktycznie nie śpi :O cały czas się wierci
U mnie to prędzej na odwrót by było hehe :-)
Nie no mój to kaleta i wszystko brudzi upuszcza itp ale jeśli chodzi o sprzątanie to on się tym zajmuje ... ja nienawidzę sprzątać a naczyń to nie tknę... więc akurat pod tym względem to ja jestem ta zła nie dobra bo to zawsze wokół mnie wszyscy chodzą i sprzątają ale teraz jak będzie mała to się pewnie zmieni :-)
POLNA - przez te Twoje gadki o dosiadaniu to i ja się dzisiaj skusiłam ;-p
KAROLINA - no to 3mamy kciuki żeby niedługo było już po :-)
KASIU - ja też zaczęłam częściej zwracać uwagę na to czy mała się rusza po tych historiach ... ale u mnie to nie ma powodu do zmartwień bo ona praktycznie nie śpi :O cały czas się wierci
Aniu Ten ból raczej nie jest związany z nerkami... Jeśli nerki bolą to znacy że są chore, albo przewiało Cię i nie ważne jaka to choroba, ale każdej toważyszy częste siusianie lub jego brak... Ja niedawno przechodziłam przez to, to tylko siusiui chciało mi się co 5 minut, a pozatym musiałam nosić przez 2 dni super chłonne podpaski bo nawet ruszyć się nie mogłam....
A często Cię tak boli...? I jeszcze jedno... Czy podczas bólu nie masz problemu z oddychaniem?
To może być jeszcze związane z mięśniami...
A często Cię tak boli...? I jeszcze jedno... Czy podczas bólu nie masz problemu z oddychaniem?
To może być jeszcze związane z mięśniami...
Ostatnia edycja:
femme fatal
Mama Ninki :)
O szok ! ... jak tu dzisiaj pusto :|
To ja się pochwale troszkę wybrałam już łóżeczko i nosidełko :-)
Łóżeczko
@ ŁÓŻECZKO CONTOUR ELECTRA GRACO 2008@ GRATISY (421653110) - Aukcje internetowe Allegro
Nosidełko - kolor PINK
FOTELIKI 4BABY COLBY EXSLUSIVE -WKŁADKA +KLOCKI ! (424197485) - Aukcje internetowe Allegro
To ja się pochwale troszkę wybrałam już łóżeczko i nosidełko :-)
Łóżeczko
@ ŁÓŻECZKO CONTOUR ELECTRA GRACO 2008@ GRATISY (421653110) - Aukcje internetowe Allegro
Nosidełko - kolor PINK
FOTELIKI 4BABY COLBY EXSLUSIVE -WKŁADKA +KLOCKI ! (424197485) - Aukcje internetowe Allegro
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Alex.
Wdrożona(y)
femme super wybór, ja sie włąsnie zastanawiam czy kupić takie łóżeczko jak ty czy drewniane?! o widze ze nawet klocki dostaniesz...będziesz miała co robić z Kubą JA TO WŁASNIE WZIEŁAM PRYSZNIC I CZEKAM NA S, BĘDZIE ZA JAKIES 20 MIN.... A WTEDY JUZ GO NIE WYPUSZCZE BO JAKĄŚ CHCIACE DZISIAJ MAM HEHE...A WY NIE BĄDZCIE GORSZE...:0 DOSIADAC SWOICH FACETÓW JESLI SĄ OBOK:*
reklama
Aniu jak ból w żebrach to tak jak pisałam- skonsultuj sie z lekarzem... jak ja mojemu powiedziałam że w żebrze mnie kłuje to od razu było pyt czy przy oddychaniu a że nie to powiedział żeby sie nie martwić...
Famme bardzo ładniusie... Ja mam klasyczne drewniane białe(dostaliśmy od właściciela mieszkania) a moi rodzice mają przywieźć drugie do nich do domu bo jak w odwiedziny pojedziemy ale ono jest jakieś rzeźbione... a fotelik miałam w komplecie z wózkiem :-)
Karolina no tobie tydzień został... mi jeszcze 4... ale też ma być niby szybciej...
Oleńka mój jest ale mnie wszystko tak boli że szok, nie miałam i niemam ochoty...
Byłam dzisiaj na zakupach... myślałam że kupie wszystko do końca małemu a tu lipa... nic nie było... w pon znowu będe biegać po sklepach... a myślałam że dzisiaj wszystko w jednym załatwie...
Famme bardzo ładniusie... Ja mam klasyczne drewniane białe(dostaliśmy od właściciela mieszkania) a moi rodzice mają przywieźć drugie do nich do domu bo jak w odwiedziny pojedziemy ale ono jest jakieś rzeźbione... a fotelik miałam w komplecie z wózkiem :-)
Karolina no tobie tydzień został... mi jeszcze 4... ale też ma być niby szybciej...
Oleńka mój jest ale mnie wszystko tak boli że szok, nie miałam i niemam ochoty...
Byłam dzisiaj na zakupach... myślałam że kupie wszystko do końca małemu a tu lipa... nic nie było... w pon znowu będe biegać po sklepach... a myślałam że dzisiaj wszystko w jednym załatwie...