reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mele obudziłam o 17 nawet płaczu nie było jak zawsze gdy ją budzę, pojechałyśmy po tatę i moja córa wycyganiła loda. Pierwszy w tym roku. A maluszek dziś marudny po szczepieniu, oby nocka była w miarę bo i tak ledwo chodzę.

KASIEK gratuluje spadku wagi.

FEMME mi się wydaje,że dzieci nie są podobne. Ładna córcia, zupełnie inaczej wygląda niż na zdjęciu przy suwaczku.
W sumie dopiero załapałam, że Amelce za bardzo twarzy na zdjęciach nie widać. To masz tu moją córę też _MG_0856.jpg
Wyślij linka na fb.
Mojej też się włosy plączą, a jak czesać się nie chce, pewnie ze dwa ścięcia i końcówki nie będą się już kręcić.
Właśnie jak pisze ANETKA psikaj czymś włosy małej. Szczerze mi ten spray z Biedronki nie podszedł ja mojej psikam taką samą odżywką jak sobie, Gliss Kura albo schauma.

ALEKSADNRA młody słodki.

SNOOPY tak tak jak się urodził od razu miał mega kudły, sama w szoku byłam, Amelka też miała włoski po urodzeniu ale nie aż takie..

reklama
Dorotar śliczne dzieciaczki:)

Femme wiem że to nie to samo ale jak sobie paznokcie robiłam na ślub to też pod tą lampą takie bóle przeszywające miałam i laska powiedziała że pewnie nerwy czy coś mam pod paznokciami uszkodzone... Już nie pamiętam:/ Ja jak sobie wszystkie wylecze to mi ciotka wybieli bo powiedziała że się kwalifikuję;)
To nie przez święta tylko przez to prawie 2 tygodniowe latanie ze szmatą i przygotowania do świąt...
Śliczna Ninka!!!

Anetka
chcę się zatrzymać na max 54kg zaraz rower w ruch pójdzie:)

Liza ja po świętach to + 1kg ale to ważyłam się w niedziele po mega żarciu ale już 6 z przodu nie mam:)

Aleksandra
super maluszek;)

Mirabelka a nie wie gdzie może się znajdzie:)

Oj chyba tego mojego pijaczynę na spacer wyciągnę Domce sie ubzdurało i lata bez majtek:p

mirableka, może w brudnych ubraniach sie zawieruszyła, albo w lodówce:-p? Ja do lodówki znosze wiele rzeczy od jedzenia po piloty stąd ten pomysł:-p.

edit kasiek spacer po zmroku:-p? Czyzby do lasu:-p

A mój młody śpi:szok: nawet nie wiem kiedy usną.

umi a co mamie kupiłaś? ;-) i jakie łóżko macie zamiar kupić?

mirabelka to mała pewnie ciągle na rękach u kogoś była? :-p pewnie wszystkie ciotki chciały ponosić :-)
A szkoda, że mąż zgubił obrączkę.. ale może się gdzieś znajdzie?

Lorata no to trzymam kciuki za wizytę i mam nadzieję, że z bliźniakami będzie wszystko dobrze :tak:

dorotar śliczna Amelka jest :tak: ma taką fajną delikatną urodę.
U nas ten z Biedronki się sprawdził, a u Amelki może nie, bo ma po prostu sporo dłuższe włosy. Jakby co to polecam szczotkę Tangle Teezer, nie szarpie włosów ;-)

Umi eee zimno jeszcze na taki sezon:p Ale w lecie rowerem często do lasu jeździmy:p
Ale gastro zaraz mu się zacznie po tej ilości i coś o kebabczyku mówił to Go wyciągnę żeby się odmulił:p

Mamy swój prywatny mały plac zabaw, że tak powiem, a macie tak on wygląda

ANETKA gdzie tą szczotkę można kupić i mniej więcej za ile???

anetka to mojej mamie Traktor. Kwietnik. Wiklina. XL (2227642324) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ciemny:tak:. Ona ma ogród i jej sie cos takiego marzyło wiec akurat:).
a łózko chcemy proste, ale wyjdzie nam jakies 1400-1500 zł:sorry2: bo musimy miec powierzchnie spania około 2 m, żeby sie T. mógł na legalu wyciągnąć:-D
KANAPA WERSALKA TAPCZAN MEBLE - PRODUCENT MARTMIL (2237356673) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. taki fason tylko dłuższa no i brązowa z zielono brązowymi poduchami:tak:.

kasiek
małpo kebab mniam ja tez chce!!

reklama
dorotar fajny placyk :-) a szczotkę kupiłam na allegro za 50 zł.

umi fajny traktorek :-) w ogrodzie na pewno fajnie będzie wyglądał.
Aaa taką kanapę chcecie, myślałam, że takie duże łóżko małżeńskie :-) Ja jak kiedyś będę się przeprowadzać i kupować takie duże łóżko to nie będę chciała mniejszego niż 180x200 a jeszcze lepiej jak będzie 200x200 :tak:

Do góry