reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kurcze piszecie tak o sypialni a my w salonie będziemy musieli spać na kanapie bo będzie nadmiar dzieci:-D kurde kto to widział żeby świerze małżeństwo 3 dzieci zaraz miało:-D:-p My planujemy z czasem strych adoptowac na sypialnie z gigantyczną łazienką w ktorej chce wielka wanne i pokój dla gości, jakis co by łóżko weszło:-D

u mnie Ali się włosy przestały plontać jak jej ściełam dosyć mocno, te są grubsze i nie łamliwe, wcześniej też moją odżywką jej zawsze musiałam pacnąć a i to skutku nie dawało a ma szampon szauma 2w1 i teraz w miare daje rade:-p

reklama
Snoopy takim małym dzieciom sie nie łamia włosy;)

Ja chce zeby Kaja miała dłuuugieee;)),teraz ma do połowy pleców prawie;)

sali Ali się łamały..... i wypadały i w ogóle miała do dupy teraz się już poprawiło ale i jeść wiecej zaczeła...

lorata a Ty co już po przeprowadzce czy już wolałaś zmienić bo żyjesz nowym życiem??:-p

ja niebawem będę miała coś w podobie do kammy wpisanego z kad jestem:-D nie ma to jak podlasie:sorry2:

uu to nie dobrze jak takiemu małemu dziecku włosy sie lamia i wypadaja;:)szok:

Lorata Ty w Nowym Yorku mieszkasz??/wow!! chyba cos przegapiłam;))

reklama
Do góry