reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

KASIEK - możliwe że jakiś bardziej nerwowy jest :-D :-p uhu to gratuluje 4kg to sporo ! jeszcze w święta :-D

DOROTAR -fajne składanki :-) ślicznego masz synka fajna uroda córci za bardzo na zdjęciach nie widać podobne rodzeństwo ?co do wagi to ja zawsze 49-51 max ważyłam dopiero od 1,5 roku przytyłam na 53kg i tak uważam że jest od ale 55 to już za dużo żeby to mi w tyłek szło to spoko ale mi w brzuch leci wszystko niestety :dry:

SNOOPY - mówisz? a może on ma po prostu ładne zęby ? :-p

A tu moja księżniczka z dzisiaj :-)
_MG_8425.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
kasiek oo to sporo zrzuciłaś, gratuluję :tak: już chyba więcej nie chcesz chudnąć?

femme prześliczna :tak: wiesz, że robi się chyba podobna do Ciebie? Bo wcześniej to Twoje oczy a reszta K. :-p Tych włosów to Wam zazdrościmy :-)

lorata a Ty jak się czujesz? Kiedy masz następną wizytę u ginekologa?

dorotar dzieci śliczne, jak zawsze :-) jestem zachwycona włoskami Kacperka :szok:

Sama w domu siedzę, bo P z Zuzią pojechali wybrać jakiś prezent dla mojej mamy, bo niedługo będzie miała urodziny. Też powinnam pojechać, ale mam takiego lenia, że nawet mi się nie chciało :-p

Dorotar ale masz sliczne dzieciaczki :-) synek cudny, i te jego wloski ;-)
Feemme nie narzekaj na wage jestes wyzsza ode mnie a ile mniej wazysz ;/ ehhh a córa cudna, i ma dlugie wloski :-) moja tez ma dlugie ale ma poddatne i tak nie widac, bo sie podkręcają, na prostych lepiej widac :tak: :-)
kasiek gratki -4kg :tak:
Ja na wage po swietach nie wchodze lepiej... :p

Zaraz dzieciaki zabawki sprzatają bo potem im sie nie bedzie chcialo a do dobranocki ma byc ogarniete...

Femme piekna córa...a Ciebie nie widziałam;(Masz FB?

Co do wybielania zebów to wiadomo ze to tylko na chwile ,jak ktos ma zołte to nie wybieli na stałe...moja kumpela non stop te paski zakłada itp a ma białe z natury a tym sobie szkodzi bo doszło do tego ze roba sie jej ciemne przebarwienia.
Ja nie mam problemu z kolorem zebów,jeszcaze zebym miala piekny równy zgryz to bylabym w 7 niebie;)Mam biale za mama a krzywe za tata haha

Liza no ponuro niestety, ostatnio to przed świętami słońce widziałam :dry:
No Zuza już 3 lata będzie miała, wiem, minęło szybko, chyba nawet za szybko :-p a Twój Miki zaraz 2 latka będzie miał :szok: a pamiętam jak niedawno w ciąży byłaś :-p

reklama
anetka u nas w niedziele to do poludnia śnieg padał i to porzadnie :no: chora pogoda.... ehhh
kiedy przyjdzie taka ciepla wiosna.... :p pewnie w maju bedzie cieplej, to juz blizej jak dalej...
No racja rosna te nasze dzieciaki :-)

Do góry