reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dorotar ale masz ślicznego synka!! a jego włosy powalają:-D jak się urodził też miał długie???:-) ja Alę karmiłam bardzo krótko i pamiętam że tylko duszone i surówki jadłam... Córa też udana:-D u nas z wózkiem ta sama akcja:-D bo ona urodziła i koniec:-D

famme on ma takie jak ja... z tym że on sobie może wybielać a ja muszę stosować standardową paste:-p z tym że on ma strasznie wrażliwe i ostatnio jak się przypatrzyłam zauwazłyłam że ma pęknięcia i nie powinien już wybielac... ale on uparty...:dry:

aleksandra ale macie fajnie i widac że mały na dworzu szczęśliwy:-D

u mnie tak wieje, że ja się boję dziś Ale póścić.... a chciała bardzo iść się w paiasku pobawić...

reklama
Femm jestem pod wrazeniem...jaka ty ładna...jak dziewczyna z Top Model...próbowałas kiedys swoich sił jako modelka albo fotomodelka??

Własnie patrze ze jednak pozujesz do fotek modelingowych;)
Zazdroszcze ci oczu;)
I figury...55 to ja wazyłam 6 lat temu teraz waze 66 a mam tyle wzrostu co ty;/

Ostatnia edycja:
SALI - dziękuje :zawstydzona/y: ale przesadzasz ;-) co do zdjęć to po prostu interesuje się fotografią ale ja wolę stać za obiektywem :-D więc mam takie zdjęcia bo po prostu lubię dobre zdjęcia a nie żebym w modelkę się bawiła :-p a ty widzę szalona babeczka jesteś pozytywnie bardzo :-) uśmiech boski :-D :-)

ANETKA - a to dobrze :-D nos na pewno ma po Kubie od dołu mają identyczny kształt :-p a włosów też jej zazdroszczę :-D tyle że strasznie jej się plączą :dry: ... już widzę jak Kuba prezent dla mojej mamy wybiera :-D:-D:-D ale Twój P zawsze na ogarniętego mi wyglądał :-p :-)

LIZA - Ninie też się końcówki kręcą ;-) ale pewnie do pierwszego ścięcia bo jeszcze nigdy nie miała ucinanych tylko grzywkę :-)

SNOOPY - ja mam ogólnie białe zęby wzięłam sobie połowę dawki tak żeby mieć taki lśniący :-p koleżanka miała te same paski to jej super wybieliło i utrzymywało się ponad rok ;-)

Dobra ja lecę na film z K ;-)
Może później jak zaśnie to wpadnę jeszcze :-p

Liza moja mama to nas jak smietnik traktuje:-D ( żarcik) co tylko to do nas pcha bo twierdzi, że T. na pewno zje i sie nie zmarnuje:-D
Femme a które ty paski kupiłaś te co oleńka moze? Bo ja sie nad nimi zastanawiam i teraz mam zagryche:dry:. Ale Nina ma włosy długie:szok:!!! ja tez chce takie!!!
dorotar słodkie dzieciaki:)
anetka kiedy Twoja mama ma urodziny?
aleksandra ale słodki mały mężczyzna:)

anetko tak chodzi juz od 2 miesięcy :) Kacperek dziekuje dziewczyny za słodziaka .
A pogoda owszem ładniusia ale wiaterek jeszcze zimny
femm boziu a ja ciebie mam na fb ? Bo zwariowałam:sorry2::confused:

Ostatnia edycja:
femme przecież Twój K. przystojny to Nina może być do niego podobna :-p no ale teraz oczy, usta to na pewno po Tobie ma :-p Mówisz, że jej się plączą? A psikasz jej czymś, żeby lepiej się rozczesywały? My miałyśmy taką spray z Biedronki do rozczesywania wlosow, ale teraz nawet nie potrzebujemy jak mamy tą szczotkę :-)
Jednak nie taki ogarnięty, bo dzwonił chyba z 4 razy i w końcu i tak nie kupił :-p bo chcę jej kupić lusterko takie podświetlane :tak: i chyba na allegro będę musiała zamówić.
Co oglądacie? ;-)

umi 28 kwietnia :tak: kupuj te paski, ja w maju kupuję też, jak już mi trochę się dziąsło po wyrwaniu zagoi :-p mam nadzieję, że chociaż po tych będzie jakiś efekt :sorry2:

Ale Zuzia jest dzisiaj marudna :dry: no kurcze, ciągle jęczy. W ogóle ostatnio się nauczyła, że wszystko płaczem by chciała zdziałać i mi beczy jak mała dzidzia i mnie do szału doprowadza :dry: Mam nadzieję, że szybko jej to minie.

anetka moja ma 13 kwietnia, ja teraz obgryzam pazury czy prezent dla niej dojdzie na czas, zamówiłam na allegro a przez neta nie miałam jak zapłacić:confused2:. Ale dzis wysłali to teoretycznie powinno:dry:. ja kupie ale dopiero w maju teraz kase odkładamy na łózko, zwrot mi przyszedł iw sumie mamy juz czesc kasy ale 500 zł około nam brakuje na takie jak chcemy... Co do Zuzi mam z młodym ostatnio to samo ide go kłas bo swira z nim dostane.

hejka,
sorki nie nadrobie was:(
dopiero do domu wrociliśmy swieta spedzilismy u mojej babci bylismy tez u chrzestnej niki mała sie wybawiła z ciotkami, na cmentarzu nawet była u mojej mamy i dziadka a i w skepie była pierwszy raz a rozgladała sie z ciekawoscia he:)

a moj maż zgubił swoja obraczkę:(

kasiek88kasiek Czuję się średnio, zmęczona troszkę jestem, pakowanie już zaczęłam :tak:
Gratulacje!! 4 kg to sporo :-)
femme fatal śliczna, modelka Ci rośnie :-D
anetka551 jak już pisałam wcześniej czuję sie jako tako... wizytę mam w ten czwartek :sorry2:
aleksandra87 ale fajny smyk :rolleyes:

reklama
Do góry