reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dorotar super ten Wasz plac zabaw:)

Umi
przepraszam:p Zaraz moje -4kg w zapomnienie pójdą ale i na to mam sposób za karę za wczorajszy wybryk C zmęczę Go w nocy:p
My mamy podobne wyro ale bez tych boczków bo C też długi i mu nogi wystają i tak a ma 2 metry:p

Anetka jak będę miała swoją chałupę to też łoże małżeńskie sobie kupię takie mega mega:)

reklama
kasiek no właśnie my też mamy podobne tylko bez tych boków :-p
Mi też się marzy takie łóżko, żeby P w końcu się na mnie nie pchał, a jak jeszcze Zuzia do nas przyjdzie to już w ogóle, oddychać nie ma jak :-p

Anetka C zawsze się na mnie pcha:p:p Zresztą nie wiem co mi się stało jestem przemarźnięta jak się kładę to mnie tak musi przytulać że szok...
Oj mam nadzieje że kiedyś marzenie się ziści niech zacznie jeździć to będzie całkiem inaczej

anetka nieee nie wejdzie do nas takie małżeńskie:sorry2:. Nasz pokój ma 2,5 na na 2,5 m:-p wiec odpada takie Bo my mamy 2 pokoje z tego jeden salon i drugi przedzielony na pół że kacper śpi " osobno" i my osobno:-p.
kasiek no ja mam teraz na 190 powierzchnie spania i bez jednego boku to T. tez nogi wiszą:-D

kasiek ja za to cała zwijam się kołdrą i P marudzi, że taka pozawijana jestem i nawet nie ma jak się przytulić :-p ale mi też ciągle zimno, szczególnie jak się do łóżka kładę. :sorry2:

umi zmieścić by się zmieściło, ale resztę rzeczy musielibyście wynieść z pokoju :p

Umi my mamy 200 i mi wiszą bo jakoś tak dziwnie oboje śpimy:p

Anetka my to się wtulamy tzn. ja tyłek w niego wtulam:p A z tym zimnem to ostatnio mi się tak zrobiło:p

A co do tego chudnięcia to może moje cudowne leczenie hormonalne:p Bo przecież te 7 kg przybrałam od lutego zeszłego roku jak przestałam anty brać

kasiek a to moze całe łózko ma 2 m a nie powierzchnia spania:-p? Bo u mnie całe łózko ma 2 m, jedno oparcie ma 10 cm
anetka tak:-D meble bym na klatce trzymała:-D

reklama
Do góry