reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Aleksandra mam nadzieje że to zwykłe zatrucie:) Zdrówka dla kawalera:)

Femme super miejsce na popołudniowe wyjście:) Szkoda że koło mnie czegoś takiego nie ma ale muszę w Lublinie sprawdzić:) Ale miałaś szczęście w święta:)
To czemu Cię rozbolało??

Dorotar super że po szczepieniu:) I mały ładnie waży:)

Snoopy
nakopię mu ale jak na razie leżącego się nie kopie...

Malwina
może to tylko jedna nocka:)

Liza też się cieszę że już po świętach:)

Gosia zdrówka:) Mi mąż używany w tamtym roku kupił:)

My byłyśmy na spacerku no pogoda piękna tylko że upału nie ma... Zaszłyśmy do Tesco wybrało sobie Barbie z bobaskiem i małą lalą. Już je nazwałam duża to jest mała mniejsza Aga i ten bobas dzidzi:p

C dalej leży i nie wstaje z łóżka...

reklama
hahahaha ja też już 5 pralkę piorę i jeszcze jedną mamy:-D

Famme ty 6cm niższa tylko ode mnie:-D i tak dobrze wygladasz, nie wiem po co się wagą martwisz:-p

dorotar a golonkę mozna jak się cycem karmi? ja się do Ciebie zgloszę po listę jak będziemy cycowali;-)
liza ja wczoraj miałam 15C i też na dworzu troszkę posiedzieliśmy bo dzieciaki to nieprzerwanie by siedziały:-D

co do objadania się przy stole u mnie Ala też zjadla tylko troszkę rzurku i kawalek kotleta, bo ona nic innego nie lubi:-D

orotar - mam ale ona jest stara i nie raz robila psikusa a nie chce sąsiadów zalać , póki co maly spiocha więc może sie zrobi branko za ten czas i pojde kolo bloku na plac zabaw na troche bo mu kurtke wypralam ;] a jka co moj tatus sie zjawil w domku wiec pranko przypilnuje

U nas tez słonecznie ale wiatr wieje strasznie

Chyba wiem z czego się to bierze, Zuzia ostatnio chodziła co raz później spac na drzemki , co za tym szło później spać w nocy , dzisiaj nie spała jeszcze i nie kładę jej , położę ją o 20 i mam nadzieje będzie spała do rana.

Nie wiem czemu ale nie chce mi sie nic:"(

KASIEK - nie wiem właśnie :no: ale się przestraszyłam że ten ząb może jakiś chory być czy coś nie chciała bym bez jedynki chodzić :sorry: :-D :-p

ALEKSANDRA - dobrze że synek zdrowy :-)

SNOOPY - boże jak ja nienawidzę prania współczuje pięciu pralek :-p :-p wiesz teraz dobrze ale za 3kg już może nie być śmiesznie :-p zresztą wakacje idą więc z 2kg dobrze by było schudnąć :-p to ty wysoka jesteś :-)

MALWINA - ja mam to samo nie mam siły się z łóżka ruszyć a planowałam dzisiaj porządki :sorry:

femme to może po prostu nadwrażliwość.. też tak miałam przy paskach, że potrafił mnie jeden ząb boleć :-p jak skończysz używać to ten cały ból minie :tak:

Malwina może Zuzia się już odzwyczaja od spania w dzień? U mnie z Alą podobnie było;-)

Kurde a ja jem jak by jutro mialo jedzenia na świecie zabraknąć... Ciągle jestem głodna...

Famme może zamiast pasków kup sobie pastę "iWhite" jest rewelacyjna moj M ma ząbki jak perełki:-D ja muszę poczekać aż urodzę...

Moje dzieciaczki:

Zobacz załącznik 454500Z cyklu jakby tu wykopać kreta, a na końcu się zmęczyła Zobacz załącznik 454501Śmieszek Kochany DSC00284.jpgAmelka: MAMO TO JEST MÓJ DZIDZIUŚ, MIAŁAM GO W BRZUSZKU I TO JA GO URODZIŁAM, A TERAZ NA SPACEREK IDZIEMYZobacz załącznik 454505Świąteczny czocherek

SNOOPY ja to wogóle ograniczona w jedzeniu jestem, przez tą skazę-w piątek alergologa mamy.
Jak karmiłam Amelkę to jak skończyła miesiąc to już wszystko jadła i smażone i różnie, no może takich rzeczy jak np. groch to n ie jadłam. A tak i nic jej nie było. A teraz z małym ograniczenia, taki "francuski piesek" z niego:-D.
Więc wszystko od dziecka zależy. A golonkę gotowaną jem.

FEMME przy takim wzroście i Ty się tą wagą martwisz, zazdroszczę, ja tyle samo na liczniku ale wzrostu to pożal się Boże 150cm.

WRRRRRR Amelka mi o 16 padła. O jakiejś 17 ją obudzę, brrrr będzie płacz. Młody też śpi.

Ostatnia edycja:
reklama
Femme Ty laska jesteś i nawet te 55 nie przeszkadzają Ci:p
Może jakieś słabsze nerwy masz w tym zębie...

Lorata jak tam się czujesz?? Zaczynasz już pakowanie??

A nie mówiłam Wam jak pojechałam do rodziców to staję na wagę (bo ja nie mam teściowa mi ją utopiła...) A ta na liczniku 58kg czyli schudłam 4 kg:D:D:D

Do góry