reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza to widze że nasze chłopaki to świeta na kupach spedzili:dry:, mój jak dorwał czekolad to potem miał zatwardzenie, ale co sie dziwić. Mam łakome dziecko jak nie wiem:wściekła/y:. Za to wczoraj miał nauczke i na słodkie nie popatrzył

reklama
umi dokladnie :-D hehehe,no ale mowie Ci ile on jadl... juz mu zabranialam bo gdzie taki maly ludek a rano barszczyk, potem kanapk,potem obiad z dwóch da, do tego ciasta... :no: wiecej jadl od Daniela... :dry:

No ale cale szczescie czlowiek teraz odpocznie, my wyjadamy pozostalosci i ja potem ze dwa dni na wodzie tylko se zrobie :-D brak slow.

Miki spi, jak wstanie i zje na dwor smigamy bo cieplo, 12 stopni ;) wczoraj tez bylismy :)

Liza u nas pozostałosci tez są, a jeszcze moja mama chce mnie obdarzyć swoim prowiantem, bo do niej rodzina sie schodziła na świeta, narobiła żarcia tyle a nic prawie nie ruszone:dry:

DOROTAR - nic nie mów ja znowu sięgam szczytu wagi całe życie 51kg ważyłam a teraz 55 prawie :no: ale nie potrafię się wziąć za siebie :sorry: :-p :-p ...:-D:-D no nieźle nieźle z tymi 30zł :-D:-D

MALWINA - o to ciężka sprawa z tym łóżkiem :confused: może dzisiaj z nią na spokojnie porozmawiaj co się wczoraj stało że nie chciała spać u siebie czy się czegoś przestraszyła czy coś

Nina to na święta prawie nic nie jadła :sorry: bo ona nie lubi na obiad nic prócz pulpetów i schabowych czy tam piersi w panierce :sorry: a były inne mięsa bardziej wymyślne jakieś dania więc Nina żadnego obiadu w święta nie jadła :sorry: :dry:

Maluszek 2 godz na dworku był z przerwą na przebranie kupki w domku. Teraz sobie jeszcze smacznie śpi w ciuchach po przyjściu z podwórka. Moja starsza wróciła z przedszkola i lata po dworzu z babcią, otwiera co i raz buzię, zatrzymuje się i mówi POCZEKAJ i znowu buzię otwiera a potem wyskakuje z tekstem MNIAM MNIAM ALE DOBRY WIATER.

Teraz obiadek wstawiłam, dziś ogórkowa dla domowników a dla mnie gotowana goloneczka z buraczkami.
W piątek wizyta u alergologa.

FEEME to masz tyle na wadze teraz co i ja, też 55kg, a ile masz wzrostu.???

dorotar woda była ciepła... a w Kościele włączone ogrzewanie...:-)
vegas tak,wszystko było ok tylko przytyła ale myślała ze od anty:dry:
lorata czuję się zawiedziona:-D
cherie witam i ja:)

Ami śpiocha padła jak kawka...wczoraj byliśmy na imprezie ale lipa była i do tego sie przeziebiłam w gardle mnie drapie katar mam i cos dusi...eechh...ale ciepło dziś,małż moj obiecał,że mi jakiś rower dziś zakupi...z fotelikiem.
tylko ja jestem taka wybredna ze nie wiem czy mi sie cos spodoba

DOROTAR - 169cm ... ymmm ! ale masz pyszny obiadek dla siebie :-p

GOSIA - zdrówka weź coś lepiej na zaś ... ja bym nie pozwoliła sobie niczego wybrać :-p

Listonosz przyniósł paski wybielające to sobie założyłam i kurde po 20 min tak mnie jeden ząb rozbolał że musiałam zdjąć z dołu :no: kurcze i tylko jeden reszta spoko :sorry: i to dolna jedynka :confused:

nam kazala brać smecte przez około 2 dni jeszcze , jestem zła na lekarke bo nie dość że nie dalo sie dostac do niej to jeszcze wizyta trwala 3min .bo jej sie spieszylo i nic sie nie dwiedzialam konkretnego tyle ze zdrowy ;)
u nas zupka warzywna pod malucha .
gosiu - zdrowka i na pewno cos sie spodoba
u nas tez ciepluchno ale mma tyle prania , że juz chyba na kolejny spacer nie wyjde

Umi no u nasto tesciowa nasobdarzyla ciastami i sałatką i pasztetem :-) moja mama raczej nic nie daje ;]

aleksandra zostaw na 30min pranie i wyjdzcie ;-)

My własnie wrócilismy z dworku, obejrze M jak milosc bo wczoraj nie oglądałam :tak:

reklama
GOSIA ach chyba, że tak. Mój był przeziębiony na chrzcie i ksiądz go zimną wodą lał brrrrr.
Mój K mi kupił rower na dzień kobie a fotelik mam, w szoku byłam jak byliśmy na giełdzie bo oczywiście sama wybierałam rower, jakie teraz są drogie. A kupiliśmy taką damkę w stylu brrr zapomniała skleroza.
Ale nie taką zwykłą z cienkimi rurkami.

ALEKSANDRA u nas w piątek przed świętami robiliśmy pranie, a przez weekend tyle tego cholerstwa się nazbierało, że szok. Wczoraj na noc wrzuciłam pranie i dziś już 3 tura chodzi a to jeszcze nie koniec, także dziś dzień prania a jutro będzie dzień prasowania. Czemu nie możesz wyjść na spacer jak wrzuciłaś pranie? Nie masz pralki automatycznej???

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry