reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Snoopy jak Ty się tak boisz że za wcześnie to żeby Oliwcia Ci figla nie zrobiła i urodzisz po terminie:p:p

Uwierz że bym chciała!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

Kasia ale mi smaka narobiłaś..... Jezor mam wywieszony do pasa:-D zrob mi latte:-p plisssssssssssssss;-) kurde jak tak zachecaci ide po swietach sie zapisac i pojezdzic.

Famme wypasony rowerek i pisanki tez bajeczne:-) Ktore Nina robiła???:-pbo Ala ma tak kozacko pomalowane, że wczoraj musiała się 40min moczyć zeby pisaki z rąk pozmywać:-D

ja czekam na firanki bo sie piora powiesze i z banki okna tez juz pomylam i posciel pozmienialam:-p

reklama
Witajcie, byłam z K na chwilę w mieście i dostałam szoku, ludzi wszędzie full, no chyba powariowali, dwa dni świąt a nie ma gdzie palca wsadzić nie mówię już o zaparkowaniu auta.
A najbardziej mnie dziwią ludzie którzy biorą nawet pożyczkę na święta a sama osobiście znam takich.

SNOOPY co za sucz z niej, weź sama sobie je odbierz.

MAZIA śliczny synuś.

KASIEK mi chodziło o to, że nie coś wypije tylko jak się zamknie od środka w łazience, może się coś zablokować i może sama nie wyjść i będzie wyważanie drzwi.

LORATA tak sprząta się, od jutra gotowanie.

MILKA a Ty gdzie pracujes, że w poniedziałek dniówka Cię czeka?????

ALEKSANDRA współczuję wypadku małego.

FEMME fajnie, że jednak masz wolne.

SNOOPY - :-D ja robiłam tą żółto-niebieską i w kwiatki a resztę Nina :-p zdolności plastycznych to my obie nie mamy :-p :-D my malowałyśmy farbkami zwykłymi to na szczęście zmyło się raz dwa wszystko :-)

WAMPI - u nas już druga rośnie bo jedną zdążyłam zjeść :-D :-p uwielbiam :-) a Nina zadowolona bardzo :yes: ale dopiero jutro uda nam się wyjść pojeździć bo wczoraj kurier późno przywiózł zanim złożyliśmy to już ciemno było a dzisiaj nie dam rady przed pracą wyjść bo muszę nas jeszcze spakować bo wieczorem po mojej pracy do teściowej 100km jedziemy

DOROTAR - masakra bo niektórzy to są tacy że muszą pokazać jacy to oni bogaci nie są nawet jak kasy tak naprawdę nie mają ważne żeby pozory przed ludźmi robić :sorry:

No nic idę nas pakować i ogarnąć do końca mieszkanie

Jejku ale smaka zrobilyscie... :-D zjadlabym warzywnej salatki, ale w swieta sie najem bo i tesciow ją zrobila i moja mama :-D

Ja dzis ogolnie sprzatanie, a po poludniu maz konczy ponoc o 15 to cos porobimy niewiem ;] koszyczek trzeba naszykowac ;)

My wczoraj byliśmy na małych zakupach w Pile, ludzi pełno :szok: tłumy normalnie :-p
Kupiłam Zuzi butki z myszką Minnie, Zuzka zadowolona, zresztą sama sobie wybrała :tak:;-)

snoopy współczuję trolli :-p ale jeszcze trochę i będziesz miała spokój :tak:

Kasia nie wiem czy to taka prawda, że ciężarne łatwiej przepuszczają, bo ja zadawałam w widocznej już ciąży i mnie oblał :-p dopiero jak już urodziłam to zdałam.
Mniam, fajnie wyglądają te kawki, ja się wpraszam :-p aż takich fajnych to sama zrobić nie umiem :-p jedynie 3-warstwowa mi wychodzi.

femme fajne pisanki :tak::-) A Nina widać, że zadowolona z rowerka :tak: Umie już jeździć? tzn pedałować?

dorotar pożyczkę na święta? :szok: jaja dosłownie :sorry: ale dużo ludzi przesadza właśnie z tymi świętami, jakby to chodziło o to, żeby ciągle tylko jeść jeść i jeść i prezenty nie wiadomo jakie sobie pokupować.

SNOOPY wpadaj, zrobie Ci :tak: zapisuj się zapisuj:tak:.

ANETKA ale tam są 3 warstwy... Tylko jedna w jedną druga w drugą strone... A tak ogólnie to moje pierwsze late w życiu

LIZA mi VI takiej ochoty narobiła że poszłam kupic warzywka i też już się gotują na sałatke :-)

Dokładnie zastaw się a postaw się, a potem ile tę pożyczkę trzeba spłacać.
U nas prezentów na wielkanoc się nie kupuje.
Zresztą w marcu sporo Amelce dołożyłam do skarbonkowych pieniążków i kupiłam trampolinę i piaskownicę .
Zaraz jadę po Melcię i natchnełyście mnie żeby usiąść z nią i pisanki porobić.

Na nowej "zabawce" DSC00271.jpg

Witam

Ja mam jakiś straszny dzień, kran w kuchni się rozwalił, komandor tez i wszystkie rzeczy mi spadły z półek a do tego w firmie straszny zapier,,,,,,,, i M w kregosłupie coś sie przestawiło i go strasznie boli masakra jakas

Wszystkim życzę spokojnych i rodzinnych świąt

KasiaF to i dla mnie szykuj stołeczek w kuchni bo i ja się wpraszam:)
Tylko długo jechać będę:p

Kamcia
znajomych córka (starsza równy rok) też robiła i nawet tydzień przed przedszkolem się nie oduczyła... Poszła do przedszkola i ani jednej wpadki:)

Femme urocze te pisanki:) Te zapomniałam o rzeżuszce;/ A Ninka super na rowerze wygląda:) Też wyjeżdżam ale jutro:)

Lorata
oo to już nie długo ja mam nadzieje chociaż od Ciebie na zdjęcia fasolki z USG:)

Snoopy
najlepiej to w terminie:)

Dorotar to powiem tak będzie wywarzanie i się nauczy:p Daj spokój pożyczkę na święta... A co po świętach?? Śliczna Amelka;)

Anetka z Minnie to nie w CCC były??

Malwina
uhuhuhuhu współczuję;/

Dobra szafki pomyte w kuchni chyba sobie siądę bo ramię nadwyrężyłam i mnie boli po sam bark;/

reklama
Hehehe kurde widzę wszyscy się krzątają w kuchni:-p a ja postnego czerwonego barszcza miałam z ziemniakami na obiad:-D znowu:-D hahaha:-)

Dorotar mała ta trampolinka, myślałam że wiekszą macie:-p
famme ja kurczaka Ali chciałam narysować na pisance i jakiś troll mi wyszedl:-D
kasia wpadła bym chętnie gdybyś bliżej mieszkała:-D
liza ja na salatki jakos patrzenia nie mam:-p ja sie swieconki doczekac nie moge:-p
kasiek w terminie czy nie wazne zeby zdrowe się wykluło;-)
malwina będzie dobrze, ponaprawiacie wszystko:tak:

Do góry