reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

anetka podziwiam :) ja po pracy jestem wypompowana, nawet mi przez mysl nie przechodzi zeby cos bardziej aktywnego robic. Choc tez by sie przydalo zgubic kilosy tu i owdzie ;)

reklama
Witam ;)
Nie miałam dzisiaj czasu na bb... Upiekłam dwie babki jedna dla mamy, druga dla nas i małe babeczki.. Jutro jeszcze zrobię jajka w sosie tatarskim i sałatkę jarzynową i wiecej nie robię, bo i tak nas całe święta nie będzie. A koszyczki już przyszykowane nasz i Zosi ;)
Jestem wypompowana co posprzątałam to Zosia na nowo mi bałaganiła...Powtarza po mnie "kici kici" i mowi Tata nareszcie :p "bum bum". No i dzisiaj jeździłyśmy rowerem :p Ja na moim a ona na takim specjalnym krzesełku. Musze jej jeszcze tylko kask kupic.

Przeprazam, że tylko o sobie, ale czasu brak.

Wesołych i pogodnych świąt spędzonych z najbliższymi.

Ja dzisiaj piekłam sernik i szarlotkę, mój koszyk niegotowy, ale ja zawsze rano szykuję :tak: U mnie zawsze w kościele tłok, mały stół i nie ma gdzie sie postawic, więc na brzegu, a potem się boje, że ludzie mi zwalą :szok: Dobra zmykam się myc :sorry:

faktycznie ze tu cichutko. Ja od rana sprzątanie a kulinaria zostawiona na jutro:)
Niunia cały dzien nie spała padła mi w trymiga. Mnie coś gardło boli...echh Swięta tyle szykowania a to tak zleci -a potem znowu sprzatanie:-D

femme,dorotar WOW jakie fajne pisanki:) ja nigdy nie robiłam:( ale myślę ze jak Ami podrośnie to i my będziemy malowały;-)

browarka bym się napiła,ale tak przy poście:cool:

korzystając z okazji:) (jutro może mnie nie być)Dziewczynki dla Was i dla Waszych rodzin Wesołych Świąt Wielkiej nocy!!!Smacznego jajeczka.

Hej babki :)
Ja juz swieconke mam naszykowaną, Hania z Danielem jadą z dziadkiem kolo 9:30 potem kolo 14 pojede z nimi odebrac,
odkurze i tak ciuszki uloze i bedzie git.
:pogoda pakudna, zimno i wogole :dry: no ale co zrobic... :dry:
Maz sprząta samochód :-D
Życzę Wam i całej rodzinie
abyście na co dzień przeżywali swoje własne święto 'zmartwychwstania'
poprzez odradzanie się w waszych sercach miłości do najbliższych
oraz wiarę w potęgę i trwałość uczucia.

8fc3f9abbb5a3a50781f7b61558b7f38.jpg

reklama
Do góry