reklama
aleksandra87
Fanka BB :)
Wesołych świąt Zobacz załącznik 453807
L
Lorata
Gość
No cicho, cicho, ale cóż poradzic :-)
Milka<3 już się nie mogę doczekac twojego testowania!!
Milka<3 już się nie mogę doczekac twojego testowania!!
Witam
Nie miałam dzisiaj czasu na bb... Upiekłam dwie babki jedna dla mamy, druga dla nas i małe babeczki.. Jutro jeszcze zrobię jajka w sosie tatarskim i sałatkę jarzynową i wiecej nie robię, bo i tak nas całe święta nie będzie. A koszyczki już przyszykowane nasz i Zosi
Jestem wypompowana co posprzątałam to Zosia na nowo mi bałaganiła...Powtarza po mnie "kici kici" i mowi Tata nareszcie "bum bum". No i dzisiaj jeździłyśmy rowerem Ja na moim a ona na takim specjalnym krzesełku. Musze jej jeszcze tylko kask kupic.
Przeprazam, że tylko o sobie, ale czasu brak.
Wesołych i pogodnych świąt spędzonych z najbliższymi.
Nie miałam dzisiaj czasu na bb... Upiekłam dwie babki jedna dla mamy, druga dla nas i małe babeczki.. Jutro jeszcze zrobię jajka w sosie tatarskim i sałatkę jarzynową i wiecej nie robię, bo i tak nas całe święta nie będzie. A koszyczki już przyszykowane nasz i Zosi
Jestem wypompowana co posprzątałam to Zosia na nowo mi bałaganiła...Powtarza po mnie "kici kici" i mowi Tata nareszcie "bum bum". No i dzisiaj jeździłyśmy rowerem Ja na moim a ona na takim specjalnym krzesełku. Musze jej jeszcze tylko kask kupic.
Przeprazam, że tylko o sobie, ale czasu brak.
Wesołych i pogodnych świąt spędzonych z najbliższymi.
L
Lorata
Gość
Ja dzisiaj piekłam sernik i szarlotkę, mój koszyk niegotowy, ale ja zawsze rano szykuję U mnie zawsze w kościele tłok, mały stół i nie ma gdzie sie postawic, więc na brzegu, a potem się boje, że ludzie mi zwalą Dobra zmykam się myc
faktycznie ze tu cichutko. Ja od rana sprzątanie a kulinaria zostawiona na jutro
Niunia cały dzien nie spała padła mi w trymiga. Mnie coś gardło boli...echh Swięta tyle szykowania a to tak zleci -a potem znowu sprzatanie
femme,dorotar WOW jakie fajne pisanki ja nigdy nie robiłam ale myślę ze jak Ami podrośnie to i my będziemy malowały;-)
browarka bym się napiła,ale tak przy poście
korzystając z okazji (jutro może mnie nie być)Dziewczynki dla Was i dla Waszych rodzin Wesołych Świąt Wielkiej nocy!!!Smacznego jajeczka.
Niunia cały dzien nie spała padła mi w trymiga. Mnie coś gardło boli...echh Swięta tyle szykowania a to tak zleci -a potem znowu sprzatanie
femme,dorotar WOW jakie fajne pisanki ja nigdy nie robiłam ale myślę ze jak Ami podrośnie to i my będziemy malowały;-)
browarka bym się napiła,ale tak przy poście
korzystając z okazji (jutro może mnie nie być)Dziewczynki dla Was i dla Waszych rodzin Wesołych Świąt Wielkiej nocy!!!Smacznego jajeczka.
Liza
Fanka BB :)
Hej babki
Ja juz swieconke mam naszykowaną, Hania z Danielem jadą z dziadkiem kolo 9:30 potem kolo 14 pojede z nimi odebrac,
odkurze i tak ciuszki uloze i bedzie git.
ogoda pakudna, zimno i wogole no ale co zrobic...
Maz sprząta samochód
Ja juz swieconke mam naszykowaną, Hania z Danielem jadą z dziadkiem kolo 9:30 potem kolo 14 pojede z nimi odebrac,
odkurze i tak ciuszki uloze i bedzie git.
ogoda pakudna, zimno i wogole no ale co zrobic...
Maz sprząta samochód
Życzę Wam i całej rodzinie
abyście na co dzień przeżywali swoje własne święto 'zmartwychwstania'
poprzez odradzanie się w waszych sercach miłości do najbliższych
oraz wiarę w potęgę i trwałość uczucia.
abyście na co dzień przeżywali swoje własne święto 'zmartwychwstania'
poprzez odradzanie się w waszych sercach miłości do najbliższych
oraz wiarę w potęgę i trwałość uczucia.
reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
Wesołych,spokojnych i pogodnych świąt dziewczyny:*