reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
No to i ja życzenia złożę, ale po mojemu:-D
wielkanoc.jpg

SNOOPY trampolina 183cm, no miała być większa ale stwierdziłam, że wolę kupić mniejszą i piaskownię.

WAMPI tak Mela zadowolona ale mało jeszcze skakała bo zimno.

A u na s zaczynamy pieczenia i gotowania jutro, dziś sprzątanko.
Ale z córcią pisanki zrobiłam, o takie

Malwina Wspólczuję. Mam nadzieję, że jutro już będzie lepiej ;*

Kasiek tak, dokładnie w CCC :-) podobały mi się takie fioletowe z minnie ale nie było Zuzi rozmiaru, poza tym Zuzia wolała białe :-p

dorotar fajne pisanki :-)

My już posprzątane mamy a za gotowanie bierzemy się jutro, ewentualnie może coś wieczorem się zrobi.

Kupiłam sobie grę Zumba na kinecta na x-boxa i teraz włączyłam sobie 2 razy na 20 minut i jeszcze raz na 5 czyli razem 45 i dosłownie padam, nie wiedziałam, że to aż tak męczące :-p
P. i Zuzia zasneli i nie mam co robić :-p

Dorotar zdolna Melcia jest:-) U mnie Ala nabazgroliła jak nie wiem a u was ładne pisaneczki:-)

anetka widziałam te butki o ktorych piszesz mi też się białę bardziej podobały:-D

ja w piaskowinicy z Alą i trolowym bąkiem byłam, matko jaki ten dzieciak wpieniający i jęczący....

hej :)
widze, ze wszystkie szorujecie, gotujecie, przygotowujecie sie do Swiat :) u nas raczej tych Swiat nie bedzie, moj TZ dzis na nocke poszedl i jutro tez ma, wiec jutro bedzie odsypial... Dopiero w niedziele troszke posiedzimy razem. Ale wysprzatal mi lazienke, ja kuchnie i salon wiec tradycyjne szorowanie przedswiateczne wykonane ;)

dorotar tutaj wiekszosc angielkich zakladow pracy jest otwarte, normalnie ludzie pracuja. Anglicy bardzo skromnie obchodza Swieta Wielkanocne dlatego tak to jest. Wyobrazam sobie ten scisk, bylam dzis w PL sklepie i tez byl tlok, o wiele wiekszy niz na co dzien, a co dopiero w PL :) Swietna sprawa z trampolina! Tutaj jest bardzo popularna, fajnie sie dzieciaki na niej bawia :) Sliczne pisanki :)

femme sliczne te pisanki, takie kolorowe :) No i Ninka super wyglada na rowerku :)

malwina18 nieszczescia chodza parami jak to mowia :( zdrowia dla meza!

anetka ja mam zumbe ale na ps3 move i... zatanczylam 2 razy i tyle :p Meczace, a ja jestem strasznym leniem :zawstydzona/y:

reklama
milka mam nadzieję, że ja nie stracę zapału, bo przydałoby się zbędne kilogramy zrzucić :-p przed ciążą ćwiczyłam codziennie a teraz jakiś leń mnie dopadł :sorry: ale Zumba mi się podoba :-) aż tak, że jeszcze 20 minut poćwiczyłam :-p:-p

Ale tu dzisiaj cicho :-p

Do góry