reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

snoopy to oni oboje nie pracują?:szok: I wszystko sponsorują Twoi rodzice? Masakra jakaś:/ straszne. No wiadomo, że czasem sie noga powinie i rodzina sobie pomoże, ale oni chyba mają juz taki sposób na życie, skoro żadne do pracy sie nie ruszy. A dzieci kto ubiera?:eek:

reklama
EWI zdrówka dla Mareczka!:)
snoopy to faktycznie trole!!!No i gratulacje kredytu!Jak już jest to najważniejsze teraz wszystko z górki:)
dorotar dokładnie taak. Juz mam dosyc tego bloku mieszkania z rodzicami i wogole!!!
Vi łłooo to masz 3 dzieci w domku:) Oby szybko zleciało te 6 tyg i nie bolało:)

dzieciątko moje spi...mam nadzieję ze przespi chociaz do 4...:) A no i najważniejsze namacałam ząbka!!! ostatnia prawa PIĄTKA:)dałam syropek przeciwbólowy z wielkim płaczem umyłam ząbki posmarowałam maścia zjadła mleczko i chrapie.

witam...
snoopy wspolczuje;/ ehhh...

Kurcze ale mnie kregosłup boli...
Tata mnie o 7 zawołał do tunelu, wiec szybko sie ubralam i polecialam, nie wiedzialam o co chodzi, a tu sadzenie pomidorów, no to pomoglam, brat jeszcze przyjechal i w 1h caly zasadzony, :tak:M zostal z dziecmi dobrze ze chociaz nakarmil :dry: a tak to poscielałam łóżka i siedze bo nie mam sily... :eek: nie chce mi sie nawet sniadania isc zrobic sobie :confused2::confused2:
i juz mamy czwartek... :sorry:

Hej dziewczyny:) dawno mnie nie było tak mi jakoś schodzi i lenia w tyłku mam żeby coś napisać... No ale na to chyba lekarstwa nie ma... he he

Jejku, widze dziewczyny intensywne przygotowania do świąt, że tu takie pustki...

Młody wciągnął śniadanie, poinhalował się, syropki wypił... I ogląda mańka... Ja kawusie dopijam :-)

LIZA współczuje takich zajęc od samego rana... Dlatego właśnie nie mogłabym na gospodarce mieszkac... Mi nawet kaktusy usychają :-D:-p

Dzień dobry wam ;-)

Ja już kurde od 8:30 wyciągnięta z łóżka bo czekam na monterów od komandora :sorry: i coś ich nie widać zaraz się wkurzę...
Na 14 do pracy dzisiaj i jutro no i święta :-) miałam w poniedziałek pracować ale dzisiaj szef ma się zdecydować czy może jednak zamknie na ten dzień

SNOOPY - co za pasożyty :sorry: nie qmam takich ludzi ... :no: ...a z tą bułką :szok: nie do pomyślenia w ogóle dziecku bułki nie dać :no::szok:

KASIAF - jak masz nero to masz przy okazji "Nero Wave editor" czy jakoś tak ja tego używam prosty i skuteczny.

EWI - jak tam się w ogóle czujesz ?

MILKA - u nas od 3 dni zima normalnie na sanki można iść... dzisiaj słonko wyszło to może w końcu się to roztopi i więcej już nie będzie padać bo masakra jakaś :no:

VI - no faktycznie... no ale nie ma co nad rozlanym mlekiem płakać tak jak piszesz byłaś widziałaś i wiesz już teraz :-p

femme - obyś wolne miała :)a te dwa dniszybko zlecą
kasiaF - ja tam nie sprzatam :) nie mamy gości a sprzątam na bierząco więc to wystarczy
mazia - no nie ma ja często mam takiego lenia
liza - to mialas ekscytującą pobudkę :-p to teraz możesz odpoczywać a m.niech z maluchami siedzi :)
gosia - czyli jednak ząbek :) gratki za kolejnego my rownież sie doczekalismy piątki wczoraj tyle że cos trójek nie ma :eek:
snoopy - jakoś ja sobie nie wyobrazam żeby mieć dzieckoi żadne z nas nie pracowało , a nawet jak by go nie było . Hehhe to masz chociaż jak powkurzać , chociaż troche niesprawiedliwe to .

no i pogoda sie zrabała na maxa :wściekła/y:
święta do kitu padać snieg ma Wrrr
Mały na drzemke poszedl , a ja mam chwilke dla siebie poki śpiocha :)
a powiedzcie kiedy dzieci przestaja wkladać rzeczy do dbuzi ? Juz mnie to irytuje i chociaz że zwracam uwage malo pomaga ... ostatnio śllicznie sie bawił w piskownicy a tu nagle bach lopatka w buzi z tym piachem no masakra jakaś !

reklama
ALEKSANDRA ja nie pomoge, po mi młody tak nie szalał... On wszystko wkładał do kieszeni... Dalej to robi, bo on pamiątki zbiera, a co do Twojego synka to myśle że to jest sprawą indywidualną dla każdego malucha

Do góry