reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hej dziewczyny! ale u mnie rano sypal snieg jak szlam do pracy, jakas masakra!! polamalo mi parasol, przemokly buty, snieg w pare minut pokryl kilkucentymetrowa warstwa wszysciutko, -2 stopnie... bleh..

femme fatal pieeeeknie ta laska wyglada na tym zdjeciu, ktore wkleilas :D slicznie taki zestaw wyglada :))

kasiek88kasiek fajnie, ze Twoj C ma tylu kolegow :) Choc wierze, ze to pewnie czasem meczace ;) Czyli wczoraj robilas jako recepcjonistka, heh ;) Moj TZ nie ma za wielu kolegow, tylko takich z pracy paru, zapalony gracz komputerowy z niego, nic tylko gra w jakies gry.

vikamcia
jejku, wyrazy wspolczucia dla meza! jak maz ja zlamal?

Hej dziewczyny byłam z Amelką u przyjaciółki a zarazem chrzestnej Amelki, wygadałam się, wyżaliłam, po narzekałam na męża i od razu mi lepiej.
Sorki ale nie po odpisuję wam bo siły nie mam.

Umi haha jakby posikała się w swoim to by nie było problemu bo tam jest podkład a ja dobra matka się zlitowałam bo tak kasłała że spać nie mogła i wzięłam ją do siebie to ma co mam za miłość...

Dorotar nie mam słów bo mnie zmęczyło o tym błędnym kole nie mówiąc o Tobie już ja bym się wkurzyła!!! Moja tez gada że kasa w banku jest:)
A gdyby to pierwszy raz ochrzczone było hahahah

Lorata
na zarejestrowanie dziecka masz 2 tygodnie tzn. prawny opiekun więc nie wiem kto będzie u Ciebie

Snoopy g
ratulacje!!! No to podwijajcie rękawy i do roboty:)

Kamcia co najwyżej w majty bo Dominika już dawno nie chodzi w pampku i na noc też nie ma:) A z kupka to 50/50 3 dniu super zawoła a potem nie... Już nie mam na nią pomysłu:-p
Współczucia dla męża jak on to zrobił? I kurcze 6 tygodni to dużo;/

Milka no baaaardzo dużo ma... Szkoda że ja nie mam koleżanek pod ręką bo się tu przeprowadziłam i nikogo nie znam;/

C poleciał na siłownię wiecie jestem taka zmęczona tymi świętami że już się nie mogę doczekać kiedy do rodziców pojedziemy a jedziemy w sobotę tylko że teściowa jeszcze o tym nie wie... Ostatnio tak się chwaliła klientce że u nas tak dużo ludzi i rodzinnie bo wszyscy są w niedziela ale w tym roku się przeliczy...

Vi to ja z wami będę w te 6tyg:-) mam nadzieję że jak Twojemu mężowi gips będą zdejmowali to ja dopiero zacznę się rozwiązywać:-p Zdrówka i wytrwałości:-)

Kurde ja się z trollem pociełam myślałam że mu łep rozwalę! cham pierdzielony! kupił raz w życiu bułki za swoje pieniadze a jak Ala chciala to ją jeszcze nawyzywał!!!! Zaczełam mu cisnąć i wypie... Bo jak my cos kupimy to oni opier i sie nie zastanawiajaą a jak oni bulki kupia to swietosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

snoopy - kur** pierdzielisz , że o bułki taka afera !? To przecież on czasem moze dbać o bułeczki :D Eh trzymaj sie i nie daj ....
Ja rowniez jestem zrabana nic mi sie nie chce maly nie pomaga mam dosyc jego zachowania po prostu tragedia:(

Ostatnia edycja:
hej.
No Justynce praktycznie przeszło a Mareczka niestety zaczyna brać coś.:no:.
co do kolegów tp mój S ma ich trochę ale na szczęście mojego numeru nie mają.:-D.
zazdroszczę niektórym ładnej pogody.
a dla chorowitków wszystkich zdrówka.

KasiaF no tatuś trochę nie poważny takie piosenki dziecku puszczać.
Liza jej, biedny maluszek. (*)
Gosia Współczuje nocki.
Snoopy Gratuluję kredytu. a kto to ten troll? Współczuje takich domowników.
Kamcia Współczuję mężowi złamanej nogi.

reklama
Do góry