reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

DOROTAR ja Ci powiem że jak ja małego chciałam do alergologa, to mi dokturka też mówła że jest mały (miał jakiś czas wysypke jakby skazową) jak skończył 3 lata dostaliśmy skierowanie, a pani alergolog powiedziała nam to samo że badanie tak małych dzieci pod kątem alergi często jest bez sensu bo alergia jednego dnia jest następnego znika, i naodwrót...

Co do pieniędzy, ja kiedyś jak małemu powiedziałam że nie mam pieniędzy to mi powiedział "ja ci mamo zrobie pieniążki" jak spytałam jak to odpowiedział "na komputerku wydrukuje":szok:

reklama
Lorata nie bedziesz miala ukonczonych 18 lat jak dzieciaczki sie urodzą to oiekunem prawnym ty nie bedziesz, jak chlopak ma uonczone to on bedzie... nie znam sie na tym dobrze ja rodzilam mając juz 18 lat... ;] dziewczyny ci doradzą co tak rodzily :tak:

Moje tez o pieniążkach glupoty gadali :D Hania do M. mówi, tatusiu nie mam kleju kup mi, a M. nie mam pieniązków a Hania: to idz zarobić :-D hehehe

No i u mnie pogoda sie zepsuła... :dry:
Ogladalam konferencje Rutkowskiego i widze ze zmienil zdanie i juz nie zamierza pomagac "takiej " osobie (pani K.) :tak: i brawo dla niego ze otworzyl oczy. Ciekawe co to dalej wyniknie...

Co do Rutkowskiego- jak dla mnie to ściema że na oczy przejżał... On dobrze wie gdzie ona jest, i dla własnego bezpieczeństwa chce się odciąc od tego zniknięcia... Jak dla mnie to on powinien poddac się badaniu wariografem, wszystko wtedy by wyszło...

Lorata po tygodniu z tego co wiem to wlansie do Urzedu Stanu Cywilnego trzeba ic i zarejestrowac dziecko. w szpitalu dadza takipapierek gdzie i na która ;-)

KAsia F teraz to nie wiadomo o co w tym wszystkim chodzi, fakt ze moze cos sie ruszy po tej jej ucieczce... ;] ehhh

U nas leje desz czały dzień....

dorotar ja "nagrody" dostawałam właśnie za pobrania krwi i dentystę:-D

liza ja pierdziu miałaś słoneczko...;-)

a my:

dostaliśmy kredyt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
femme no niby tak , no ale na samo paliwo do zoo wydaliśmy 100euro... wiec jak zobaczyłam taką lipę to się za głowę złapałam.. tam do cork dałabym tylko 60euro i miałabym super zwierzęta do pokazania dzieciom..
no ale byłam widziałam , nie pojade więcej :-p trudno ;-)
oo gosida jaką pracę dostał?? barman??:-)

właśnie kasiek miałam pytać jak z nocnikowaniem?? boi coś wczesniej o kupce pisałas ... jest do nocnika? czy nadal w pampka...

liza strasznie smutne :-(
[*] dla aniołka :*

gosia wiesz jak będziesz się na jej płacze zgadzać i wkładać ją do wózka to następnym razem będzie płakać jeszcze dłużej bo będzie wiedziała ze płacz pomaga jej w tym i ty zrobisz wsyztsko aby przestała.. myslę że powinnaś jej wytłumaczyć ładnie i nie reagowac na wołanie o wózek , tylko tłumaczyć tłumaczyć tłumaczyć
a sąsiadom powiedz że dma zapalenie ucha :-p

liza matka nawiała bo się bała sprawiedliwości!!!
wiedziałam ze Matka madzi zwjeje bo jest winna !!!

kasiaF masz rację .. on wie jak z ludźmi gadac żbey ich przegadać ponoć na sam widok osoby wie czy kłamie i co planuje a nie wiedział ze ona chciała uciec i ze od początku kłamała?
cały czas jej bronił nawet jesli fakty wskazywały na coś innego a teraz powie że nie chce jej szukać? że da policji to co ma zeby ją znaleźli? ale jak Madzia niby zginęła to sprawcy szukał... a teraz nie chce sprawcy znaleźć i oddać przed sąd.. przecież się zachwala że jest w tym najlepszy ! wiec nie ch ruszy dupsko i zrobi coś konkretnego w tej sprawie a nie tylko pcha łeb przed kamery TV

snoopy super że macie kredyt....

a ja z gorszą wiadomością wpadam..
mąż mój złamał sobie nogę :-( widać że strasznie go boli
byliśmy od razu w szpitalu bo dostał skierowanie no i 6 tyg w gipsie będzie miał!
co gorsza to ta sama noga którą złamał w ten sam sposób kilka lat temu :/

Ostatnia edycja:
Do góry