reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

EWI no ja tez abym miala w pokojach na gorze czysto bo tutaj siedzymy caly czas, na dol schodzimy tylo do łazienki, czy ja obiad ugotowac zjesc..., a odkurzac jak musze toodkurzam bo po okruszkach nie bede chodzic ;] a Miki jestw takim wieku ze nawet lubi troszke popsocic, im mniej w domu siedzimy tym mniej odkurzam :tak: ale raz dziennie to zazwyczaj musze odkurzyc :/
super ze u Gina wsio oki :-)

reklama
Ciężko was nadrobić dziewczyny. To ja tylko napisze, że u mnie ok, pogoda nie jest zła, a ja wróciłam że szkoły i uczę się do sprawdzianu.

hej wszystkim!
ja dzis nie w humorze bo wszystki wskazuje na to, ze jednak dostane @... co prawda jeszcze tydzien do niej, ale juz wszystkie objawy co zwykle na nia wskazuja :( nawet mi sie zlosnik wlaczyl co zawsze zapowiada zblizajaca sie @....

vegas wow, zazdroszcze figury!! ja tylko 5 cm wyzsza od Ciebie, ale tez dobre "pare" kilo wieksza :p

femme fatal to byl dopiero pierwszy cykl. W sumie nie do konca to byly takie prawdziwe staranka, po prostu poszlismy na zywiol i wiem, ze kochalismy sie gdy jajeczkowalam albo bardzo w okolicy.. W kazdym razie mam (mialam?) wielkie nadzieje, ze sie udalo, ale jednak chyba nie :(
jejku, dziekuje bardzo za komplement! :))

dorotar oo, ale fajnie-bardzo chcialabym miec tutaj moja mame, a taki pomysl jaki wy macie jest swietny, osobno, ale razem :)
wspolczuje kolejnej nocnej akcji. Krcze, ciekawe czemu Ci sie corcia tak wybudza..

kaamaa100 mnie tez zawsze ciagnelo za granice, a UK od zawsze mi sie podobalo bo to i filmy sie ogladalo i jakies ksiazki, w necie zdjecia z UK... :) Tak jak pisalam-istnieje ta brzydsza strona Anglii, ale jednak uroki tego miejsca przewazaja :)
O kurcze, zazdroszcze wyprawy do USA, w jakim miescie jest Twoj tata? Tutaj muffiny tez sa strasznie popularne ;)

kasiek88kasiek aaaa, jak tak napisalas o moczeniu kupra i zimnym piwku to mi sie wakacji zachcialo!!! Oj, niedobra Ty :p

tak piszecie o mlodym wygladzie i mam to samo zdanie co sali04-o wszystkim decyduja geny. My mozemy ewentualnie jakos delikatnie wspomagac sie kremami nawilzajacymi lub peelingami, ale wszelkie przeciwzmarszczkowe cudenka to mozna miedzy bajki wlozyc. A sadze tak bo mam 2 doskonale przyklady-mojej mamy, ktora w wieku 47 lat ma piekna cere, jedyne zmarszczki to te od smiechu, a od 20 lat uzywa jednego kremu nawilzajacego i tyle oraz mama mojego TZta-kupuje wszelakie kremy, sera, wypelniacze itp a cera pomarszczona jak rura z odkurzacza.
sali ja tez mam nadzieje na odziedziczenie tych mlodych genow ;)

mirabelka90 ja pierdziele, niezle z ta przepowiednia... Czasem slysze takie opowiesci i sama nie wiem czy wierze we wrozki, horoskopy itp czy nie.. I chyba balabym sie do takiej wybrac... Moze lepiej nie wiedziec?

lorata a z czego sprawdzian? :)

ewi super, ze z wynikami wszystko w porzadku!

A mi dziecię zwariowało:-Dcodziennie ziemniaki ze śmietaną chce jeść:-D poszła po ziemniaki i się wywaliła takiego krzyku narobiła że aż na dół pobiegłam a ona tam z moją mamą urzedują Ala na rękach babci a babcia ręce brzudne bo ziemniary obierała:-D

wampi ja zachcianek nie mam... a Ala tak po chorobsku ma z tymi ziemniarami:-p
milka ja nic nie czułam i myślałam że @ bedzie:-D i też 2 krechy mi wywaliło na teście:-D

ja pier!!!!!!!!! mamy 3 czerwcowego niemowlaczka!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
snoopy dokladnie, najwazniejsze, ze maluszki zdrowe :)

wampi o, no to u was byla identyczna sytuacja jak u nas, moze u nas tez sie tak szczesliwie zakonczy :) oooby :))

Do góry