hej wszystkim!
ja dzis nie w humorze bo wszystki wskazuje na to, ze jednak dostane @... co prawda jeszcze tydzien do niej, ale juz wszystkie objawy co zwykle na nia wskazuja
nawet mi sie zlosnik wlaczyl co zawsze zapowiada zblizajaca sie @....
vegas wow, zazdroszcze figury!! ja tylko 5 cm wyzsza od Ciebie, ale tez dobre "pare" kilo wieksza
femme fatal to byl dopiero pierwszy cykl. W sumie nie do konca to byly takie prawdziwe staranka, po prostu poszlismy na zywiol i wiem, ze kochalismy sie gdy jajeczkowalam albo bardzo w okolicy.. W kazdym razie mam (mialam?) wielkie nadzieje, ze sie udalo, ale jednak chyba nie
jejku, dziekuje bardzo za komplement!
)
dorotar oo, ale fajnie-bardzo chcialabym miec tutaj moja mame, a taki pomysl jaki wy macie jest swietny, osobno, ale razem
wspolczuje kolejnej nocnej akcji. Krcze, ciekawe czemu Ci sie corcia tak wybudza..
kaamaa100 mnie tez zawsze ciagnelo za granice, a UK od zawsze mi sie podobalo bo to i filmy sie ogladalo i jakies ksiazki, w necie zdjecia z UK...
Tak jak pisalam-istnieje ta brzydsza strona Anglii, ale jednak uroki tego miejsca przewazaja
O kurcze, zazdroszcze wyprawy do USA, w jakim miescie jest Twoj tata? Tutaj muffiny tez sa strasznie popularne
kasiek88kasiek aaaa, jak tak napisalas o moczeniu kupra i zimnym piwku to mi sie wakacji zachcialo!!! Oj, niedobra Ty
tak piszecie o mlodym wygladzie i mam to samo zdanie co
sali04-o wszystkim decyduja geny. My mozemy ewentualnie jakos delikatnie wspomagac sie kremami nawilzajacymi lub peelingami, ale wszelkie przeciwzmarszczkowe cudenka to mozna miedzy bajki wlozyc. A sadze tak bo mam 2 doskonale przyklady-mojej mamy, ktora w wieku 47 lat ma piekna cere, jedyne zmarszczki to te od smiechu, a od 20 lat uzywa jednego kremu nawilzajacego i tyle oraz mama mojego TZta-kupuje wszelakie kremy, sera, wypelniacze itp a cera pomarszczona jak rura z odkurzacza.
sali ja tez mam nadzieje na odziedziczenie tych mlodych genow
mirabelka90 ja pierdziele, niezle z ta przepowiednia... Czasem slysze takie opowiesci i sama nie wiem czy wierze we wrozki, horoskopy itp czy nie.. I chyba balabym sie do takiej wybrac... Moze lepiej nie wiedziec?
lorata a z czego sprawdzian?
ewi super, ze z wynikami wszystko w porzadku!