reklama
pinky sky
Fanka BB :)
Snoopy aż z ciekawości weszłam na czerwcówki ale maleństwa ten jeden nawet 1kg nie waży ale dobrze że wszystko ok
Ewi super że wyniki ok Zdrówka żebyś się nie rozłożyła
Milka ehh beztroskie czasy się przypominają z tym moczeniem kuperka zawsze tak z moją przyjaciółką robiłyśmy
Czarek poszedł z chłopakami na kręgle i oczywiście nie zawiesił mi kloszy do żyrandolu dobrze że mam lampkę
Ewi super że wyniki ok Zdrówka żebyś się nie rozłożyła
Milka ehh beztroskie czasy się przypominają z tym moczeniem kuperka zawsze tak z moją przyjaciółką robiłyśmy
Czarek poszedł z chłopakami na kręgle i oczywiście nie zawiesił mi kloszy do żyrandolu dobrze że mam lampkę
dorotar110
.Daję małemu herbatkę bo czasami cycem się nie napije to kazała lekarka też nam odstawić tę granulowaną słodką herbatkę i przepajać go lekko zaparzoną zieloną herbatą.
KASIEK jeszcze jakieś 3tyg napewno... eh... aż mi się ryczec chce .
KAMMA, EWI ja własnie nie rozumiemi chodzenia do kościoła żeby posiedziec, nie słuchając kazania... Dla mnie Bóg jest wszędzie, i ja własnie tego typu rozmyślania i rozmowy z Bogiem to sobie zostawiam na samotne spacery po lesie... Bo tam Bóg też jest
VEGAS a no miał humora wczoraj...
UMI ja też chodze ciągle i sprzątam, chociaż dzisiaj młody sam posprzątał u siebie, bo widział że chodze i robie to i on się wziął, tym bardziej że babcia i dziadek mieli przyjechac
EWI tak szczerze to ja bym właśnie była za tym żeby księza mieli normalne stałe pensje, do tego żeby mogli rodziny zakładac i musieli je utrzymywac... A nie żeby chodzic np na nauki przedmałżeńskie i słuchac mądrości kogoś kto nie ma o tym bladego pojęcia... Zresztą mieszkam obok księdza... Widzę jak wraca po nocach do domu... Fajnie że wyniki ok.
A mój młody dzis 3,5roku kończy :-) Mój mały mężczyzna
Ogólnie mamy z M małą nerwówke, nic mi się przez to nie chce... Do tego mały dalej kaszle, dobrze że u gina wszystko oki...
KAMMA, EWI ja własnie nie rozumiemi chodzenia do kościoła żeby posiedziec, nie słuchając kazania... Dla mnie Bóg jest wszędzie, i ja własnie tego typu rozmyślania i rozmowy z Bogiem to sobie zostawiam na samotne spacery po lesie... Bo tam Bóg też jest
VEGAS a no miał humora wczoraj...
UMI ja też chodze ciągle i sprzątam, chociaż dzisiaj młody sam posprzątał u siebie, bo widział że chodze i robie to i on się wziął, tym bardziej że babcia i dziadek mieli przyjechac
EWI tak szczerze to ja bym właśnie była za tym żeby księza mieli normalne stałe pensje, do tego żeby mogli rodziny zakładac i musieli je utrzymywac... A nie żeby chodzic np na nauki przedmałżeńskie i słuchac mądrości kogoś kto nie ma o tym bladego pojęcia... Zresztą mieszkam obok księdza... Widzę jak wraca po nocach do domu... Fajnie że wyniki ok.
A mój młody dzis 3,5roku kończy :-) Mój mały mężczyzna
Ogólnie mamy z M małą nerwówke, nic mi się przez to nie chce... Do tego mały dalej kaszle, dobrze że u gina wszystko oki...
Kamiśka :)
Milka byłam w Pensylwanii nie daleko od "granicy" z New Jersey ale tak jak pisałam kompletnie mi się nie podobało mogę Ci wizy użyczyć mam jeszcze 4 lata ważną ;-) Trzymam kciuki żeby @ jednak nie przyszła.
Snoopyu mnie jedzą ziemniaki gotowane i popijają zsiadłym mlekiem, za chiny mi ten smak nie podchodzi ;-);-)
A co do sprzątania to nie ma zmiłuj codziennie muszę odkurzać mój mały bałaganiarz skutecznie za 3kę nadrabia niby pomału zaczyna po sobie sprzątać ale do ideału jeszcze baaardzo daleko
Snoopyu mnie jedzą ziemniaki gotowane i popijają zsiadłym mlekiem, za chiny mi ten smak nie podchodzi ;-);-)
A co do sprzątania to nie ma zmiłuj codziennie muszę odkurzać mój mały bałaganiarz skutecznie za 3kę nadrabia niby pomału zaczyna po sobie sprzątać ale do ideału jeszcze baaardzo daleko
Liza
snooopy no i wampi ci wyjasnila jak to bywa ;-) hihihihi
Obys dotrwala do terminu,, lub troszke wczesniej sie rozpakowala bo przenoszenia Ci nie życze ;-)
kaamaa to ja lubie ziemniaki z siadłym mlekiem latem zjesc
Milka my sie 2 lata bez kochalismy i zaskoczylo dopiero jak z Hania zaszlam heheh widocznie tak tez bywa ;-) zycze dwóch kreseczek
dorotar lekarka ma racje, te herbatki granulowane zdrowe nie są
No mąż wrócił dzieci spią :-) ide dalej seriale oglądac, milej nocki babki
Obys dotrwala do terminu,, lub troszke wczesniej sie rozpakowala bo przenoszenia Ci nie życze ;-)
kaamaa to ja lubie ziemniaki z siadłym mlekiem latem zjesc
Milka my sie 2 lata bez kochalismy i zaskoczylo dopiero jak z Hania zaszlam heheh widocznie tak tez bywa ;-) zycze dwóch kreseczek
dorotar lekarka ma racje, te herbatki granulowane zdrowe nie są
No mąż wrócił dzieci spią :-) ide dalej seriale oglądac, milej nocki babki
Dorotar, ja Zosi w ogóle nie dawałam tych herbatek... Znaczy na poczatku, ale później przestałam, bo jakieś sztucze mi się wydawały.
Lorata, z czego tak zakuwasz?
Snoopy, nogi pod tyłek i zaciskaj mięśnie, żeby nie rodzic. Jeszcze troszke.
Ewi, cieszę się ze wszystko ok
Kasiek, fajnie, żE Ci tak leki podpasowały i już jest @.
Milka, ja tam broń Boże nie chcę się nakręcać na ciąże, ale też czułam się jak przed @, a jej nie dostałam. ;pJa sie na koniec dnia tak pożarłam z moim D., że szkoda gadac... Powiedziałam mu, że ma sobie iśc na spacer bop już patrzeć na niego nie mogę. To ten teraz foch bo go zdomu wyrzuciłam... Mowią, że to kobiety obrażalskie sa. Ale ten moj chłop to jest dopiero delikatny pod tym względem...
Lorata, z czego tak zakuwasz?
Snoopy, nogi pod tyłek i zaciskaj mięśnie, żeby nie rodzic. Jeszcze troszke.
Ewi, cieszę się ze wszystko ok
Kasiek, fajnie, żE Ci tak leki podpasowały i już jest @.
Milka, ja tam broń Boże nie chcę się nakręcać na ciąże, ale też czułam się jak przed @, a jej nie dostałam. ;pJa sie na koniec dnia tak pożarłam z moim D., że szkoda gadac... Powiedziałam mu, że ma sobie iśc na spacer bop już patrzeć na niego nie mogę. To ten teraz foch bo go zdomu wyrzuciłam... Mowią, że to kobiety obrażalskie sa. Ale ten moj chłop to jest dopiero delikatny pod tym względem...
DOROTAR ja mlodego jak najszybciej na wode przestawiałam... Teraz w nocy nie wypije nic innego, herbatki ziołowe tylko na gorzko... Czasem mu soki owocowe rozrabiam albo jakąś herbatke owocową zrobie ... A jak był mały to cyc, woda albo PLANTEX (jak brzuszek bolał)
U mnie Ala na herbatkach tych granulowanych była i mleku bebiko i też dajemy radę ja nic w tym zlego nie widziałam, a koperek czy rumianek granulowany szybciej się robił... Ala ani pruchnicy ani nic nie ma, a trolątka na tych z torebki i u tej starszej już widać... Z tym że my już pierwszy ząbek myłyśmy a te szczoteczki nie znają chyba że tą do czyszczenia kibla nie raz widziałam jak ta mniejsza włosy sobie na mokro nią układała Wredna jestem.... Ale ja mojej Ali pilnowałam i tłumaczyłam i takich akcji nie miałam...
A M do mnie dzwoni i od razu, a Ty nie rodzisz jeszcze? mówię że nie a on to się trzymaj do świąt bo do szpitala nie przyjadę!
A M do mnie dzwoni i od razu, a Ty nie rodzisz jeszcze? mówię że nie a on to się trzymaj do świąt bo do szpitala nie przyjadę!
reklama
pinky sky
KasiaF biedaczko;/ A moja za dwa dni 2,5 roku
Gosdia uhuhu aż iskry poleciały... A co do tabletek to nie chwalmy dnia przed zachodem słońca jeszcze dwa cykle czyli teoretycznie dopiero za jakiś czas dowiem się czy się unormowało
Gosdia uhuhu aż iskry poleciały... A co do tabletek to nie chwalmy dnia przed zachodem słońca jeszcze dwa cykle czyli teoretycznie dopiero za jakiś czas dowiem się czy się unormowało