reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wampi widzę że Cypek i Domi te same zainteresowania mają może kreatorami mody zostaną:p

Liza to jak po porodzie:p Właśnie Ty też na 24 nie wyglądasz:p

Ufff tu na górze ogarnięte z kurzami i podłogami rozwijam dywany jeszcze łazienka na górze i pokój teściów ale to ostatnie to akurat nie moja działka... Pranie muszę powiesić bo już się kisi w pralce a białe się w wybielaczu moczy i kilka rzeczy ręcznie muszę przeprać. Ja pitole ale mi uciekło już 15 prawie... Za to drugiego dania nie ma:p

reklama
kasiek weź ty tak nie sprzątaj, bo ja się męcze od czytania:-D i nie dam rady posprzatać u siebie:-p
sali zazdroszcze młodych genów:-p ja to za to zawsze miałam podstarzałe:-D

edit wampi a mnie zawsze dawali około 3-5 lat wiecej niż miałam:/, ostatnio stwierdzili że ja i moja kuzynka która ma 30 lat jesteśmy z tego saego roku... I tu klops bo ja nie wiem,czy wyglądam tak staro czy ona tak młodo:-D

hej,
wampi & liza obie macie super awatarki i ładnie wyglądacie:)
snoopy no to wspolczuje złego samopoczucia i zycze wytrwałości:) mi na szczesie w ciazy nic nie dolegało a miałam tyle energii ze szok:)
dorotar z mezem to było tak wczoraj cały dzien deszcz lał a on poszedł cos robic na podworku i chciał traktor odpalic i schylil sie po prostownik i nie wiedział ze byl podłączony do pradu tak go popiesciło ze az z nog upadł na ziemie widac jakies zwarcie było,
a wierzycie we wrózki?? ja jakos nie bardzo do tej pory ale tesciowa wczoraj mi mowila ze kiedys była i wrozki i ta powiedziała do niej tak: ze kiedys jej corka i syn beda siedziec za granica ze zginie jakas wazna zelazna rzecz ze w rodzinie bedzie powazny wypadek samochodowy ale nic sie nie stanie nikomu i ze syna blondyna prad porazi i tez nic mu sie nie stanie i wiecie co wszystko z tego juz sie sprawdziło dobre nie?

a co do religii i koscioła hmm... ja wierze w Boga do koscioła lubie chodzic ale ci ksieza w mojej parafii normalnie brak słów jeden po pijaku potracił człowieka a drugi zgwałcił niepełnosprawna dziewczyne ktora zaszła w ciąże i urodziła chłopczyka chorego na downa a ze ona była chora i niepełnosprawna odrazu zabrali jej to dziecko do domu dziecka no w sumie ona by sie nim na pewno nie zajęła

a tu macie mojego pysiolka słodkiego:)

Umi, ja też nienaiwdze sprzątać... Dla mnie to strata czasu jak po chwili wpada moja mała zaraza i robi syf nie z tej ziemi. No ale ogarnęłam kuchnie, łazienke i duży pokoj... Dobrze, ze mamy tego tak mało.

A moj D. będzie odkurzał ;P Zosia nie lubi odkurzacza więc na ten czas uciekamy do mojej mamy ;)
U nas pada deszcz, ze śniegiem :szok: gdzie to słońce.!

...z projektanta bym się nawet ucieszyła (tylko chcę w przyszłości mieć synową ;-) co nie znaczy, że jestem nietolerancyjna :-p). Mój też właśnie zasnął, więc biorę się za mycie naczyń, bo widok kuchni mnie przeraża.

hahaha projektantem może być i żonę mieć:-p

ja jedynie pranie rozwiesiłam:-D ale ja w czwartek podlogi zmyję i mam czysto, Alicja sama po sobie elegancko sprzata, kanapki z nutella robi sobie sama:rofl2: kurcze jestem z niej dumna:-)

co do genów ja z moim też mam te anty starzejące raczej:-p:laugh2:

aleksandra kurcze niezlych ksiezy masz... ja w sumie przez naszego boskiego proboszcza chodze do kosciola z przymusu, ale jak jestem gdzies u kogos to ciagnie mnie wlasnie do kosciola bo ja lubie wyglad w srodku;-) sluchac sie raczej kazan w dzisiejszych czasach nie da.... pamietam jak na oazy jezdzilam, mielismy boskiego ksiedza jak bylam w wieku Gracka. Organizowal rozne zabawy, mecze i konkursy... a teraz tylko kasy chca....

Ostatnia edycja:
kasiek dokladnie jak po porodzie tyle ze po tym ze2 tyg leci nie krew a co innego ;/ tez nieprzyjemne ;]
wampi hehehe:D jasne ja na zdjeciach mlodo wyglądam tylko ;P:D
umi kurcze Ty to mloda laska jestes nie narzekaj:D
snoopy juz 30tc:D ale fajnie ;-) torbe juz spakowalas do szpitala? ;-)

Ja podlogi pomyje w piatek lub sobote bo do soboty i tak bym musiala jeszcze raz myc, a z odkurzaniem u mnie to tak ze robie to okolo 2 razy dziennie, plus sprzatanie zabawek... :dry: glupiego robota, no ale tak to jets jak są dzieci... :dry: :-)

wampi to w takim razie, ona wygląda młodo:-p tak może być:-D
gosidia no właśnie strata czasu, ja w sobotę ogranełam całe mieszkanie a dziś już bajzel:sorry:
mirabelka no księża pierwsza klasa:sorry:

wampi to jak już Twoj synek sie zdecyduje na karierę projektanta to ja mu życzę żeby był wyjątkiem:sorry: i synową miała będziesz:-)

Liza ja odkurzam raz na 2 dni;-) ale niedlugo będę też 3 miała 24h na dobę i zobaczymy jak to będzie:-D ja juz bym chciala 35tc:-p a torby nawet nie mam:-D musze siorke pomeczyc to przywiezi i chyba zaczne się pakowac zeby pozniej nie bylo...

reklama
Liza uuu to kiepsko;/ Ja miałam wieczną nadżerkę ale nie wiem sama chyba się wchłonęła bo ostatnio gin mówiła że wszystko w porządku:)

Mirabela o kurcze to dobrze go popieściło;/ Niki przesłodziutka:)

Gosdia
ja tam wolę sprzątać niż w garach siedzieć;/

Snoopy
gratulacje dla Ali:)

Do góry