reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

:-(Dziewczyny u mnei chyba sa jakies pechowe dni:-(wczoraj zmarlo malenstwo kolegi:-(dzis kumpela zmarla w wypadku samochodowym :-(znow sie zaczyna ze wszystko trace:-(sa miesiace spokojne a jak sie sypnie to 5 pogrzebow na raz:-(nawet nie wiem co myslec...:-(

przepraszam ze was tak zasmucam ale musze sie z kims tym podzielic:-(

reklama
Czesc Kobitki ;-) korzystam z chwili poki P jest w miescie !! bylam dzis u fryzjera ,jutro wesele wiec napewno wstawie jakies fotki :tak:
a pogoda faktycznie beznadziejna :baffled:

Zreszta ja nie wiem dziewczyny czy ktoras moze ogladala taki dokument (rok moze dwa lata temu)w Tv o chlopcu ktory mial na imie HERKULES :confused::confused::confused:
qrcze jak mozna dac dziecku takie imie ? :sorry2:

madzia oj to faktycznie jakies czarne chmury sie zbieaja wokol Ciebie :-( az zal sciska kiedy takie malenstwa umieraja !!

femme oj skleroza nie boli , co ? :-D:-p

Firanka ano upolowalam :rofl2::-)

Mikusa a dziekuje za pamiec ;-):tak:
Ali juz powolutku mija ale jak sie podrapie to znowu Jej puchnie i tak wkolko !! smiejemy sie ze bedziemy musieli Jej kupic rekawice boxerskie :laugh2:

hej
chcialabym się pochwalic moim kochanym syneczkiem. ma na imię Adrianek i bardzo go kocham

Załączniki

• 0389289001.jpg
    0389289001.jpg
    54,7 KB · Wyświetleń: 23
  • 0389292076.jpg
    0389292076.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 26
Ja wpadam na chwile i wypadam znowu :-p ale póki pamiętam to odpisze troszkę:-p

Co do imion to mi np. nie podobają się polskie Kasie Ole Grażynki i Michalinki :-p bez urazy oczywiście :-p po prostu dziecka bym tak nie nazwała :-p

MADZIA - przykro mi ... :-(

POLNA - męcz męcz swojego mena a co ! :-) i koniecznie wstaw fotki :-p pochwal się tym swoim rozmiarem 38 :-p :-)

A teraz uciekam do sklepu później wpadnę :-)

Netgirl ja więc jestem tą mniej utalentowaną grupą społeczną:-p Ja też uważam,że jak dziecko mieszka w Polsce to fajnie jak ma Polskie imię,ale tych typowo Polskich nie jest wcale dużo,a poza tym nie wszystkie są ładne.Nie które naprawdę są śmieszne.Ja ostatnio znalazłam w starym kalendarzu imię Rufin,no a wybacz Rufi to ma na imię mój pies...;-) Fakt,że nie każdy wie jak napisać Nicole,ale nie jest to też takie straszne udziwnienie żeby nie można było nadać w Polsce takiego imienia.J tam tolerancyjna jestem,ale do pewnych granic:-p

Madzia bardzo współczuję....Nie chcę nikogo straszyć,ale napiszę Wam o przypadku,który znam...Kobieta miała od początku stwierdzone,że ma mało wód płodowych.Ogólnie czuła się dobrze.Poszła do szpitala kilka dni przed terminem,bo nie czuła ruchów dziecka...Powiedzieli jej tylko,że dziecko ma już mało miejsca i może tego nie odczuwać.Jednak gdy dalej nie czuła ruchów poszła jeszcze raz i okazało się,że dzieciątko się udusiło,bo wód było za mało...Kilka dni przed terminem...czasami naprawdę lepiej dmuchać na zimne....

Lale oki,oki już będę spokojna:-D:-D:-D.

Madziu ja miałam w rodzinie teraz taki przypadek,że Mikołaja kuzynka przyjechała z Wałcza w 36 tygodniu,i rano czuła ruchy,w po 10 zaczęła krwawić druga kuzynka pojechała zawieźć ją do szpitala i po drodze śmiały się jeszcze,że jadą rodzić,a na miejscu okazało się,że dzidzia nie żyje:-:)-:)-(Ania nie chciała zobaczyć chłopczyka,ale lekarka powiedziała,że to dobrze. Z opowiadań 2 kuzynki wiem tylko tyle,że Malutki nie był siny,ani nic,tylko jak już go urodziła to wyglądał jakby spał:-:)-:)-(. Powiem tylko,że tak musiało być,i uważam,że wszystkim tym aniołkom tam w niebie jest na pewno dobrze...:-(

Netgirl- babcia M. wyszła za Szweda...tak,że dziadek M. był Szwedem. Nie wspominałam wcześniej o tym.

Ogólnie to mamy teraz z M. ciężki okres jakiś...wiecznie się kłócimy itd.,pogodzimy się i już niby wszystko si,a następnego dnia na nowo:baffled::baffled::baffled::baffled: Ciężko mi jakoś tak bo z reguły kłócimy się z mojej winy. Wczoraj np wrzucił swój obiad z przedwczoraj,któego nie zjadł i zostawił na siedzeniu na narożniku kuchennym tak,że jak by ktoś na nim usiadł to by miał tyłek brudny,zostawia stale syf po sobie,a ja tylko potem chodzę i po nim sprzątam:baffled:. I zapytałam mu się czy mama go chowała ze świniami,że zachowuje się nie jak w domu ale jak w chlewie...i się obraził,że najechałam na jego mamę...No ale ja uważam,że wyniósł to z domu i skądś przykład musiał brać:angry:.

Mika dzieki;-)przynajmniej troszke sie pobawimy:-)

Firanka najwidoczniej mamusia tak go nauczyla!! jak synek sie najadl ,albo rzucil na podloge ubrania to pewnie odrazu bIEGgla i sprzatala/jednym slowem MAMIN SYNEK:sorry2:

zycze Wszystkim milych snow :-)

Polna zaraz dosiądzie swojego byka hehe:-D.

Mika a powiedz mi jakim cudem lekarze spaprali Ci coś przy porodzie??? Co zrobili bo chyba nie doczytałam:szok::baffled:.

Polna no jakby w buszu albo chlewie się chował.

reklama
Do góry