reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

:-(Dziewczyny u mnei chyba sa jakies pechowe dni:-(wczoraj zmarlo malenstwo kolegi:-(dzis kumpela zmarla w wypadku samochodowym :-(znow sie zaczyna ze wszystko trace:-(sa miesiace spokojne a jak sie sypnie to 5 pogrzebow na raz:-(nawet nie wiem co myslec...:-(

przepraszam ze was tak zasmucam ale musze sie z kims tym podzielic:-(

reklama
Czesc Kobitki ;-) korzystam z chwili poki P jest w miescie !! bylam dzis u fryzjera ,jutro wesele wiec napewno wstawie jakies fotki :tak:
a pogoda faktycznie beznadziejna :baffled:

Zreszta ja nie wiem dziewczyny czy ktoras moze ogladala taki dokument (rok moze dwa lata temu)w Tv o chlopcu ktory mial na imie HERKULES :confused::confused::confused:
qrcze jak mozna dac dziecku takie imie ? :sorry2:

madzia oj to faktycznie jakies czarne chmury sie zbieaja wokol Ciebie :-( az zal sciska kiedy takie malenstwa umieraja !!

femme oj skleroza nie boli , co ? :-D:-p

Firanka ano upolowalam :rofl2::-)

Mikusa a dziekuje za pamiec ;-):tak:
Ali juz powolutku mija ale jak sie podrapie to znowu Jej puchnie i tak wkolko !! smiejemy sie ze bedziemy musieli Jej kupic rekawice boxerskie :laugh2:

hej
chcialabym się pochwalic moim kochanym syneczkiem. ma na imię Adrianek i bardzo go kocham

Załączniki

• 0389289001.jpg
    0389289001.jpg
    54,7 KB · Wyświetleń: 28
  • 0389292076.jpg
    0389292076.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 31
Ja wpadam na chwile i wypadam znowu :-p ale póki pamiętam to odpisze troszkę:-p

Co do imion to mi np. nie podobają się polskie Kasie Ole Grażynki i Michalinki :-p bez urazy oczywiście :-p po prostu dziecka bym tak nie nazwała :-p

MADZIA - przykro mi ... :-(

POLNA - męcz męcz swojego mena a co ! :-) i koniecznie wstaw fotki :-p pochwal się tym swoim rozmiarem 38 :-p :-)

A teraz uciekam do sklepu później wpadnę :-)

Netgirl ja więc jestem tą mniej utalentowaną grupą społeczną:-p Ja też uważam,że jak dziecko mieszka w Polsce to fajnie jak ma Polskie imię,ale tych typowo Polskich nie jest wcale dużo,a poza tym nie wszystkie są ładne.Nie które naprawdę są śmieszne.Ja ostatnio znalazłam w starym kalendarzu imię Rufin,no a wybacz Rufi to ma na imię mój pies...;-) Fakt,że nie każdy wie jak napisać Nicole,ale nie jest to też takie straszne udziwnienie żeby nie można było nadać w Polsce takiego imienia.J tam tolerancyjna jestem,ale do pewnych granic:-p

Madzia bardzo współczuję....Nie chcę nikogo straszyć,ale napiszę Wam o przypadku,który znam...Kobieta miała od początku stwierdzone,że ma mało wód płodowych.Ogólnie czuła się dobrze.Poszła do szpitala kilka dni przed terminem,bo nie czuła ruchów dziecka...Powiedzieli jej tylko,że dziecko ma już mało miejsca i może tego nie odczuwać.Jednak gdy dalej nie czuła ruchów poszła jeszcze raz i okazało się,że dzieciątko się udusiło,bo wód było za mało...Kilka dni przed terminem...czasami naprawdę lepiej dmuchać na zimne....

Lale oki,oki już będę spokojna:-D:-D:-D.

Madziu ja miałam w rodzinie teraz taki przypadek,że Mikołaja kuzynka przyjechała z Wałcza w 36 tygodniu,i rano czuła ruchy,w po 10 zaczęła krwawić druga kuzynka pojechała zawieźć ją do szpitala i po drodze śmiały się jeszcze,że jadą rodzić,a na miejscu okazało się,że dzidzia nie żyje:-:)-:)-(Ania nie chciała zobaczyć chłopczyka,ale lekarka powiedziała,że to dobrze. Z opowiadań 2 kuzynki wiem tylko tyle,że Malutki nie był siny,ani nic,tylko jak już go urodziła to wyglądał jakby spał:-:)-:)-(. Powiem tylko,że tak musiało być,i uważam,że wszystkim tym aniołkom tam w niebie jest na pewno dobrze...:-(

Netgirl- babcia M. wyszła za Szweda...tak,że dziadek M. był Szwedem. Nie wspominałam wcześniej o tym.

Ogólnie to mamy teraz z M. ciężki okres jakiś...wiecznie się kłócimy itd.,pogodzimy się i już niby wszystko si,a następnego dnia na nowo:baffled::baffled::baffled::baffled: Ciężko mi jakoś tak bo z reguły kłócimy się z mojej winy. Wczoraj np wrzucił swój obiad z przedwczoraj,któego nie zjadł i zostawił na siedzeniu na narożniku kuchennym tak,że jak by ktoś na nim usiadł to by miał tyłek brudny,zostawia stale syf po sobie,a ja tylko potem chodzę i po nim sprzątam:baffled:. I zapytałam mu się czy mama go chowała ze świniami,że zachowuje się nie jak w domu ale jak w chlewie...i się obraził,że najechałam na jego mamę...No ale ja uważam,że wyniósł to z domu i skądś przykład musiał brać:angry:.

Mika dzieki;-)przynajmniej troszke sie pobawimy:-)

Firanka najwidoczniej mamusia tak go nauczyla!! jak synek sie najadl ,albo rzucil na podloge ubrania to pewnie odrazu bIEGgla i sprzatala/jednym slowem MAMIN SYNEK:sorry2:

zycze Wszystkim milych snow :-)

Polna zaraz dosiądzie swojego byka hehe:-D.

Mika a powiedz mi jakim cudem lekarze spaprali Ci coś przy porodzie??? Co zrobili bo chyba nie doczytałam:szok::baffled:.

Polna no jakby w buszu albo chlewie się chował.

reklama
Do góry