Kasiu powiem tak, Nicole bardzo mi się podobało już od jakiegoś czasu...nie wiem dlaczego ale bardzo lubię Nicole Richie,i to nie ze względu na to,że jest bogata i rozkapryszona ale ze względu,że potrafiła zmienić się z imprezowej dziewczyny w kochającą matkę... Dla chłopca miałam polskie imiona przygotowane : Jan Aleksander,a dla dziewczynki Nicole Małgorzata, tak było od początku gdy dowiedziałam się,że jestem w ciąży. Mimo,że żyjemy w Polsce i jestem wielką patriotką to dałam takie imię,a nie inne. Co prawda podobają mi się np. : Michalina,Laura,Waleria...ale tak postanowiłam i nie żałuję mojej decyzji.
I nikt nie ma prawa się wtrącać bo tak samo Wiktoria,Sandra itd nie są polskimi imionami. I Kasiu jeśli nie podoba Ci się imię mojej córeczki to wiedz,że jesteśmy polsko-szwecką rodziną... Ja nie wtrącam się do takich spraw bo to indywidualna sprawa rodziców.
I nikt nie ma prawa się wtrącać bo tak samo Wiktoria,Sandra itd nie są polskimi imionami. I Kasiu jeśli nie podoba Ci się imię mojej córeczki to wiedz,że jesteśmy polsko-szwecką rodziną... Ja nie wtrącam się do takich spraw bo to indywidualna sprawa rodziców.
Ostatnia edycja: