reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Obiadek się robi , Zuzia ogląda Auta 2 a ja wpadłam

Gosida mój M do tej pory mówi ze XZuzia grubasek jest hehe

Snoopy fajnie ze troche lepiej się czujesz

Ewiu daj znac jak po lekarzy

Ja tez tej rodzinie nie pomagałam , bo pomagam mojej siostrze która ma straszną sytuację ...

reklama
kasiek ja tez bylam po wypalanej nadzerce to z tego co wiem to od 4 do 6 tyg postu jest ogołem ;] my wytrzymalismy 4 tygodnie :-D hehehe
wampi no no ;-) rośnie moze jakis projektant czy cos ;-)

U mnie cisza w domu bo Miki, Spi, Daniel sobie lezy i ksiazeczke oglada a ja obiad szykuje, niedlugo maz z Hania zajadą na obiadek :tak:

wampi dzieki ;)
powiedz mi sposób jaki stosujesz by wygladac jak 18stka majac 26 lat? :-D naprawde slicznie wygladasz, na nk nie wierzylam ze to Ty :-D i fajnie ci w prostych włosach:tak:

No ide kotlety smażyc... :-)
pozniej zajrze :*

Witajcie laski:) jak tam przygotowania świateczne? Ja zrobiłam w sobote chrzan i tyle... A moje mieszkanie wyglada jak pobojowisko, co wysprzatam to zaraz, mały churagan robi mi bałagan:confused2:.

Nadrobię wczorajszy dzień, bo wiecej to ewentualnie wieczorkiem dam radę.

no i zebrałam sie w sobie :) pomyłam podlogi poscieralam kurze pozostawilam lazienke tylko do sprzątania :> A teraz mnie głowa boli :confused2:
wampi rzeczywiście jak na 26 lat dość młodziutko wyglądasz :) a w sumie to 27

Liza Wampi wy to w ogóle jak 16 nastki wyglądacie:tak:
aleksandra87 jak tak dobrze ci idzie, to zapraszam do mnie:-p. Mam do zaoferowania zagraconą kuchnię i łazienke do ogarnięcia:laugh2:

Nie umiem się skupić:sorry:, chyba wybiłam się z rytmu czytania wieczorem przysiąde i na spokojnie was nadrobię.

Aaaa udało mi sie wczorajszy dzień nadrobić:-D.... Sorry że tak po kawałku, ale pisze na raty.

Co do kościoła u nas wyglada to tak, że ja co niedziele jestem z młodym na mszy i w świeta, mój T. do kościoła nie chodzi..., ale to jego wybór, każdy żyje tak jak uważa i wg mnie lepiej jesli ktos do kościoła nie idzie wcale niż idze, tylko po to żeby sie pokazać. Ja chodzę bo chcę, mieszkamy bez rodziców, to nikt nas nie sprawdzi. Kacper puki co chodzi chętnie, bo są tam dzieci i jest to na razie dla niego atrakcja, troche sie nudzi nie powiem, ale sie przyzwyczaił. Czase tylko mu palma odbija. np wczoraj... ale dostał reprymendę i stał juz grzecznie.

a Alan pojdzie i do komuni i beirzmowania a pozniej niech sobie sam decyduje: bo w wieku mlodzienczym moze nie chciec isc np do bierzmowania ale 10 lat pozniej moze bedzie chcial sie ozenic i zdanie zmini a tu nie bedzie bierzmowania. Takze do wszytkiego pojdzie i dopiero pozniej bedzie sobie mogl decydowac a wrazie czego gdyby to bylo chwilowe to nic nie traci
Mój T. nie poszedł do bierzmowania wtedy kiedy trzeba było, poszedł jak sam stwierdził, że chce, ale uważam podobnie jak ty:tak:, jak mój młody bedzie dorosły to sobie zdecyduje, ale nie bedzie to na pewno wiek 15 czy 16 lat.

snoopy współczuje, dobrze, że juz lepiej sie czujesz
sali czytałam ten wątek... masakra
Ewi czekamy na relacje z wizyty
aleksandra, widze, że masz to co ja z myciem naczyć:-D

reklama
Ja pomagam choc sama nie mam,ale wiem ze dobro czynione wraca...
Daje to co mam a nie jest mi potrzebne ,nigdy nie pomagam finansowo.
U nas czesto pod sklepem stoi babinka zawsze chce jedzenie więc kupuje jej jakies pieczywo i parówki itp.
Ja czesto dostaje cos bezinteresownie wiec dlaczego ja mialabym nie pomóc,mnie to nic nie kosztuje(oprócz) wysyłki,a mam czyste sumienie nawet jak ten ktos okaze sie oszustem to on w lustro musi spojrzec a ja zrobiłam co mogłam;)

Co do młodego wygladu to za to odpowiedzialne sa tylko geny!!
Nie wierze w zadne kremy przeciwzmarszczkowe itp.moja mama uzywała głownie kremu Nivea i mimo 45 lat nie miala zmarszczek...tata tak samo ,ma 57 lat a młodo wyglada,dziadek mial 91 i tez nie wyglądał na tyle...Mam nadzieje ze z każdej strony odziedziczyłam młode geny hahaha

Ostatnia edycja:
Do góry