reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mirabelka o kurczę dobrze że nic mu się nie stało!!!

Milka spełni spełni się:) Ja Ci to mówię:) Mnie chyba by denerwował klimat w UK... Często chyba pada tam

Lorata to interesy zostają w rodzinie jednym słowem:) Mam kuzynkę w stanach córkę brata ciotecznego mojego taty była u mnie na weselu i mieszka na Florydzie:) Też kiedyś chciałabym tam polecić:)

Snoopy biedaczko;/

KAsiaF hahaha dobry ten Twój mąż może liczy na coś wieczorkiem:p

Oj wiecie jaka jestem zmęczona 3 dni pod rząd wstawać 4.30 i kłaść się o 23 trochę nie bardzo na szczęście dziś C wyręcza mnie przy Dominice chociaż raz:p

reklama
MILKA na mnie podziałał chyba fakt że zawsze w niedziele jestem w pracy, więc potrzebuje ruchu i czegoś w co ręce włożę... A mój M też na nocke ale na 1... on tylko na nocki pracuje :-(

KASIEK ja po nadżerce... już mnie też ten celibat dręczy ale nic nie poradze. Współczuje wstawania... Dobrze że mąż ci pomoże troche

witam wieczorna porą .
Mały spiocha już w łóżeczku , ja siedzę i sie relaksuje .
Jestem ostatnio zmęczona , strasznie nerwowa , a mały daje popalić .
Bylismy w kościele z palemką maly oczywiście troche obskubał bazie ale nie było tragedi :>
Ogólnie napisze , to jedne wene maja na sprzatanie a inne eniuchowanie i tak powinno być . Potem będzie zamaina .

nessi1 ja jak zrobiłam test najpierw tel. do M. A zaraz potem poleciałam zapłakana do mamy (czemu plakałam nie wiem) , mama się ucieszyła strasznie potem przyszła pora na tatę on z tekstem już szybko wam poszło :szok::-D . A tescie no po prostu powiedzielismy a oni w sumie przyjeli tak bez emocji . A i jak zobaczylam 2krski poszłam na balkon zapalić :zawstydzona/y: ale po jednym buchu wyrzuciłam i od tamtej pory juz nie palę :cool2:

ksiek88kasiek dziekuje:* powiem Ci, ze klimat nawet nie jest taki zly. Jest o wiele bardziej lagodny niz w PL, nie ma super upalow ani siarczystych mrozow. Chociaz tej zimy bylo pare nocy gdy temperatura spadla do -15. Za to pogoda tutaj jest bardzo nieprzewidywalna, nie ma tak jak w PL, ze upaly utrzymuja sie caly msc, tu pogoda sie zmienia czasem w ciagu godziny nawet. Dlatego wydaje sie, ze tu czesto pada, a tu rownie czesto jak pada to czesto swieci slonce :)
Jejku, odpocznij sobie, musisz byc totalnie wypompowana, dobrze, ze Ci dzis maz pomoze!

KasiaF87 ojej, same nocki? Kurcze, troche musi to byc ciezkie choc juz sie pewnie przyzwyczail co? A Kiedy celibat sie konczy?

Hej ja na chwile bo nie mam glowy na forum a zasnac nie moge...
neesa1, ja zachodzac w ciaze mialam prawie 22 lata. Rodzicom powiedzialam w 2 mies, pojechalam z Ł i jego mama. Moja przyjela to w miare ale ojciec szkoda gadac, dostalam taka wiazanke ze szok a pozniej wyszedl bez slowa. Do porodu slowem sie do mnie nie odezwal nawet gdy przyjechal do szpitala zobaczyc malego (mama z dziadkiem go zmusli)on powtarzal ze chce do domu a nie siedziec w szpitalu i nadal nic do mnie nie powiedzial. Obecnie nadal jest bez rewelacji

Hej hej:-) U nas leniwie jak to w niedziele, choć pranie poprałam i mam spokój:-) Niedawno Malutka i J. usnęli, więc trochę w ciszy ponetuję a potem kąpiel i spanko bo 6.35 pobudka i do pracy jutro. U nas dziś najwięcej razy to J. w ''konia'' robił domowników z kuli Prima Aprilis:-) Od paru dni ostro wzięłam się na siebie - ćwiczę, jem w miarę zdrowo, jem główne posiłki, nie podjadam, nie piję gazowanego choć czasem łyknę, np raz piwko czy tam wodę gazowaną, ale to tam pikuś, słodyczy nie jem, i 0.5 kg mniej w ciągu paru dni:-) Fakt, że ja ważę tylko 49.8 (ważyłam 50.3:D), no ale z brzuszka chcę zejść. Przed ciążą ważyłam 48 i extra mi było wtedy z samą sobą:tak: Co by szoku nie było - ja mam 160cm.

Kasiek teraz sobie wypoczniesz:-) Zdrówka dla Twoich Skarbów;-)
Mirabelka dobrze, że mężowi nic się nie stało.
KasiaF o to Twój mąż miał fajny humorek dziś:-)
Snoopy mam nadzieję, że już lepiej się czujesz.
Sali o Ty, oszukać nas chciałaś, nu nu:-)
Dorota współczuję nocnych atrakcji, u nas tamta noc też nie była za ciekawa.

Kurde wszyscy już w domu posnęli dawno tylko ja się męczę i nie mogę spać coś :dry:

MILKA - a długo się już o dziecko staracie ? czy to pierwsze podejście ? ;-) ... Ty powinnaś książki pisać jakieś czy coś tak czytam Twoje posty masz normalnie dar do pisania pięknie tą Anglię opisałaś aż ma się ochotę tam polecieć :-D

KASIEK - oby to chwilowy katar był i żeby Ci się mała nie rozchorowała ja już mam dość Nina tydzień w domu siedziała :szok: masakra jutro ostatni dzień antybiotyku w końcu

VEGAS - też bym chciała mieć siły żeby się za siebie wziąć ... od jutra spróbuje ... za miesiąc ślub a nawet to mnie nie motywuje :dry: :-p leń ze mnie niesamowity :-p

Liza na ciaze chcialam was nabrac;)

Ja nie chodze do kościoła przez to co sie teraz tam dzieje...jedna wielka polityka i fabryka kasy...no i mam swoje powody.
Tymek chodzi na religie ,bedzie miał Komunie i Bierzmowanie zapewne tez...Ja wierze w Boga ale nie wierzę w kościól i księży;/
Mam takie samo zdanie, tez do kosciola nie chodze... :dry:
Co jest śmieszne bo moi tescie to strasznie katoliccy i do kosciola w kazde swieto, w kazda niedziele... :eek:

ochrzcic sie tez mozna kiedy sie chce:) Ja jestem wierzaca wiec alan tez pojdzie na to wszytko. W koncu do 18 roku zycia to ja jestem odpowiedzialna za niego:)
Dokładnie :tak:

nesaa ja jak zaszlam w pierwsza ciąze mialam 17 lat i 6 mies. nic rodzicom nie mowilam nawet po wizycie u gina- wtedy M mnie odebral z kolezanka poszłam- ona ierwsza wiedziala:tak: no i tak tydzien chyba sie bujałam z tym i bałam powiedziec, az pewnego poranka mam do mnie przyszla zamknela drzwi i sie zaczela pytac co sie dzieje, i jej wtedy powiedzalam, potem ona ojcu powtórzyla byly pretensje i glupie teksty (nigy nie lubili mojego M) no ale dalismy rade, a cizy z danielem dowiedzialam sie w 23tc i tez powiedzielismy wtedy ale to juz po slubie bylismy mieszkalismy razem wiec sie nie obawiałam ;] moje zycie... z trzecim to doiwedzieli sie w 4mies, powiedzialm matce, bo ojciec wtedy sie nie odzywal do nas :tak: :dry:

Kurcze ale zrąbana pogoda... juz mam dosc tego deszczu :no:
Hania zaczela pokasływac, maz kupi w poludnie leki i dam jej oby przeszlo... ;] z mikim lepiej :)

Witam

U nas czas leci nieubłaganie , w sobotę goście a wczoraj postanowiliśmy pojechać do aquaparku, Zuzia tylko katarek lekko miała.

Teraz jakies sprzatanko i do sklepu po coś na obiad ,

Co do reakcji ja tez się bałam , ale jakoś poszło na szczescie

Witam wszystkie mamuski , z ktorymi sie nie witałam.

Agnieszka tak ja tez mieszkam w Tczewie , w tym parku mielismy tylko zdjecia robione ,

Vegas zycze wytrwałosci , ja tez sie ostatnio zaniedbałam

Snoopy juz masz z górki hehe

A tu zdjecie z wczoraj: CIMG2286.jpg

reklama
Hej.
Ja dzisiaj kontrolę u gina mam.
rano wstałam z dość mocnym bólem krzyża ale przeszło na szczęście.
śliczne suknie miałyście laski.
Kasia Zdrówka dla Kacperka.
co do kościoła to ja nie wiem jakie u was są, u mnie w parafialnym kościele nie ma mowy o polityce, proboszcz nie lub poruszać tych tematów, ale np jak w każdej parafii są gazetki takie a la radio Maryja iw nich zamiast o religii to głównie o polityce jest mówione,
a wiara? ja w Boga wierzę, do Kościoła chodzę nie po to żeby posłuchać kazania a tam po prostu pobyć po całym tygodniu i jakoś tak inaczej się czuję potem, jakoś lepiej. i denerwuje mnie jak idę z S a ten sobie s kolegą lub koleżanką normalnie rozmawia.

no a Justynce jakoś kaszel przechodzi, jeszcze czasem po kaszle ale ma teraz katar taki zielony. syropki się skończyły wiec trzeba będzie dokupić, I teraz poprzedni tydzień nie chodziła do przedszkola, w tym tygodniu nie wiem czy pójdzie a po świętach znów na ćwiczenia na cały tydzień jedziemy.:no:
dorotar jej skąd ja to znam, Justynce tez jeszcze czasem zdarzają się takie pobudki.
Mirabelka dobrze że mężowi nic się nie stało.
Snoopy Je bidulko, a dzisiaj jak się czujesz.
Lorata wiesz niektórzy lekarze już tak mają ze ciąże uznają dopiero w pewnym tygodniu, bo z początku rzeczywiście wszystko jest możliwe. mi gin założył kartę ciąży dopiero w 8 tygodniu.
Milka Pięknie opisałaś Anglię aż chce się tam pojechać.
kasiek Współczuję tego wczesnego wstawania, dobrze przynajmniej że nie przez cały tydzień.
Liza Oby Hani szybko przeszło.

Do góry