reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
milka<3 jeszcze nie, ale za miesiąc się przeprowadzamy.
wampi dzieki, za miłe słowa :tak:
dorotar110 ponoć tak jest, że czasami w pierwszych tygodniach są dwa pęcherzyki, a potem jest jeden, bo ten drugi nie przetrwał. Słyszałam, że często tak się dzieje.:-(
nessa1 ja powiedziałam razem z chłopakiem, w końcu sama w te ciążę nie zaszłam. Rodzice sie wkurzyli, no ale wiadomo, że powiedzieli że pomogą ;-)
kasiek88kasiek ja też :-D
fikusek1988 z tego co pamiętam to milka jest z UK :tak:

lorata to przeprawadzacie sie z PL czy juz gdzies w Stanach mieszkacie? Ale superrrr, strasznie chcialabym kiedys zwiedzic New York, stary juz zwiedzilam, czas na Nowy ;) Wogole cale Stany szalenie mi sie podobaja... Zazdroszcze! :)

Przeprowadzamy sie z PL. Oczywiście podróż jest za długa jak dla mnie czyli dla kobiety w ciąży i będziemy lecieć dwa dni, będziemy gdzieś nocować, nie wiem ja się nie orientuję. Głównie przeprowadzamy się dla interesów, bo mój tata i tata mojego K razem robią intereski...A mnie jakoś zawsze ciągnęło do UK do Londynuuu i wgl :) :sorry2:

Loratka wiec jak ze szkola? Bedziesz tam kontynuowac nauke? a Twoj chlopak? Wow, wielka zmiana was czeka :) Juz na stale sie tam przeprowadzacie? W Londynie jeszcze nie bylam, uwielbiam Anglie, angielskie krajobrazy, strasznie mi sie tu podoba, ale Stany maja to 'cos' ;)

MILKA mamę mam blisko bo w drugim pokoju, to jak potrzebuję chwilę to oddaję małego mamie.

LORATA ja wiem, że tak jest, moja sąsiadka miała bliźniaki i potem wyszło, że jedno, drugie dziecko się wchłoneło. Moje pytanie dotyczyło tego czemu grozi Ci poronienie, lekarz nie wytłumaczył nic.

nie mam siły nawet przeczytać...cisnienie mnie dzisiaj dobija, a leki to potegują... M się wystraszył tab od rana mi dawał ja tylko na sisi dzis wstawałam... o 4 miałam pobudkę, myślałam że będę wymiotowała ale zjadłam banana i mi przeszło... nie mam wcale apetytu i w głowie mi się kręci do tego brzuszek się stawia...
juz mam dość...

reklama
Będziemy tam kontynuowali naukę.
Opowiedz mi coś o Anglii. W jakim mieście mieszkasz? Daleko od Londynu? Długo już tam mieszkacie?
Ja mam rodzinę w Anglii. Ciotka mojego taty tam mieszka, ale jest starą zgorzkniałą wdową. Nigdy jej nie poznałam , ponoć dzieci nie lubi. Rodzice mojego ojca zmarli w wypadku jak on był mały, więc ona się musiała nim zaopiekować. Mam jeszcze jakąś kuzynkę w Anglii ale także jej chyba nigdy na oczy nie widziałam, bynajmniej nie pamiętam. :dry:
snoopy12 :-(biedactwo, trzymaj się
dorotar nic nie mówiła. Powiedziała tylko żebym się nie nastawiała za bardzo...miła z niej babka, prawda ? :dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry