reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
ANETKA - i jaką minę mama miała ? ... a co do komuni to nie wiem pewnie pójdzie bo co takie małe dziecko może wiedzieć i decydować o wierze ? zresztą wiesz jak jest komunia dla takiego dziecka to nie ma nic związanego z kościołem chodzi o prezenty i imprezkę więc pewnie jej tego nie odbiorę jak wszystkie koleżanki będą miały
.Aneta.
Fanka BB :)
femme miny nie widziałam, bo smsa jej napisałam ale jak powiedziałam, że żartuje, to zadzwoniła i mówi, że mnie zabije i że gorąco jej się aż zrobiło
No Zuza też do komunii pójdzie, bo ja wierzę w Boga, więc chcę, żeby miała, ale do bierzmowania zmuszać jej nie będę będzie chciała to pójdzie, nie będzie chciała, to żaden problem. Tak samo jak w gimnazjum czy liceum powie mi, że nie chce chodzić na lekcje religii to też żaden problem, nie będzie musiała chodzić.
No Zuza też do komunii pójdzie, bo ja wierzę w Boga, więc chcę, żeby miała, ale do bierzmowania zmuszać jej nie będę będzie chciała to pójdzie, nie będzie chciała, to żaden problem. Tak samo jak w gimnazjum czy liceum powie mi, że nie chce chodzić na lekcje religii to też żaden problem, nie będzie musiała chodzić.
femme fatal
Mama Ninki :)
ANETKA - to jeszcze jest czas to się później okaże może mnie nagle olśni i stanę się super wierząca cholera go wie co będzie za x lat ;-) ja nie chodziłam na religię w liceum nie mogłam słuchać tych bzdur miałam wtedy okienko i się uczyłam na sprawdziany i odrabiałam lekcję a w gimnazjum chodziłam bo beka była
Dobra zbieram się do pracy ;-)
Miłego dnia :-)
Dobra zbieram się do pracy ;-)
Miłego dnia :-)
fikusek1988
Mama Alanka:)
a Alan pojdzie i do komuni i beirzmowania a pozniej niech sobie sam decyduje: bo w wieku mlodzienczym moze nie chciec isc np do bierzmowania ale 10 lat pozniej moze bedzie chcial sie ozenic i zdanie zmini a tu nie bedzie bierzmowania. Takze do wszytkiego pojdzie i dopiero pozniej bedzie sobie mogl decydowac a wrazie czego gdyby to bylo chwilowe to nic nie traci
.Aneta.
Fanka BB :)
femme moi rodzice chyba nie byli tak tolerancyjni ciągle chodziłam na religie, ale w liceum przynajmniej śmieszna była
fikusek bierzmowanie przecież może sobie wziąć kiedy tylko chce, dlatego do niczego nie zamierzam Zuzi zmuszać. No chyba, że sama będzie chciała
fikusek bierzmowanie przecież może sobie wziąć kiedy tylko chce, dlatego do niczego nie zamierzam Zuzi zmuszać. No chyba, że sama będzie chciała
sali04
Mama-to moja kariera
Liza na ciaze chcialam was nabrac
Ja nie chodze do kościoła przez to co sie teraz tam dzieje...jedna wielka polityka i fabryka kasy...no i mam swoje powody.
Tymek chodzi na religie ,bedzie miał Komunie i Bierzmowanie zapewne tez...Ja wierze w Boga ale nie wierzę w kościól i księży;/
Ja nie chodze do kościoła przez to co sie teraz tam dzieje...jedna wielka polityka i fabryka kasy...no i mam swoje powody.
Tymek chodzi na religie ,bedzie miał Komunie i Bierzmowanie zapewne tez...Ja wierze w Boga ale nie wierzę w kościól i księży;/
fikusek1988
Mama Alanka:)
ochrzcic sie tez mozna kiedy sie chce Ja jestem wierzaca wiec alan tez pojdzie na to wszytko. W koncu do 18 roku zycia to ja jestem odpowiedzialna za niegofemme moi rodzice chyba nie byli tak tolerancyjni ciągle chodziłam na religie, ale w liceum przynajmniej śmieszna była
dzien dobry
ale mialam piekny sen dziewczyny-dwie keski mi sie snily na tescie, ale bylam happy )
zimno dzisiaj -1 w nocy, gdzie ta wiosna i 20 stopni z zeszlego tygodnia...
femme fatal hehe, tam byla pauza, sorki, tak zle to napisalam, chodzilo mi o to, ze bylo 7 stopni ale wiatr okropny. dzis za to juz na minusie w nocy bylismy. Dziekuje za gratki dla mojego:-) 3 dni wolnego, zazdroszcze!
co do Kosciola-nie chodze, nie pamietam juz kiedy bylam, ale w Boga wierze.
ale mialam piekny sen dziewczyny-dwie keski mi sie snily na tescie, ale bylam happy )
zimno dzisiaj -1 w nocy, gdzie ta wiosna i 20 stopni z zeszlego tygodnia...
femme fatal hehe, tam byla pauza, sorki, tak zle to napisalam, chodzilo mi o to, ze bylo 7 stopni ale wiatr okropny. dzis za to juz na minusie w nocy bylismy. Dziekuje za gratki dla mojego:-) 3 dni wolnego, zazdroszcze!
co do Kosciola-nie chodze, nie pamietam juz kiedy bylam, ale w Boga wierze.
reklama
L
Lorata
Gość
Liza nocka praktycznie nieprzespana
milka życzę 2 kresek w rzeczywistości
milka życzę 2 kresek w rzeczywistości