reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

femme współczuję tej pracy w niedziele.. no ale skoro później 3 dni wolnego to jakieś pocieszenie jest :-p
Mam takie samo zdanie jak Ty :tak: a Nina będzie szła do komunii??

Moja mama nabrała się na moją ciążę :-p (sali, zgapiłam pomysł:-p)

reklama
ANETKA - i jaką minę mama miała ? :-p ... a co do komuni to nie wiem pewnie pójdzie bo co takie małe dziecko może wiedzieć i decydować o wierze ? :sorry: zresztą wiesz jak jest komunia dla takiego dziecka to nie ma nic związanego z kościołem chodzi o prezenty i imprezkę więc pewnie jej tego nie odbiorę jak wszystkie koleżanki będą miały :-p

femme miny nie widziałam, bo smsa jej napisałam :-D ale jak powiedziałam, że żartuje, to zadzwoniła i mówi, że mnie zabije :-D i że gorąco jej się aż zrobiło :-p
No Zuza też do komunii pójdzie, bo ja wierzę w Boga, więc chcę, żeby miała, ale do bierzmowania zmuszać jej nie będę :no: będzie chciała to pójdzie, nie będzie chciała, to żaden problem. Tak samo jak w gimnazjum czy liceum powie mi, że nie chce chodzić na lekcje religii to też żaden problem, nie będzie musiała chodzić.

ANETKA - to jeszcze jest czas to się później okaże może mnie nagle olśni i stanę się super wierząca :-D :-p cholera go wie co będzie za x lat ;-) ja nie chodziłam na religię w liceum :-p nie mogłam słuchać tych bzdur miałam wtedy okienko i się uczyłam na sprawdziany i odrabiałam lekcję :-p a w gimnazjum chodziłam bo beka była :-p

Dobra zbieram się do pracy ;-)
Miłego dnia :-)

a Alan pojdzie i do komuni i beirzmowania a pozniej niech sobie sam decyduje: bo w wieku mlodzienczym moze nie chciec isc np do bierzmowania ale 10 lat pozniej moze bedzie chcial sie ozenic i zdanie zmini a tu nie bedzie bierzmowania. Takze do wszytkiego pojdzie i dopiero pozniej bedzie sobie mogl decydowac a wrazie czego gdyby to bylo chwilowe to nic nie traci

femme moi rodzice chyba nie byli tak tolerancyjni :-p ciągle chodziłam na religie, ale w liceum przynajmniej śmieszna była :-p

fikusek bierzmowanie przecież może sobie wziąć kiedy tylko chce, dlatego do niczego nie zamierzam Zuzi zmuszać. No chyba, że sama będzie chciała :tak::tak:

Liza na ciaze chcialam was nabrac;)

Ja nie chodze do kościoła przez to co sie teraz tam dzieje...jedna wielka polityka i fabryka kasy...no i mam swoje powody.
Tymek chodzi na religie ,bedzie miał Komunie i Bierzmowanie zapewne tez...Ja wierze w Boga ale nie wierzę w kościól i księży;/

femme moi rodzice chyba nie byli tak tolerancyjni :-p ciągle chodziłam na religie, ale w liceum przynajmniej śmieszna była :-p

fikusek bierzmowanie przecież może sobie wziąć kiedy tylko chce, dlatego do niczego nie zamierzam Zuzi zmuszać. No chyba, że sama będzie chciała :tak::tak:
ochrzcic sie tez mozna kiedy sie chce:) Ja jestem wierzaca wiec alan tez pojdzie na to wszytko. W koncu do 18 roku zycia to ja jestem odpowiedzialna za niego:)

dzien dobry :)

ale mialam piekny sen dziewczyny-dwie keski mi sie snily na tescie, ale bylam happy :))
zimno dzisiaj -1 w nocy, gdzie ta wiosna i 20 stopni z zeszlego tygodnia...

femme fatal hehe, tam byla pauza, sorki, tak zle to napisalam, chodzilo mi o to, ze bylo 7 stopni ;) ale wiatr okropny. dzis za to juz na minusie w nocy bylismy. Dziekuje za gratki dla mojego:-) 3 dni wolnego, zazdroszcze!

co do Kosciola-nie chodze, nie pamietam juz kiedy bylam, ale w Boga wierze.

reklama
Do góry