reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
A ja miałam fatalną noc ale nie przez malucha a przez starszą. Obudziła się o 2 i nie spała do 5.30, no masakra jakaś, gadka jej się włączyła, maszerowanie ze swojego łóżka do naszego i tak w kółko, w między czasie karmienie Kacpra. Dziś w łóżku było nas czasowo czwóreczka. Ledwo żyję, pospałam godzinkę i o 6.30 mały się obudził i koniec spania.Amelka do 9 spała. Ledwo na oczy widzę, właśnie Melcia miała atak płaczu i przez płacz gadała: JA CHCĘ DO PRZEDSZKOLA, TĘSKNIĘ BARDZO ZA MARLENĄ (to jej pani) i z płaczu mi zasnęła na kolanach, na łóżko ją przerzuciłam, małego babci sprzedałam by go uspała a ja na BB.

MIRABELKA ale nie napisałam, że wymyślasz. Spoko ale myślę, że nie ma się o co kłócić.
Ja jeszcze mniejsza 150cm, kurczak taki ze mnie, ja mam teraz 55 też, moje cycki chyba z 5kg ważą:-D
A do pierwszej ciąży startowałam z 57kg, przytyłam 11kg, a do drugiej start był z 62kg i też 11kg przytyłam. Tyle, że po drugim porodzie szybciej kilogramy zgubiłam. Po Amelce to chyba z rok się męczyłam by mieć około 55kg, jak nie lepiej jak rok.

ANULA o kurczę ale cham i świnia z tego księdza., no szok.

VIKAMCIA za 183cm dałam 330 plus 50zł przesyłka a u was po ile są???

SNOOPY no mój mały ma skazę i ciężko bez nabiału no ale chcę go jeszcze karmić przynajmniej nim pracę zacznę a może i dłużej.Wiesz teraz z małym to dużo rzeczy nie jem bo on delikatny ale z Amelką to po 2 tygodniach jadłam smażone w sumie wszystko jadłam i nic jej nie było-twarda babka z niej.

KASIEK dzięki wielkie.

LORATA a czemu możesz poronić nie wytłumaczył Ci tego. Trzymaj się Kochana.

heh nabrałam dziś K, że pukłam gościa w tył atuta swoim autem, powiedział że to mój problem i jak wróciłam to zawalił takiego focha, że szok.

Aleksandra o sesji ślubnej że troszkę poprawiana:)

Kamcia
oo właśnie ta suknia:) Modelka strasznie mi się nie podoba i zawsze twarz zasłaniam:p

Vegas no nie podoba mi się strasznie:p Martynia cudowna:)

Lorata ja mam nadzieje że jednak parka będzie:)

Femme szkoda tak w niedziele w pracy ale 3 dni wolne:)

Anetka hahaha to teraz masz ciepło z mamą niech cię spotka haha

Milka no może niedługo się spełni:)

Nassa
ja zadzwoniłam do taty bo jego się najbardziej bałam że nawet uderzyć mnie może... No oczywiście był wściekły;/ Potem chyba przyjechali pogadanka była ale na koniec stwierdził że on wolałby wnuka bo musi komuś wędki oddać gorzej z mamą bo ona jak w żałobie chodziła chyba z miesiąc:p

Dorotar współczuję nocki;/

Jeee koniec zjazdu uff szybko wróciłam bo wyczaiłam że kolega jedzie przez moje miasto do Białegostoku:)
Kurczę Domi kataru załapała w nocy się budziła bo jej się gotowało C też zakatarzony;/
Dominika i do bierzmowania i komunii pójdzie

hej wam, dorotar bez przesady kłócić sie o byle co no coś ty:) wspolczuje niemiłej nocki, ja tez bym chciała miec kkg cyce nie no kg moze nie ale 3 by było ok jak karmiłam piersia to miałam spore nessa u mnie to było na luzie ja musiałam powiedzieć dla taty i babci bo z babcia mieszkałam jak se teraz przypomne to śmiech był z nich he czesto znajomym opowiadam:) wiec u mnie nie bylo źle:) ale beznadziejna pogoda wiecie co wczoraj o mało meza nie straciłam prad go poraził gdyby nie miał gumowców na nogach nie wiem co by ti było:(

TZ na nocke pojechal i mam wieczor dla siebie :p jakis film sobie zapodam i jeszcze moze z mama pogadam na skype :)
wogole on jest juz przekonany, ze ja w ciazy jestem, mowi, ze wie to na 100%, nazywa mnie swoja ciazowka :p ja sie smieje z niego, zakladam sie z nim, ze nie, ale on swoje :p

dorotar wspolczuje nocki. To teraz oddeleguj core do dziadkow i rabnij sie w kimono. O, doczytalam, ze malego oddelegowalas-i dobrze, troche odetchniesz :)

kasiek88kasiek moze sie spelni, kto wie ;) Zdrowka dla malej i dla C! Oby bardziej sie nie rozlozyli.

mirabelka o rany! wspolczuje przezyc, dobrze, ze mezowi nic sie nie stalo!

dorator wspolczuje nocki

miraleblka matko dobrze ze nic sie nie stalo!

a ja dzisiaj caly dzien sie nudze,pogoda fatalna,raz slonce,raz ulewa i zimno:/ wyszlam niedawno z mlodych chociaz na chwile na dwor

reklama
Do góry