reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
anetka ja tez do koscioła nie chodzę , ale się modlę :-) i spowiadam się też w modlitwie a nie obcemu facetowi ;-)
a niby komu on się spowiada jak nie jeden na dzi*%^&ki jeździ... no moze chwali się kolego,m którzy też jeżdzą...!!
nie widze potrzeby żeby się spowiadac księdzu , a przed ślubem pewnie pójdę powiem co chciałby ksiądz usłyszeć ;-) i już :-p

a wiesz niektórzy biorą ślub bo co powiedzą rodzice , rodzina , sąsiedzi , ksiąsdz(na małej wsi np) ... są tacy :tak:
i nie jedni mieli nacisk na slub bo trzeba bo wypada bo czas najwyższy ;-)
dlatego napisałam że biorę slub dla siebie...a nie ze względu na kogoś :-)

kama u nas są tylko 3 zoo na całą IE jedno w Dublinie , 2 w Cork gdzie też mam daleko :/ a kolejne to już w angielskiej czesci ie gdzie nawer nie wjadę bo tam bomby podkładają i strach jechać :-p moze kiedyś... ale nie teraz

w Cork byłam to mam zdjęcia na nk .. zwierzat było mozna dotykac norkmalnie i łaziły między ludźmi (te niegroźne jak kangury , lemury , lamy , zebry itp :-) a i małpy skakały nam nad głowami , pawie też łaziły między ludźmi..
a jestem ciekawa czy tu bedzie w Dublinie też taki kontakt ze zwierzaczkami bliski ;-)
kasiek mówisz o tej sukni?? aaaa link mi nie wszedł .. dam w nast poscie

miałam napisać że farbnęłam się na brązowo i zniknęły już moje czerwone włoski :-D

i co jeszcze że o 4 wstaję , śniadanko kawka i w drogę bo do Dublina mam ok 260 km... więc czeka nas daleka podróż...

http://slubnasuknia.pl/monCheri/923_Herms_d/Herms - GEREMIA.html

Ostatnia edycja:
Hej Wam. No u nas też trochę sypało śniegiem, masakra, mam nadzieję, że do poniedziałku zniknie jak będę szła do pracy:-p Ja tam chcę prawdziwą wiosnę w końcu!
Do późna był u nas szwagier, brat J., więc się pogadało. Jutro niedziela, pewnie rodzinna w domciu, chyba, że pojedziemy do Chrześniaczki.

Kaamaa jak będą okularki to na pewno zrobię Martynce w nich zdjęcie:happy2:
ViKamcia Mała byłaby pewnie zachwycona jakby jej zwierzątka koło niej chodziły, ciekawe czy gdzieś w pobliżu nas są takie zoo:confused: Muszę poszukać w necie.
Liza w sumie kieckę miałaś nienajgorszą jak na to, że to 6 lat temu ślub był. Swoją drogą cudny staż:-) No i zdecydowanie ładniej teraz wyglądasz niż w czasie ślubu, młodziej:-)
Malwina ale z Ciebie chudzinka:-) Świetnie wyglądałaś w sukni ślubnej:tak:
KasiaF dużo zdrówka dla Kacperka;* Biedaczek;* A sukienka ładna:tak:
Lorata a na usg nie było widać czy to bliźniaki, że piszesz, że to jeszcze nic pewnego?
Sali kopę lat:-p
Snoopy pokaż się w kolorku nowym:-)
Kasiek eee tam na tym zdj co ViKamcia wstawiała to modelka taka tragiczna nie jest:-)

moje Słoneczko z zeszłego tyg.:-)

Ostatnia edycja:
Ale wczoraj drukowałyście ja już nie miałam czasu żeby wam po odpisywać bo domownicy by mnie zjedli chyba :-p :-p

My z Ninką już śniadanko wcinamy a K śpi jeszcze oczywiście
A ja na 12 do pracy ... :dry: no ale później w końcu 3 dni wolnego :-)

A u nas za oknem ... biało :dry: i słonecznie na szczęście to mam nadzieje szybko się rozpuści i więcej takich akcji ze śniegiem już nie będzie :sorry: :-p

KASIAF - śliczną suknie miałaś :-) a typiara na 3 zdjęciu w tle :szok: niezłą kiecką na wesele wybrała ... :-p

MILKA - aaa no to trochę zmienia postać rzeczy :-p -7 stopni brrr o zgrozo ... no i gratulację dla Twojego :-) awans cieszy też czekam aż mój znowu skoczy wyżej ze stawką :-p :-p

KAAMAA - :-)

VEGAS - mała jak zwykle śliczna :-)

Ja tam tylko cywilny biorę i kościelnego nie będę brała ... ;-) nie chodzę do kościoła więc niby czemu miała bym się tam na ślub pchać ? :-p Jedyne co to Ninę ochrzciłam żeby sama miała prawo wyboru czy będzie katoliczką czy nie ;-)

reklama
Liza no to mnie choć troszkę pocieszyłaś, bo w moim gronie wydaje mi się, że jestem jedyna, i patrzą na mnie, jak nie powiem na co No ja jeszcze niewykąpana, czytałam książkę, i ucięłam sobie krótką drzemkę, a teraz oglądam X factora, więc nie wiem czy zasnę wgl po tej drzemce...:dry:
i jak nocka?
A innymi sie nie przejmuj, zdazylo sie i tyle, wazne ze beirzecie odpowiedzialnosc za to co sie stalo a nie cos innego glupiego... :tak:

Nie musiałas przypominac:-p
Pare osób sie nabrało...:-D
co mnie omineło co wymyśliłas:-D ????

Witajcie
no i mamy kwiecien :-) dla nas to kolejny mies razem ;-) odliczamy do 8 rocznicy :tak:
Vegas śliczna niunia :)

a za oknem sypie dosłownie śnieg... :eek: bialo jest... :dry: brak słów poprostu...

Do góry