reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ViKamcia wiem, że chcesz ślub dla siebie, chyba nikt nie bierze go ze względu na to co gada ksiądz :-p ja nawet nie chcę kościelnego bo myślę, że to bez sensu.. co prawda w Boga wierzę! ale w kościele nie byłam już uuuu dawno! u spowiedzi to już w ogóle, bo teraz nawet bym nie mogła, a jakbym mogła to bym nie poszła, bo spowiedź też jest dla mnie jakaś dziwna :sorry2: żeby obcemu facetowi o swoich grzechach mówić..

Kasia no to musiałam nie doczytać. W takim razie zdrówka dla Kacperka :*

Zuzia już leży, może coś z tego wyjdzie i w końcu szybciej zaśnie :-)

reklama
Cześć Dziewczynki strasznie dużo drukujecie i czasami ciężki mi się wbić w temat ;-)

Kamcia
zazdroszczę wyprawy do ZOO nasze jest odnawiane i otwarcie dopiero za rok :sorry2: a co do wyjazdu J to cóż Ci mogę powiedzieć trzeba było się "dostosować" ;-)

Vegas pochwal się swoją śliczną panienką w okularkach jak już będziecie je mieć :-)

Femme kope lat! widzę u Ciebie wieeelkie zmiany! gratulacje kochana.

Aleksandra
ja również współczuje :-( miałaś piękną sukienkę lubię taką prostotę.

Malwina,Kasiek,Liza,Sali każda z Was piękie wyglądała z resztą jak każda panna młoda :tak: nie ważne jakiego koloru ma suknie.

Wampi, Mariolcia my chrzciliśmy Julkę 24 kwietnia było cieplutko i słonecznie i am również życzę takiej pogody :-)

Dziewczyny nie przesadzajcie z tą pięknością weźcie poprawkę że to jest sesja i troszeczkę retuszowana była:p

Snoopy on podpinany był:)

Milka a dziękuję Zobacz załącznik 452150 tak z katalogu wygląda tylko ta modelka obrzydliwa i mi całość psuje:p

Malwina zdrówka dla Zuzi:)

Lorata jak chcesz to bierz:p jest na sprzedaż:p

Femme
hehe szkoda że na żywo jak rasowa modelka nie wyglądam ale dziękuję duży komplement jak Ty się interesujesz fotografią a to drugie też mi się tak ooo podoba fotograf powiedział żebyśmy pod babcie i teściową rozmodloną tak zrobili:p

Mówicie o weselach a ja w tym roku jestem zaproszona na 6...

Mirabelka brawo dla Niki:)

Dorotar moja mama bo ona wierzy w takie gusła że panna z dzieckiem nie może iść do ołtarza w welonie ( nie skomentuje tego...) Ile tych moich łez było to moje wykrzyczałam jej że mnie nie kocha itd. i stanęło na tym że po wyjściu z kościoła mogę sobie założyć:p Ślicznie wyglądałaś:)

Wszystkie ślicznie wyglądałyście;)

Uff kolejny dzień za mną jutro znowu pobudka 4.30;/ ale mnie dziś grad przed samym busem złapał dosłownie miałam z 15 kroków dzięki Bogu stał mój bus jak wpadłam do busa to jakby ktoś za mną łopatę gradu wrzucił normalnie kierwoca miał wszędzie na desce na sobie w busie szok!!! A ja za rękawem;P Aż mi głupio było bo dzwi prawi wyrwało;/

Agnieszko witaj:) Niech dziatkowie tracą bo takim postępowaniem robią krzywdę sobie i dziecku!!

Aleksandra przykro mi z powodu jej śmierci szkoda że wnuczka nie poznała ale teraz pewnie trzyma nad nim ręce:)

Anula to gratuluję i Tobie i małemu:)

KAsiaF
zdrówka dla Kacpra:)

Liza no to mnie choć troszkę pocieszyłaś, bo w moim gronie wydaje mi się, że jestem jedyna, i patrzą na mnie, jak nie powiem na co :dry:
kasiek88kasiek Chętnie, ale może za kilka lat :-)

No ja jeszcze niewykąpana, czytałam książkę, i ucięłam sobie krótką drzemkę, a teraz oglądam X factora, więc nie wiem czy zasnę wgl po tej drzemce...:dry:

witajcie :)

u mnie troche lepsza pogoda niz u was, ale zimno - 7 stopni. Bylismy dzis na zakupach, ludzi masa wiec nawet z jednego sklepu po prostu wyszlismy bo kolejka wila sie az do wyjscia...
wogole to przeszczesliwa jestem bo TZ awansowal :D on szczesliwy bo sie dlugo staral, a pieniazki tez teraz lepsze beda wiec wogole radocha ;)

femme fatal mam dwie zmiany i w tym tygodniu akurat konczylam o 22, ale mieszkam w UK wiec jest u mnie godzina do tylu ;)
a aktualizacja to pewnie od avasta Ci sie wlaczyla ;) mi tez tak czasem sie wlacza, trzeba wtedy przesunac czas restartu kompa.

malwina18 sliczna suknia! wogole piekne to zdjecie jak trzymasz swoj brzuszek i tej rzezby :)

agniieszka witaj :) mnostwo moich kolezanek rowniez bylo w ciazy w szkole sredniej ;) sliczne imie ma Twoj synek :)

kasiek88kasiek kurcze, nie otwiera mi sie link :( na 6 wesel?! pojdziecie na wszystkie?

No to macie i moją kiecke, chociaż moja to tu niedawno była...

0021.jpg0026.jpg0441.jpg021.jpg

reklama
Do góry