reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Agniieszka ja Cie pamietam :) jejku juz Igorek ma 10 mies! :szok: ale zleciało :tak: co tam u was wiecej?
Lorata to masz 16 lat? musialo mi gdzies to umknąc ;-) mlodziutka jestes :-)

reklama
mariolcia współczuję pierwszej ciąży, moja koleżanka się załamała a też miała pozamacisczną... tak była by jak ja już w 30tc...
Agnieszka hejka;-)
liza Fajną kieckie miałaś jak na 6lat temy;-) a z ciekawości w którym mieś??:-p

Liza aktualnie to śnieg sypie ze ho ho ;) P przeprowadził się do mnie bo nie wytrzymał już ze swoimi rodzicami, w domu awantur i ciągłych pretensji o to ze zniszczyl zycie sobie i im(!). Zyjemy sobie teraz spokojnie razem z moimi rodzicami, cieszymy sie soba i naszym synusiem ;)

snoopy hehehe ;-) dokladnie to 4mies ciazy :-)
Agnieszka i fajnie :-)najwazniejsze to miec wsparcie wspolczuje takich tesciow ehhh :( utrzymuja kontakt z malym? odwiedzaja was? :no:

Liza oni sie nie odzywają do nas wcale juz, Igorowi kupują prezenty jak wiedza ze oprócz nas będzie ktoś jeszcze zeby pokazac jacy to oni sa dobrymi i troskliwymi dziadkami.

gosdia też myślałam,że nie wchodzi,ale to tak dłuuugo się ładuje (przynajmniej u mnie)
snoopy ee to ja coś nie w temacie chodziło mi o femme. :zawstydzona/y:

nienadrobie bo już mnie wołaja...brrr nawet zrelaksowac sie nie dadza.

LIZA też ładnie na ślubie wyglądałaś.

MARIOLCIA wiesz też bym się chciała gdzieś z nim wybrać ale przy dwójce dzieci ciężko i kasy mało a swoją drogą wolę, żeby na ryby pojechał niżby np. miał stać pod sklepem z butelką piwa lub taniego wina-a bo mało to takich i młodych też. Więc z dwojga złego rybki lepsze. Dziś dwie przywiózł.

AGNIESZKA ja Cię nie znam ale witaj.

Agnieszka witaj :) i sie nie ma co dzidkami przejmować , Phi
liza kiecka bombowa , jak snoopy dodala jak na te lata :D
Mały juz idzie na 2 drzemke ale ta pogoda chyba tak działa , u nas grad , deszcz , slońce itd. :dry:nie cierpie takiej pogody

reklama
dorotar przeciez ja wcale nie napisałam ze niki mówi swiadomie mama napisałam ze mowi to co uda sie jej powiedziec i przytoczyłam te slowa które jej wychodza ale skoro myslisz ze wymyślam trudno:)
no dziewczyny kazda z was na slubie cudnie wygladała moj maż tez lubi ryby łowic patrze chyba kazdy facet ma do tego pociąg
u nas tez przestało padac snieg zaczyna sie topic a na podworku pelno blota:(
a co do wzrostu to ja tak jak dorotar tez jestem niska mam 155 a do ciazy startowałam z waga 48kg w osttnim miesiacu dobiłam do 60 a teraz mam 55kg

Ostatnia edycja:
Do góry