reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MALWINA bo ja nie akceptuje osób których nie kojarzę a ze mam słaba pamięć do ludzi i krótko byłam jak ty pisałas to po prostu Cię nie rozpoznałam :-) jak bede w domu sprawdzę jeszcze raz wybacz :p ty z tego co pamiętam to z tczewa w druga stronę moja siostra tam mieszka ;)

SNOOPY he he dobra dobra jak by mi w cycki poszło albo w dupe to spoko ale to w boczki cholera idzie :p

FIKUSEK u Niny niestety też brak poprawy póki co a już rok minął :( no ale pomoc to normalne dopiero jak zacznie rosnąć więcej to wada powinna się bardziej cofać ale ta moja bidula to bez okularów w ogóle nie chce chodzić bo mało widzi więc już są jej częścią jak by i już się przyzwyczaili ze będzie nosiła już pewnie zawsze chyba że sobie kiedyś soczewki za życzy :p

No i więcej nie odpisze bo nie pamiętam a z tel pisze i ciężko by było mi teraz cofnąć. Stronę nie tracąc tego co już z trudem napisałam :p muszę w lepszy tel zainwestować :-)

reklama
Hej;-)
W koncu usiadlam na chwile. U nas wszytsko ok, maly raczkuje, wstaje a nawet przy czyms zrobi ze 2 kroczki. Wczoraj bawil sie wstal i wszedl na pudelko z zabawkami. Oddalam parce licencjacka, teraz czekam na termij obrony. Podobno sporo osob z mojgho roku przekladalo tak jak ja i ja jedyna napisalam. A i zapomnialam ze razem z praca trzeba miec zdjecia do dyplomu, w dziekanacie prosilam zebym mogla doniesc.
Dorota, w welonie nie moze byc dziewczyna w ciazy albo majaca juz dziecko. Ja bylam kiedys swiadkiem na slubie kuzynki, miala 18 lat i byla w ciazy zamast welona miala taka ozdobe we wlosach. Co do gaworzenia moj ciagle tata, baba i jeszcze kilka slow mu sie udaje ale ogolnie woli sie wspinac i rozrabiac;-)
Aleksandra sliczna mialas suknie, w moim stylu;-)m taka chciala ale nie wiem kiedy pomyslimy o slubie
Snoopy moja znajoma planuje tak jak Ty krotka suknie do slubu albo z rozporkiem:tak:tak samo szalona jak Ty:-D
Vikamcia tamten link powinien dzialac, ja ogladalam w necie tylko tak dlugo sie buforuje:sorry2:
Wampi, w awatarze wygladasz na 17 lat:-D
Liza podziwiam Cie, ja mam jednego malego szkraba a trafia mnie gdy ciagle rozwala zabawki

Oj tam oj tam:-D szalona nie jestem, raczej traktuje życie z przymróżeniem oka:-p jakoś prościej żyć:-D moj M chyba ma różowe szkła kontaktowe bo ciągle podejscie optymistyczne:-D
Anula fajnie że z pracą dałaś radę;-)
famm ja też się wpieniałam bo tylko w boczki szło...:sorry2: a weź później spal to dzadostwo:-D ja po ciąży będę się katowała:-D

lece kudły farbować:-p ciemny brąz na tapecie:-D

NULA e taaam ja byłam w ciąży i w welonie do ślubu szłam i nikt mi nic nie kazał ani nie mówił.

SNOOPY jak to od razu będziesz się katować??? Najpierw dojdź do siebie po porodzie. A karmić będziesz piersią??? Bo wtedy to za bardzo katować się nie bardzo.

Hejka

Młody mi się w nocy rozkaszlał... O 2.30 robilam mu inhalacje, rano spędziliśmy 2h w szpitalu na pogotowiu... Osłuchowo czysto, zapalenie gardła tylko, mamy pulneo, flegamine i inhalacje z soli i pulmicortu... Kurcze, do świąt musi mu przejśc bo jedzie na chrzciny połączone z roczkiem do swojego wujka ;-)

SNOOPY a twoja siostra krawcową jest? Moja siostra wpadła na pomysł żeby jej moja mama szyła ale mama jej to z głowy wybiła... To jest tyle roboty że masakra...

VI mój młody też był w zoo safari... w tym roku też chcemy go zabrac...

ALEKSANDRA współczuje...

AGNIESZKA dobrze że twój nie poddał presji swoich rodziców...

A ja sie pozamieniałam w pracy i przed świętami jeszcze dzień pracujący będe miała tylko we wtorek... a po świętach do pracy dopiero w środe :-)

A tu propozycje na dzisiejszy wieczór
https://www.facebook.com/photo.php?...17170431.88727.326540657396097&type=1&theater

Agniieszka - witaj i dziekuję za te słowa, które napisałaś, i z całego serca życzę Ci w przyszłości bliźniąt :tak:
Liza - no tak wyszło, ale cóż zrobić...:zawstydzona/y:

uff trochę musiałam was nadrobić, bo koleżanka u mnie była, ale już jest okej :sorry2:

kasia ona z zamiłowania nie z wykształcenia;-) powiedziała że da radę, jak nie to będziemy się posiłkowali krawcową ktora swojej córce szyła;-)

Dorota jak dla mnie to wymysl starych bab, uwazaja ze jesli sie stracilo "wianek" to nie mozna isc w welonie a prawda jest taka ze jesli mielibysmy sie tego trzymac prawie zadna nie mialaby welona bo teraz ciezko spotkac dziewice biaraca slub;-)moja kuzynka planowala w welonie ale byl juz 6 mies mocno bylo wiadac i babcia ja zakrzyczala. Jak dla mnie to glupota:tak:
Snoopy ja tez sobie obiecywalam ze po 6 tyg zaczne a juz prawie 9 mies a ja nie cwiczylam:zawstydzona/y:

reklama
Do góry