reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Cześć dziewczyny ;-)
Jak dawno mnie nie było, znowu zaniedbałam wątek :zawstydzona/y: jakoś nie mam czasu, ale postaram się być na bieżąco.

Witam wszystkie nowe mamusie, bo widzę, że sporo nowych kobitek się pojawiło :tak:

Lorata gratuluję bliźniaków :-) jak byłam młodsza to zawsze marzyły mi się bliźniaki :-D

Wszystkie suknie ślubne śliczne, no i Wy pięknie wyglądałyście w tym swoim wielkim dniu :tak: Ja nie mam się czym pochwalić, bo niestety nie wybrałam białej sukni, czego teraz strasznie żałuję, bo nie będę miała okazji, żeby taką kiedykolwiek założyć..

U nas dzisiaj beznadziejna pogoda- śnieg, deszcz, grad :dry: i do tego te wiatrzysko, śmietniki aż powywracało :-p Nawet z domu nie ma jak wyjść z dzieckiem na jakiś spacer czy rower :sorry2:

reklama
AAAA SNOOPY myślałam, że o diecie jakieś mówisz a Ty masz zamiar ćwiczyć.

ANULA dokładnie starsze panie do wszystkiego potrafią się przyczepić.

Dorota przypomnialo mi sie ze w mojej rodzinnej parafii, dziewczyna w ciazy brala slub, lekko bylo widac i ksiadz przed oltarzem na poczatku do niej podszedl zdjal welon i powiedzial ze dopiero moze zaczynac:dry:

A co do sukien ślubnych - ślubu w najbliższym czasie nie zamierzam brać, ale co do sukienek, to taki mi się podobają : page.jpg

mila ja nie z uk tylko z ie :-p hehe
ale ocean mam po drugiej stronie ulicy na której mieszkam :-) także blisko ;-)

wampi życzę dobrej pogody na chrzcie :*

dorotar ile dałaś w pl za taka trampolinkę??
ja chce kupić jakąś dla dziewczyn ale wydaje mi się że są drogie :/

aleksandra ja również współczuję :-( szkoda ze Twoja mama nie zdążyła poznać wnuka...
a o piosence to ona chyba powstała przed tym wypadkiem.. ale teraz to przypisują tej akcji... no masakra.. już za dużo o Katarzynie i Bartku W... rzygam nimi...!

agniieszka ja Cię pamietam :-p

Liza Igor Agniieszki z tego samego czasu co Emma .. razem na majówkach siedzimy :-p

anula pewnie działa , ale piszałam ze nie działa mi na ip irlandzkim bo wyskakuje informacja że można oglądać tylko na terenie polski :/
więc nie mogę obejrzeć :-(

przyszła sobota no i pogoda się spsuła... uż nie ma upałów..
trzymajcie kciuki za jutro żeby w stolicy było cieplusio... :-)

diete pewnie będę miała jakąś podobno na cycu smarzonego nie mozna więc cosik z dietki bedzie, jakieś duszone mieso i surówki, do tego owocki, jak by była skaza nie wiem jak ja bez nabialu wyrobię...

a ten kawalek zryty jak nie wiem...

Anula pff co za durny ksiądz :baffled: księża utwierdzają mnie w przekonaniu, że nie chcę kościelnego, nigdy :dry:

Lorata ta pierwsza bardzo ładna :tak:

reklama
Lorata bardzo ladne suknie:)

a ja podobnie jak Anetka nie wiem czy chce koscielnego...z reszta jak ktos sie kocha to potrzebny jest na to papier? I tak jak ktos chce to bez slubu bedzie zyl.

Do góry