reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja na ostatnim wiejskim weselu jakim byłam się zatrułam bo był spirytus podobno za miast wódki.... powiedziałam że więcej nie pójdę na takie i już 2 lata nie dałam się skusić na taka wiejską potupaje weselną:-D

SMACZNEGO:-D

reklama
Wampi tylko koloryzuje na ciemny brąz:")

Femme dziekuje , Twoja Nina tez na starszą wygląda :) dobrze pamietam ze Ty w Gdansku mieszkasz teraz???

MALWINA - 30km od Gdańska mieszkam ;-)

FIKUSEK - oj leci leci ;-) Twój smyk dalej jest słodziutki ;-) nosi jeszcze okularki ?

SNOOPY - wysłałam zaproszenie ;-)

Ja ostatnio jadam na śniadanie makaron podsmarzany z jajkiem ... mmmm ale muszę przestać bo to pewnie strasznie tuczące :-D:-p

Uciekam do pracy :-( z tel pewnie później zajrzę ;-)

hej u nas tez snieg pada od rana:)
gosdia,aleksandra super sukienki obie śliczne:) ja juz jakos wstawiałam kiedys zdjecie w sukni slubnej,
aleksandra ja tez jestem niska i drobna tzn przed ciaza byłam szczulejsza:) i sporo sukien sie namierzylam zanim znalazłam taka w miare tylko ze ja wyporzyczałam nie kupowałam bo potem nie miałabym co z nia zrobić:)
lorata ja tez chce juz jakiegos wesela na szczescie albo i nie mam w tym roku 3wesela w maju lipcu i wrzesniu tylko nie wiem czy isc na te w maju bo niki jeszcze mala bedzie
pogody wam dziewczyny zycze na chrzciny ja na szczescie mała juz dawno ochrzcilam:)

a niki zaczyna nasladowac wszystkich:) jeszcze nie dawno pisałam ze słabo mowi a teraz jak sie rozgada to trajkocze ładnie mama mowi jak wyjde z pokoju to krzyczy mamma mamma az przyjde a ostatnio do meza wołala mama he:) ogolnie to mowi: nie, bziu, mama, baba, bubu, buba i daj i jeszcze czasem jakies słowa jej wychodza:)

famme hehehe patrząc na Ciebie to Tobie nawet 2kg na plusie nie zaszkodzą:-D

malwina ja też chyba się farbne, bo moje włosy każdy w innym odcieniu:-D

do mamy dzwonię żeby mi ciemny brąz kupiła:-p

mirabelka jak na takiego malego bąbelka to niezła trajkotka:-D będziesz miała jak ja z Alą też zaczeła mówić mama z tym że jak miała 5 mieś a teraz gada tyle że czasami zamykam się w łazience żeby z 5 min mieć spokoju:-D

Ostatnia edycja:
Femme ja tez 30 km od Gdanska tylko pewnie w innym kierunku:")

A ja Ci kiedyś wysłałam zaproszenie na fb i nie prezyjęłaś:baffled:

Ostatnia edycja:
wampi fakt klimat na takich weselach świetny, ale skutki wypicia nawet 3kieliszków niewiadomo czeko są opłakane... tydzien po weselu jeszcze wymiotowałam... mama powiedziała że dlatego że to w remizie strażackiej było (strażak się hajtał)... z kumplem poszłam jako osoba towarzysząca...

malwina patrząć na to że obie z pod Gdanśka jesteście to i tak niedaleko do siebie macie:sorry2: ja do każdej mam daleko:-p jak się przeprowadzimy do kammy będę miała najbliżej:-D

reklama
Do góry