reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam Kochane....kupe czasu mnie nie było ,ale to przez awarie kompa;/
Wybaczcie ze nie nadrobie(ale czytałam wszystko;])

U mnie ok dzieci zdrowe a to najwazniejsze,pogoda sie z chrzaniła;/

Temat sukienek...hmmm ja miałam ecru ze złotymi dodatkami,jak na 8 lat temu to podobała mi sie;)
Snoopy mamy podobny gust,ja teraz tez bym wybrała krótka albo z rozporem;))
Mi sie bardzo podobała Pauliny Sykut kiecka;)

Sali, witaj z powrotem :)
Snoopy, słyszałam że ma śnieg padać.
ale pamiętam że na Wigilię śniegu nie było, i jeszcze mówiłam że święta BN to jak Wielkanoc:szok:

my mamy chrzciny na 22 kwietnia zaplanowane, mam nadzieję że ciepło będzie.
dla Was Wampi też życzę pogody...:-)
ja zabieram się za sprzątanie...

Witam

A u nas 2 stopnie i co chwila śnieg pada:(
Zuzia się rozchorowała jednak , ma kaszel mokry i katar, narazie mam nadzieje sama ją wyleczę
A ja farbę na włosach mam i ide ją zmyć

Fajne kecki ślubne pokazywałyście, ja tez miałam skronmną ale bardzo mi sie podobała

Dzień dobry dziewczyny :-)
kasiek88kasiek boże ale mi się podoba twoja sukienka!!!Ja też chcę taką!!:-D

U mnie nawet dobrze, tylko poranek spędziła trochę przy kibelku, no ale cóż...
A co do pogody to całą noc lało, na razie nic sie nie dzieje, 4 stopnie, i mokro...:-(

Z chęcią bym sobie pojechała na jakiś ślub no ale kurczaki nie da rady! Siostra cioteczna jedna już mężatka, wesele było świetne, ale 4 lata temu...druga siostra cioteczna ma już 24 lata i nawet o ślubie nie myśli, a brat cioteczny ma ślub cywilny, i żeby zrobić kościelny i jakąś imprezkę to mu się nie śpieszy :no:

Kurde się rozpisałam i jakaś aktualizacja się włączyła i mi komp się zrestartował :no::angry:

No nic jeszcze raz ... :dry:

ALEKSANDRA - ale miałaś ładną suknie :yes: prosta ale śliczna ;-) no właśnie to jest tak że jest dużo ładnych sukien ale nie pasują do konkretnej osoby ;-) ja wybrałam nie najładniejszą jaką widziałam tylko taką w której ja najładniej wyglądałam :-p chciałam wstępnie syrenkę ale śmiesznie w nich wyglądałam :-p do maja blisko już to wam pokażę już po :-D :-p

KASIEK - śliczne to 1 zdjęcie ! mega jest genialnie tam wyszłaś jak rasowa modelka :-D takie spojrzenie no super :-) za to 2 nie qmam jakiś taki ponury klimat jak na ślubne zdjęcia :-p

KASIAF- no u mnie też mama siostra świadkowa no i Nina widziały ;-) co do wesela to nie będzie w ogóle :-p ślub cywilny później obiad tort kawa na wieczór przekąski wódka i o 22 zamierzamy kończyć ;-) na drugi dzień ze znajomymi na imprezę ;-) nie ma kasy wolimy sobie do Chorwacji jechać w podróż poślubną z rodzinką ;-)

MILKA - to gdzie ty pracujesz że tak długo :szok: ?

LIZA - u nas śnieg pada więc jeszcze lepiej ... :dry:

No jak już pisałam u nas śnieg pada i do pełna parą ... masakra jakaś :no:
Idę śniadanie robić i na 12 do pracy :-(

witam sie i ja:)
dzis wstalam z bolem gardla:/ dopiero co jedno mi przeszlo to teraz od nowa cos:/

Jakie pieken sukie mialyscie dziewczyny:)

Femme witaj:) Super ze ci sie uklada:) A Ninka naprawde wyglada na min 5 latek:) widzialam zdiecia na fb i juz pannica z niej duza:) Ale ten czas leci:)

A my po późnym śniadanku:-p ja wtrąbiłam pół banana i pół bułki z nutella:-D Ala wtrąbiła pół banana, pół kanapki z serem i ćwiartkę kanapki z nutella:-D niby nic wielkiego ale dla mnie jej apetyt mnie cieszy:-D ja się chyba wezmę za sprzątanie, ale dziwnie tak bo Olisia szaleje w brzuchu jak nie wiem:-D

lorata ja z początku nawet na widok kakaa wymiotowałam a miałam na nie taką chęć że szok:-) ale jak jadłam śledzie a potem pączka nic mi nie było:-D
malwina Zdrówcia Dla Zuzi;* jak zmiana koloru to pokazuj się;-)
wampi ja słyszałam że na wielkanoc ma być już cieplej;-)
famm dawaj link do siebie na fb albo ja Ci na pw swoj podam:-p

widzę że pogoda u wszystkich się spierdzieliła:sorry2:

reklama
No,no, wampi ja właśnie byłam na takim wiejskim :-D
snoopy12 a ja na śniadanie kanapeczkę z serkiem białym, a teraz popcornem poprawiam :dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry