reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Nie ja swojej nikomu nie pokazuje :-p tylko najbliższe osoby widziały hehe :-p po ślubie dopiero zdjęcia wkleję wybacz ;-)

Uciekam na film do przyszłego małżonka bo już krzyczy :-p :-p

reklama
Aleksandra moja też wisi i nie wiem co z nią zrobię została u rodziców i tak się o niej zapomniało a to już 2 lata będzie;/

Gosdia a ja tam poszłam z odkrytymi ramionami:p welonu na ślub mi nie pozwolili to się wylaszczyłam:p

DSCF8505.jpgDSCF8302s.jpg Tu widać tren chyba na jedynym a tak mi się podobał:p

hehehe ja na cywilnym miałam marynarkę siorki i swoją letnią kieckie, buty tez miałam już schodzone bo na ktoreś wesele kupiłam:-D na kościelny nie będziemy załowali:-p juz mogę zacząć odkładać kasę na materiał;-) tylko ciekawe czy młoda pamięta co obiecała:-D

ja też już spadam spać:sorry:

famm uwież że było ciężko... To M mnie znalazł i to na forum randkowym:-D 1 maja będzie rok jak się fizycznie znamy:-D i to też rocznica nasza będzie:-D po 2 mieś usrało się nam dziecko, po 4 zareczeni byliśmy a po 5 okazało się że dziecko jest:-D szybka piłka jak to mówią:-D

uwaga pewnie pizgnę gafę:-D

kasiek ja chyba pierwszy raz widzę twoją buzię:-D nie wiem czemu ale zawsze myslałam ze ty masz ciemne wlosy:-D

Ostatnia edycja:
IMG_9077.jpgja jakieś znalazlam ale wiecie co najgorsze było 36stopni na plenerza ja bylam no padnieta i wogole strasznie bylo .A dotego poczatki ciazy o ktorej nie wiedzialam :>

snoopy dobranoc slodko spijcie
kasiek sliczna sukniai ten tren mniam :D

Ostatnia edycja:
Snoopy wtedy w listopadzie 2009 zrobiłam sobie pasemka blond i tak poprawiałam chyba do maja a w czerwcu mi się ubzdurało że chce do ślubu iść w ciemnych i zafarbowałam ale te pasemka były tak mocne że do sierpnia wszystko się sprało i miałam właśnie takie ooo tu blond tam rudy a tam ciemny potem miałam długo długo ciemnie a teraz znowu mam pasemka:p
Gadasz głupoty że nie widziałaś:p
Hehehe i tak szybsza ode mnie nie byłaś:p

Aleksandra Twoja też śliczna skromna ale bardzo pasowała do Ciebie cudnie wyglądałaś:)

reklama
snoopy napewno będa zadowoleni z zoo

wiecie ja ten link co siedza na tej sofie zielonej widziałam kilka dni temu ale ja chciałabym prosić o link do całego odcinka jeśli taki jest...
no i zeby dło się za granicą oglądać bo tu któregoś nie mogę oglądać z za granicy :/

aleksandra no włąśie muszę poszukać na stronce .. na Yt jest tylko kawałek... a chce całość..
zobaczę kiedy są powtrórki moze obejrzę :-)
hehe femme masz rację :-) tu bywało ostrzej czasami ;-)
wow snoopy :-) nie wiedziałam ze wam tak szybko poszło wszytsko hehe :-p
ale przynajmniej jesteście szczęśliwi :-D
lorata jesteś wegetarianką :-) chyba jeszcze nie spotkałam osoby która jest wegetarianką :-)
gosida ładniusia sukienka :-)
aleksamndra a pokaż jaką miałaś kieckę ślubną :-)a już widze ładna ale ja lubię wybajerzone a nie takie skromniusie :-)
a wyglądaliście super na zdjęciu :-)

mi się do kościoła nie podobają z rozporkami :no: chyba ze miałaby jakiś klips :-p co po kościele się odepnie i na salę wersja disco ;-)
ale ja to jestem ja :-)
wogóle ja też mam całkiem wydziwioną wersję mojej sukienki :-) miałam kiedyś w gazetce idealną dla mnie.. ale mi moja była dawna współlokatorka zakosiła gazetę i nawet nie wiedziałam kiedy :/ chyba podczas przeprowadzki....

Ostatnia edycja:
Do góry