reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

DSC03030.jpgDSC03031.jpgDSC03032.jpg

reklama
snoopy zajebiście ci odpowiedziała, kochana :> , a to ciąża smaczki robi pyszne
lorata i jak smaczne były kotleciki ?
wampi a to masz też tam profil ??
Vi myśle że na tvn stronie internetowej powinien byc,albo zobacz kiedy powtórka , jeszcze na yt możesz zobaczyć., mmm grill pychotka a i pieknej pogody życzę . A i no piekne imię Emma :)
Gosiu cudowna lubie nie przesadzoną z reszta sama mialam skromną :)

no maly jeszcze sie przewala po łóżeczku , ale powolido snu.
Dzisiaj miał niesamowity apetyt zjadł 2 miski zupy !:szok:

Ach w przyszlym tegodniu mam iść na sadzonki (zalesianie) i teściowa ma zostać z małym ciekawe jak to będzie , a chciałam sobie dorobić z miesiąc :>

Vegas super że tak się wszystko udało na wizycie 5 miesięcy to nie dużo żeby tylko chciała nosić:)

Gosdia śliczna sukienka w całości z włosami i makijażem będziesz bosko wyglądaćć:)\

Ale Wam się dzisiaj nudziło widać że kiepska pogoda i piszecie:) Sorry nie nadrobię niedawno z uczelni wróciłam a rano wstaję:)

Dziękuje :) bo ja już jej tak dawno nie przymierzałam... ze zapomniałam jak wygląda i sama nie byłam pewna czy mi się podoba. Ja też niedługo ide chyba spac bo jutro na 8 do pracy.

Madagaskar 2 leci ;P na tvn

gosdia fajnie Ci talię podkreśla! z tym że ja bym coś wykombinowała żeby mi było nogi widać:-D ja na kościelnym będę miała z jakimś mega rozporem i będę nogami świeciła:-D

reklama
Do góry