reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ogladam cooltowe "dlaczego ja" i nie wyrabiam z głupoty ludzkiej:-D zrobiłam sobie kisielek truskawkowy, Ala buszuje po domu i to mnie z tekstem jak zapytałam czy już zdrowa "a co nie widzisz że już się lepiej czuję":-D skakała po łózku i nie umie spowrotem na doopie usiąść:-D

reklama
wampi śliczny awatarek :-)

dziewczyny jest gdzieś do obejrzenia cały ten odcinek rozmów w toku w necie??
albo kiedy jest powtórka

ewi wczoraj było u mnie na termometrze 24 stopnie a dzień wcześńiej było cieplej i bylismy na plaży , ogólnie cała wiara sie opalała a dzieciaki biegały w strojach kapielowych , nawet kąpały siuę w oceanie ... moje bawiły się też w strojach ale nie w oceanie bo woda jak dla mnie to za zimna , ale sama zabawa była super :-)
ale dzisiaj juz temp spadła :/
vegas kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&
mi tez się takie gumowe nie podobają okularki pewnie tak jak Ty kupiłabym jakieś inne , a jak widze coenowo aż tak dużo nie musisz dopłacać wiec nie masz się czym przejmowac :-)

dorotar to śmieszne... jak ktoś może nazwać aborcja pół roczne dziecko!!!! ludzioe sobie już jaja robią z tego

femme witaj :-) gratuluję ślubu i postanowienia o kolejnym dziecku :-)

alexandra zgadzam sie z Toba odnosnie tej anioli czy jak jej tam..:/ no jakaś stara baba która chciałaby wszystkim wpoić swoje zdanie i nawet nie zrozumiała posta tej drugiej ..:/ chora ;-) i jeszcze łazi po wątkach z tego co czytam i sieje zamęt bo jej hormony chyba podskoczyły :-p
naprawdę śmieszni są niektórzy hehe

a jsa dziś się źle czuję po wczorajszym grillu... :-)
a w niedzielę wybieramy się do zoo :-) mam nadzieję że wypali wyjazd i że będzie pogoda ;-)

kurcze Vi narobiłaś mi chęci na grilla:-D kurcze świetnie macie z pogodą tylko pozazdrościć;-) ja się już u nas lata nie mogę doczekać ale w tym roku chyba sobie doopy w baseniku nie pomoczę...:-(
Zastanawiamy się z M jaka piaskownicę dzieciakom sprawić i chyba zostaniemy przy tej plastikowej wkopywanej w ziemie, jeszcze cenowo się nie orientowaliśmy ale w takiej chyba najlatwiej piach będzie wymienić:-p

ja się ryby nawpierniczałam:-D tak mi smakowała że szok! a ja ryby nie trawię:-p

No,no Vi zazdroszczę wam tej pogody!! Swoją drogą mi też chrapkę zrobilaś na grilla.:confused2:
Ja szukałam tego odcinka, i jest na tvn player, ale mi coś nie działa :crazy:
Wybieracie się do zoo? świetny pomysł. Tylko ciekawe, czy pogoda dopisze, jak wrócicie to napisz, czy dopisała czy nie. Dzieciaki będą miały frajdę :-D

no właśnie pogoda się dzisiaj popsuła troche ale w niedzielę ma być `13 stopni ... więc nie ejst tragicznie...a w inne dni po 10-11 i bez słońca ...
i pomysleć że przez tydzień mieliusmy takie upały :sorry:

Tak Vi już była raz w Zoo i bardzo jej się podobało..
mam nadzieję że i Emma będzie zachwycona :-)
a Vi już doczekać się nie moze :-) bo ona jedzie do "dżungli" :-D haha

dOROTAR, też tak robie zakupy, ze połowy nie kupie a pieniędzy nie mam dlatego teraz obowiązkowa lista i koniec... i w sumie chyba trochę mniej pieniążków ucieka. ;)
Femme, gratuluje ślubu!!!

Cchciałam obejrzeć te rozmowy w toku u przegapiłam a teraz mi nie chodzi ten link co wcześniej podałyście :wściekła/y:

Więcej nie dam rady niestety... Mam takie pytanie, mogę Wam coś pokazac? I ocenicie swoim obiektywbym okiem czy ładna??

lorata ja pacze i widzę ze na listopadówkach sporo bliźniaków:-D

Vi hehe ja Ali i Grackowi obiecałam zoo w wakacje ale zobaczymy jak to będzie:-p Gracko nigdy nie był a Ala już była 2 razy:-D

gosdia pokazuj, pewnie o jakąś kieckie chodzi??;-)

reklama
gosdia własnie, właśnie pokazuję tą kieckę! :-p
A no sporo będzie listopadowych bliźniaków, też to zauważyłam :-)

Do góry