reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ALEKSANDRA87 :) no właśnie daj linka

SNOOPI no no to fajnie Ci się ułożyło alez zazdroszcze domu ! Ty to stare dzieje Pamietasz widzę :pz tamtym szybko się rostalam i wróciłam do ojca Niny i to z nim ślub biorę :p a ty jakieś kontakty z ojcem Ali masz ?

GOSIA :) no no latka lecą czas już był na zmiany :p

A ja się nudze strasznie wolno mi dzisiaj czas leci ... już mi się nie chce filmów oglądać ale co tu innego robić :sorry:

famme no ja zacofana jestem:-D hehehe ale co się dziwić też ze 2 lata na forum mnie nie było, przymierzałam się czasem żeby napisać ale żadnej z dziewczyn już nie było z okresu jak z Alą w ciąży byłam:-D z Alicji ojcem widuję się tylko na jej urodziny i boże narodzenie, zobaczymy czy na wielkanoc córę odwiedzi:-D a i boski tel ze 2 mieś temu od niego miałam żebym z komornika zrezygnowała, że on mi za przedszkole płacił za to będzie:-D głupia bym była jak bym z alimentów zrezygnowała (500zl) na rzecz 200 na przedszkole:-) w te boże narodzenie było tak że przyjechaliśmy z M od niego i akurat Ali ojciec wchodził na podwórko a ona z tekstem do M: "zobacz jakiś pan do nas idzie":-D

aleksandra ja też chętnie podczytam i się pośmieje:-)

Femme gratulacje ślubu :)

A i wpadłam powiedzieć ze Sali popsuł się komp i jak naprawi to nadrobi:")

A u nas dzisiaj nawet ciepło około 10 stopni i przeważnie słonecznie:-)

reklama
Do góry