nie rozumiem?? gdzie niby jest owa pomyłka?snoopy chyba pomyliłaś dziewczyny
reklama
aleksandra87
Fanka BB :)
Jak wam dzień mija ... Mały śpi ale wieczorkiem was poczytam .
Wciąglam sie w interesującą klotnie na innym forum miedzy dwoma dziewuszkami:>
Wciąglam sie w interesującą klotnie na innym forum miedzy dwoma dziewuszkami:>
dorotar110
ALEKSANDRA daj linka pośmieję się z Tobą
femme fatal
Mama Ninki :)
ALEKSANDRA87 no właśnie daj linka
SNOOPI no no to fajnie Ci się ułożyło alez zazdroszcze domu ! Ty to stare dzieje Pamietasz widzę z tamtym szybko się rostalam i wróciłam do ojca Niny i to z nim ślub biorę a ty jakieś kontakty z ojcem Ali masz ?
GOSIA no no latka lecą czas już był na zmiany
A ja się nudze strasznie wolno mi dzisiaj czas leci ... już mi się nie chce filmów oglądać ale co tu innego robić
SNOOPI no no to fajnie Ci się ułożyło alez zazdroszcze domu ! Ty to stare dzieje Pamietasz widzę z tamtym szybko się rostalam i wróciłam do ojca Niny i to z nim ślub biorę a ty jakieś kontakty z ojcem Ali masz ?
GOSIA no no latka lecą czas już był na zmiany
A ja się nudze strasznie wolno mi dzisiaj czas leci ... już mi się nie chce filmów oglądać ale co tu innego robić
famme no ja zacofana jestem hehehe ale co się dziwić też ze 2 lata na forum mnie nie było, przymierzałam się czasem żeby napisać ale żadnej z dziewczyn już nie było z okresu jak z Alą w ciąży byłam z Alicji ojcem widuję się tylko na jej urodziny i boże narodzenie, zobaczymy czy na wielkanoc córę odwiedzi a i boski tel ze 2 mieś temu od niego miałam żebym z komornika zrezygnowała, że on mi za przedszkole płacił za to będzie głupia bym była jak bym z alimentów zrezygnowała (500zl) na rzecz 200 na przedszkole:-) w te boże narodzenie było tak że przyjechaliśmy z M od niego i akurat Ali ojciec wchodził na podwórko a ona z tekstem do M: "zobacz jakiś pan do nas idzie"
aleksandra ja też chętnie podczytam i się pośmieje:-)
aleksandra ja też chętnie podczytam i się pośmieje:-)
L
Lorata
Gość
Mi niestety nie działa ten link
aleksandra87
Zmiana charakteru w ciąży? - - M jak mama24
tu jest link aniolandia mnie zdenerwowała swoja ala doroslościa ale każdy ma swoje zdanie
A to nie jest poczatek ich kłótni
tu jest link aniolandia mnie zdenerwowała swoja ala doroslościa ale każdy ma swoje zdanie
A to nie jest poczatek ich kłótni
reklama
aleksandra87
snoopy no i takie bywaja opiernicza ta że za młoda:/ ach
Co porabiacie kobitki
Co porabiacie kobitki