reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dorotar110 skadn ja to znam-wyjsc na zakupy, nie kupic tego po co sie wyszlo, a wrocic bez kasy... ostatnio przeszlam sama siebie jak zorbilam liste zakupow, a jeszcze nie kupilamkilku rzeczy z listy... nie wiem jak ja to zrobilam:eek:

reklama
Hej wam :-p ja jak zwykle po długiej przerwie pewnie większość mnie nie kojarzy więc witam Marta jestem :-p :-)

U nas sporo zmian ;-) jak widać po suwaczku niedługo ślub mnie czeka :-p :-D w końcu się zdecydowaliśmy (ślbu w naszą 7 rocznicę bycia ze sobą się odbędzie ;-) )

A poza tym wszystko się układa Ninka rośnie jak na drożdżach wszyscy myślą że ma 5 lat :-p :-D
No i chwyciła mnie ogromna potrzeba posiadania kolejnego bąbla jak nie w e wakacje to w przyszłe już na pewno będziemy się starać jeszcze się zobaczy :-)

No to tyle by było z tym co u mnie ;-)
Teraz postaram się być na bieżąco z tym co u was :-)

femme oooo kope lat ;-) Gratki Ślubu!!! :-) no jeszcze chwilka i bedziesz mężatką :tak: super ;-) i blisko mojej rocznicy my 13ego maja braliśmy ;-) no a mała faktycznie jaka powazna na fotce! ;-)
wampi fajny awatarek!

hejka sklerotyczki:-D

siemka fame!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D

u nas też pogoda do bani, raz słonce za chwile ulewa... teraz chwilowo świecie a Ala śpi:-D ja wstałam calkiem niedawno po wczesnym obiadku mnie złożyło:-p

Witam piątkowo.
Gosdiua mniam popcorn, ja ostatnio mam duże ciśnienie na te rzeczy i jak tylko zobaczę gdzieś paczkę popcornu lub chipsów to od razu muszę ją mieć.
Aleksandra Moje dzieciaki też miały taki okres e rzucały zabawkami.
Malwina Zdrówka dla Zuzi, i dla Ciebie widzę też potrzebne.:tak:.
Liza Zdrówka dla Was.
Milka Oj ja nie mogłam się doczekać testu, potem w dniu miesiączki jakoś nie widziałam potrzeby robienia i dopiero S mnie namówił.
Wampi Współczuję bólu głowy.

No ja juz pracy siedzę :)

LIZA a dziękuję dziękuję :p

SNOOPI no witam panią :p co tam słychać :)

Ogólnie to pracuje w wypożyczalni dvd więc może polecily byscie jakieś filmy ? Najlepiej z tych starszych bo nowe mam już wszystkie obejrzane :p

famme To co widać:-p męża już mam, 2 córcia w drodze:-D w gratisie z mężem dostałam synka:-D kupujemy dom i może już w wakacje po remoncie będziemy mieszkać u siebie;-)

a u Ciebie co Ciekawego poza ślubem??:-D Z tatą małej się zeszłaś? Bo z tego co pamiętam kto inny był przy Tobie w ciąży i pomagał wychowywać?:-p

Mały zjadł kromalke popił mleczkiem:D i pora na popoludniową drzemkę.
U nas raz słoneczka raz deszczyk , ale ogolnie zimno i wietrznie .

Witaj Marto :) gratuluje ślubu
dorota dokladnie wyjść po coś wrócic z innym bez kasy :> normalne

reklama
EWI Mam nadzieję,że się odnajdzie Cała i Zdrowa! wierzę!

kurczę chciałabym zobaczyc ten wywiad z tymi "rodzicami" Madzi,ale nie mogę znalezc.
Jaka paskudna pogoda Bączek mój wstał o 10.20 a o 14 już padła

femme witaj:) No NO faktycznie trochę zmian u Was:)
snoopy chyba pomyliłaś dziewczyny:-D

Do góry