reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Lorata aha, a w rodzinie macie? badź twoj facet?:-)
aleksandra persenem sie ratujesz?;-)

U nas zimno, wyszlam smieci wyniesc to zmarzłam :dry:

aj dziewczyny ta noja tesciowa to jest wnerwiajaca baba mam jej dosyć czasami Niki cała noc mi sie budziła z płaczem to pewnie przez to ze sie wystraszyła ale od rana w dobrym humorku ;-)
uczy sie robić pa,pa:) fajnie jej to wychodzi trzyma lewa raczka prawa raczke i tak paluchami zgina hehe albo macha cała łapką wyprostowana na różne strony i zadowolona sie smieje:-D
lorata tak znam moja sasiadka ostatnio urodziła trojaczki i az trzy baby sie dziecmi zajmuja ona tesciowa i niania:) u mnie w rodzinie były bliźniacy moj tato ma bliźniaka i meza mama tez bliźniaczka he:-D a my mielismy tylko jedno:)
aleksandra ja tez jade czasem na persenie czesto sie denerwuje i bardzo szybko ale to przez sytuacje w domu jaka mam. u mnie tez w nocy padało wiało a rano nawet lekki snieżek popadał
liza zdrówka życzę:)
malwina18 tobie też zdrówka:)

witajcie :)
pogoda sie u nas popsula, chlodniej-a jeszcze przedwczoraj mielismy 22 stopnie... powrot zimy zapowiadaja:szok:
echh, zostalo mi 11 dni do testowania, kuuuurcze, ciezko wytrzymac:crazy:

lorata gratuluje wejscia w 7 tydzien!! jeszcze wczoraj byl 6 :)

mirabelka90 wspolczuje tesciowej. oj, to musi byc slodkie widok jak Ci corcia robi papa :)

Lorata o jak fajnie :-D no to macie wielkie szanse na bliźniaki :-) mój brat ma tez blizniaczki :) ale to od strony żony :-) oni maja pierwsza córke ma 14 lat a potem bliziaczki tez dziewczynki, a jej brat ma pierwszego syna 15 lat i potem tez blizniaki -chlopcy :-)

reklama
EWI współczuję, aby siostra się odnalazła.
Też mam nadzieję, że to minie, ja mogę się obyć bez nabiału ale jak mały podrośnie i zobaczy, że siostra je np. serek i będzie chciał, to weź tu odmów dzieciakowi.

ALEKSANRA moja Amelka miała ataki szału, że tak powiem i potrafiła wszystkim o podłogę pieprznąć.

VEGAS ciekawe czy mała będzie chciała chodzić w okularkach.
Ja to jak by potrzeba było to też bym jakiś ładnych szukała, daj spokój te gumowe to masakra.

A co u mnie??? Nic ciekawego. Stara sklerotyczka jestem, pojechałam na zakupy, żeby kupić coś do jedzenia co ja mogę jeść i przede wszystkim po pampersy i co oczywiście zapomniałam, wszystkie pieniążki wydałam i jestem zła na siebie. Jedyny plus, że jeszcze troszkę mamy i liczę, że mi do poniedziałku starczy, jak nie to sklepy i w weekend otwarte to od mamy pożyczę i pojadę kupić.

A to widziałyście "Bądź Wolny, Miej Wybór" - kampania, marzec 2012 - YouTube

Ostatnia edycja:
Do góry