reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas, zapisze, bo mi wstyd się przyznac całkiem to z głowy wyleciało ;/ Moze akurat pomoga okularki ;) Dzielną masz córe ;)

Do mnie wpadła kolezanka na redsa ;P jutro robie sobie wolne po południu no nie chce mi się jakoś... Jakos ostatnio za dużo mam na głowie.. CVhciałabym juz wakacje.

reklama
Aleksandra Martynce też lewe oczko ucieka:tak: Ale ponoć to mała wada, więc liczę, że szybko się pozbędzie okularków.
Fikusek no też będzie nosić, mam nadzieję, że nie na dłużej niż te pół roku, chciałabym.. Zobaczy się jak będzie. Upatrzyłam dla niej extra brylki z firmy Barbie za 400zł z hakiem, bo te gumowe mi się wcale nie podobają. Moja bratanica ma gumowe i niezbyt:no: A ja chcę by moja Królewna fajnie się prezentowała nawet mając wadę wzroku:tak:

Ostatnia edycja:
Vegas ja mam te specjalne dla malych dzieci okulary i powiem ci ze sa dobrze,latwo je naprawic,naprostowac:) byly dla starszych ladne i drozsze ale jak pomysle ze by mi je mogl rozwalic za chwile to odechcialo mi sie kupowania.Alan nosi od sierpania juz okularki,w kwietniu mamy wizyte i zobaczymy co dalej. Ale on ma dosc duza wade wiec pewnie jeszcze ponosi.

Fikusek ja tak z ręką na sercu powiem, że nie podoba mi się ta cała opcja okularów, ale co zrobić.. Te gumowe są za niecałe 300zł, J. mówił, że takie kupimy, a ja się uparłam na te z Barbie za ponad 400zł, są ładne jak normalne okukary, tyle, że różowe.. Jakiś pustak ze mnie, patrzę na wygląd.. :-( No ni w cholerę nie podobają mi się te gumowe okulary.. eh.. Muszę się z tym przespać chyba..:sorry:

Witam wszystkie mamy

Sorki , ale ostatnio nie mam czasu na pisanie, od wczoaj mam juz zuzię:") bo pogoda sie zepsuła i nie ma pracy narazie
Ale zęby jej wychodzą i ma znów katar taki zielony i gesty a do tego kaszel od dzisiaj , mam nadzieje ze nic wiecej sie nie wykluje.
A ja jeszcze dzisiaj do ginekologa i na pocztę

Ewi mam nadzieje ze siostra się odnajdzie

Vegas zobaczysz fajnie Martynka będzie wyglądała

Gosida ja tez chce juz lato

To narazie tyle ....

Kurde ja tez mam katar i psikam, masakra co za pogoda

hej z rana
Lorata a to juz na 100% bedziesz miec bliźniaki? byly jakies u was w rodzinie? :-)
Z tego co ja wiem to do 12tc czekają z oficjalnym werdyktem czy to bliźnięta bo do tego czasu jedno jajeczko moze sie wchłonąć czy jakos tak:eek:
EWI oby siostra sie znalazła!!! trzymam kciuki!
Vegas dobrze z mala byla grzeczna, jak okularki bedą pokaż nam pannice :-)
gosdia no Miki jeszcze kaszle, niestety po zapaleniu oskrzeli tak szybko nie wraca sie do zdrowia... no ale jest lepiej niz bylo. A ja... kaszle odrywa mi sie juz, jakos daje rade :tak:

No a teraz mysle co na obiad zrobić... :confused2:

reklama
Zdrówka dla chrowitek !

U nas pogoda nieladna padalo całą noc , teraz jak by sie przejasnialo ale zimnoo więc siedzimy w domku mały pokaszluje ale juz nie wiem czy od śliny czy cos mu sie rozwija(oby nie ) ale na wszelki pozostajemy w domciu .

znowu mam nerwy na niego wzięlam persena i muszę opanować się ...

Dzisiaj chodzą spisywać wodę , i też się zastanawiam co na obiad wrzucić na ruszcik , ale chyba zupka warzywna będzie .

Do góry