reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

LIZA, KASIEK, SNOOPY-też oglądałam, o matce Madzi ach żal moim zdaniem to cały ten Bartuś też macał w tym swoje paluszki. Oni są za spokojni, za opanowani w nich nie widać żalu po niby rzekomym wypadku i nieumyślnej śmierci dziecka. Dla mnie to dziecko zostało zabite.
A to Dziecko wypadło z wózka. Ojcu grożą trzy lata więzienia - Onet Wiadomości gdzie tu sprawiedliwość na świecie, chłopak dostanie 3 lata, a tamci bo ich nie można nazwać rodzicami za zabójstwo-bo ja tak myślę, że zabili dostali pracę apartament i ochronę za 15tys. miesięcznie.

LORATA widać, że włosy ma przefarbowne na blond, dla mnie to nie udany blond, na bank domowym sposobem i włosy chyba też sama ścieła bo strasznie nierówne. A na nagraniu z Rozmów na bank miała ciemną perukę, widać jak nic.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.
Byłam dzisiaj na badaniach i w poniedziałek na kontrolę z wynikami do gina.
w ogóle do tej pory nie pisałam ale skoro już wszystko jest oficjalnie zgłoszone. Mamy w mojej rodzinie napięte dni ostatnio, zaginęła moja siostra i dzisiaj trochę lataniny miałam bo trzeba było wydrukować zdjęcia i dać na posterunek.
Najgorsze że w sobotę niby dzwonili do niej znajomi i mówiła ze przyjedzie a w niedzielę telefon już wyłączony i tak do tej pory.
Trzymajcie kciuki żeby się znalazła.

Milka Witaj. oby wam się udało. ja to miałam coś takiego jak ty tym razem. poszaleliśmy w najprawdopodobniej najpłodniejszy dzień i już byłam na 80 procent pewna ze będzie fasolka. teoretycznie test można zrobić dwa tygodnie po stosunku.
Dorotar Współczuję choroby oby szybko przeszło. jej mam nadzieję ze kiedyś ta skaza nie będzie tak się objawiać. mam nadzieję że dieta szybko pomoże.
Lorata Ja bicie serduszka usłyszałam będąc w 8 tygodniu,
Snoopy widać że Ala chora. jejku biedna, namęczy się. no ale dobrze że już przechodzi.a kanapka rzeczywiście mała.
Laluś Witaj, powodzenia w starankach.
Fikusek Hej.
Aleksandra Ale słodziak z Kacperka.
Kamcia hej, zazdroszczę tego ciepła. ile u was stopni jest?
Vegas I jak po wizycie?
Mirabelka Jej mnie by szlak trafił. moja teściowa to lubi chwalić się wnuczkami ale nie wpadłaby na pomysł żeby prowadzić obcych ludzi kiedy wnuczki śpią.
Wampi Mi raz udało ise ominąć jeden dzień z wizytą u dentysty i też cały czas myślałam ze to ma być wtorek a tu zonk, poniedziałek.

Ostatnia edycja:
Aleksandra, ja na czas obcinania paznokci wlączam teletubisie ;) Chociaz my nie mamy z tym problemów.
Mirabelka, no też bym się wkurzyła, jakby jakieś obce babsko obudziło mi dziecko ;/ Dobrze zrobiłas, że zwróciłaś jej uwage.
Kasiek, ale masy sposób na kupe ;P.
Ewi, oby wszystko dobrze się skończyło!!

Zjadłam prawie całą miskę popcornu... Jestem obleśna dosłownie... Zaraz mi usta wybuchną!. I jestem dzisiaj mega zadowolona bo mojemu D. udało się znaleźć prace, czyli ogromny ZUS nas nie pogrąży ;) może w końcu jakoś to będzie.
U nas dzisiaj strasznie brzydko jak wracalam z uczelni to mnie grad dopadł ;P

Idę skończyc moj II etap prasowania a później poćwicze może trochę ten moj tłuszcz ;/

Łoj i znowu pisania ...
No to chyba tylko ja mam problem z moim wogóle zrobił sie nieznosny i nie wiem jak go doprowadzić do pionu ! Czy wasze też rzucały/ją zabawkami o ziemię ogólnie wszystkim ??
gosdia - super oby jak najlepiej mial w tej pracy ! , a tam tłuszcz zaraz :>
Lorata - ja znam mamę co urodziła trojaczki , a co myslisz że będziesz miała aż trojkę , kiedy masz lekarza??
Ewi - przykro trzymaj sie napewno sie znjdzie! Cala i zdrowa

Jesli chodzi o tych ludzi (rodzicow) Madziulki to ja wole sie nie wypowiadać . Powiem tyle oni zarobili na tym , a poki co chyba im z tym dobrze .

Mały sie pokłada nareszcie odpoczne od tego pisku jego ..

Aleksandra, nie przejmuj się moja też wszystko wyrzuca, a nasze dzieciaczki to w podobnym wieku. Moja to jeszcze uwielbia rzucać wszystkim co wpadnie jej w ręce w telewizor. No i uwielbia wylewać soczki na podłogę i rozcierać je łapką:)
Vegas, i jak u okulity? Mojej małej też oczko ciut ucieka ... Jak byla mniejsza to mocniej jej leciało na boczek. Nam przepadła wizyta u okulisty bo była chora w tym czasie. Zarejestruje na nowo.
Liza, jak tam Mikołaj? Lepiej już? No i jak Ty sie czujesz?

Hej Laski. My dziś w Krakowie byliśmy w centrum leczenia zeza. Malutka była o dziwo bardzo pogodna, w ogóle się nie stresowała, doktorki zagadała na amen
laugh.gif
, aż nie wiem po kim ona taką gadułą jest
p.gif
Strasznie się cieszę, że nie płakała
yes2.gif
Wpierw miała takie normalne badanko, potem na 10min musieliśmy iść do poczekalni bo miała zakroplone oczka, potem znowu badanie, znowu kroplenie, po 10min znowu kroplenie a po 30min ostatnie badanie. No i ma małą wadę, na 5 miesięcy ma przepisane okularki i wizyta kontrolna w sierpniu. Może się jej to całkiem unormować do sierpnia dzięki okularkom, więc trzymajcie kciuki!! Ogólnie 2h spędziliśmy w tym centrum.

Gosia to zapisz Małą. Jak do 1.5 roku oczko nie przestaje uciekać to już trzeba to zacząć leczyć.
Liza zdrówka dla Ciebie;*
Snoopy oo to super, że noc cała przespana, mam nadzieję, że Ali już lepiej będzie:tak:
Ewi mam nadzieję, że siostra się znajdzie szybko..
Wampi i kiedy wyniki testu Gabi? Dobra jesteś z tą datą:-D
Aleksandra a co Twojemu synkowi jest, że okulista konieczny?
Mirabelka brak słów na Twoją teściową:no:

reklama
Do góry