reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jeszcze raz dzięki. Co do zdjęć - może jestem staroświecka i wgl, ale wolałabym nie udostępniać moich zdjęć w sieci. Nie mam nawet facebooka, ani gg, nie jara mnie to ;)

Może kiedyś wstawię samo zdj brzusia - kto wie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej,
mariolcia moja mała tez jest bardzo ciekawska i w miejscu sie z nia nie usiedzi
larata i nessa gratuluje jakos sie ułoży:)

u na wietrznie zimno i wgl okna dzis moze umyje aa niki dzis od rana krzyczy mammma mammma he fajnie brzmi:) wczoraj wieczorem tez płakala mocno

Snoopy zdrówka Ali:) A w którym Ty w końcu tygodniu jesteś:p
Hehehehe podobno w 30:-D ale wole mieć 2 suwaczki i kurde wiem kiedy zaszłam:-p

Widzę że większość w ten weekend grillowała, my jeszcze nie otworzyliśmy sezonu grillowania, jakoś nie możemy się zgrać, bo szwagierki pracują, jak mają wolne weekend to ktoś tam szkołę ma itp. zresztą my się tak nasiedzimy na tym grillu z małym :-)
my zrobiliśmy tak, że siorka przyjechała a my w samochód i na grilla z 2 godzinnym poślizgiem dojechaliśmy ale zawsze:-D
No więc mam na imię Lena :blink: Jestem dewiantką :-)
Trenuję, a raczej trenowałam pływanie, codziennie treningi, wygrywałam zawody i wgl, i jeszcze jeżdżę konno. Niestety musiałam przestać z tymi treningami. Basen, to nadal pływam, ale treningi musiałam po prostu zostawić.
To podobno ciąża bliźniacza :-:)-:)-(
Świat się nie kończy na wieść o dzdzi, zwłaszcza że to prawdopodobnie bliźniaki! ja w pierwszej ciąży jak już się oswoiłam że będę mamą chciałam twensy:-D

Snoopy oooo jesteś:szok::-) Zdrówka dla Ali. Jak tam się czujesz?:-) Płeć dzidzi już znasz na 100%?
Wczoraj byłam u gina i leżymy 3 tyg... Szyjka mi się zaczeła skracać, mamy fenoterol i bierzemy i lezymy:-p Na 100% będzie Oliweczka:-D nawet już ciuszki mamy poprane i czekamy:-p

Wampi zdrówka dla małej;*

A w ogole HEJKA:-D

Snoopy a lekarz na kiedy Ci wyznaczył?? Mi też chyba w 32 zaczęła się skracać i było 0 sexu....z
Niesamowita jesteś z tymi suwaczkami hahaha zdjęcia prosimy bo brzucho już pewnie spory:)

Mirabelka gratulacje dla małej pierwszy raz tak pokrzykuje mamamama??

Lorata edytuj posty

:)
Są jednak przypuszczenia, że ten drugi pęcherzyk to krwiak. :no:
Za dwa tygodnie no teraz już mniej mam się stawić na wizytę.

Hehehe oj suwaczek suwaczkowi nie równy:-p
A my rośniemy i rośniemy:-D
Zdjęcie0384.jpgkasiek specjalnie dla Ciebie przed minutką zrobione:-D Domek Oliwci:sorry:

Lorata używaj edycji jesli chcesz cos dopisać, a nikt po Tobie nie umieścił żadnego posta
snoopy ja patrze i nie wierze:szok:. Super brzuszek, nie wie czemu zatrzymała sie i myslałam że ty w 20 tygodniu jesteś, a to 10 wiecej:-D
kasiek czego tu zazdrościć:-p bierz sie do roboty:-p

reklama
WITAJCIE.
Wczoraj mnie nie było, czasu mało. Rano zakupy, potem wypad z małym na usg bioderka na szczęście wszystko w porządku. Melcia została z babcią a ja z małym przed badaniem wyjechałam kilka godzin wcześniej i po drodze odwiedziłam koleżankę która ma 3 dzieci i jeszcze Kacperka nie wiedziała, normalnie zachwycała się nim.
A dziś buszuję po necia, zaraz kuzyna żona przyjdzie i będzie mi ze swojego kąta zamawiała trampolinę i piaskownicę.

Dziękuję dziewczyna, za miłe słowa/

SNOOPY witaj, gdzie Ty się podziewałaś, tyle czasu???Zdrówka dla córci.Jaki śliczny brzusio-jeszcze tak niedawno ja miałam.

KASIEK ale z pdpiętymi włoskami wygodniej, mały ciągnie niesamowicie jak rozpuszczone mama.

NESSA1 witaj. Gratulacje, będzie wszystko w porządku, trzymam kciuki. Najważniejsze by dziecko zdrowe się urodziło a wszystko się dobrze ułoży.
A CZEMU Z TECHNIKUM MASZ MIEĆ KŁOPOT W SZKOLE???? Wiesz po liceum nic nie masz a po technikum od razu masz jakiś zawód wyuczony.
Ile Twój chłopak ma lat???

ALEKSANDRA ładna z Ciebie dziewczyna i synuś śliczny.
Zaproeszenie wysłałam.

LORATA witaj i Ty.O od razu dwa szczęścia na raz. Ale masz fajnie dziewczyno. Nie smuć się, wszystko się ułoży i będziesz jeszcze się śmiała ze swoich smutnych myśli. Trzymam kciuki by było dobrze.

Do góry