reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Aleksandra laseczka jesteś:)

Mariolcia
no już nie gadaj młody coraz większy jak się całkiem sezon rozkręci to już będzie siedział:)

Nessa
no i fajnie najważniejsze że masz oparcie w chłopaku i rodzicach. Szkołą się nie martw urodzisz pewnie w listopad/grudzień to będzie przerwa świąteczna i nadrobisz dziecko daje dużo motywacji ja np. odkąd byłam w ciąży i teraz żadnego egzaminu nie oblałam nie wiem jak to się dzieje ale cieszy mnie to:)

No więc mam na imię Lena :blink: Jestem dewiantką :-)
Trenuję, a raczej trenowałam pływanie, codziennie treningi, wygrywałam zawody i wgl, i jeszcze jeżdżę konno. Niestety musiałam przestać z tymi treningami. Basen, to nadal pływam, ale treningi musiałam po prostu zostawić.
To podobno ciąża bliźniacza :-:)-:)-(

Lorata, witaj :)
też ci gratuluję, ale czemu z takim smutkiem to piszesz ?
kasiek,taaaa, co raz większy ale jest tak ciekawy świata że w jednym miejscu się z nim nie usiedzi :)

Loratka, mam nadzieję że z czasem będzie co raz lepiej. Rozumiem że teraz tak odbierasz tą sytuację, przed tobą całe życie, pasje które trenowałaś i rozwijałaś ale uwierz mi że za kilka miesięcy na tym forum będziesz pisała posty pełne optymizmu i radości :-)
a tata dzieciątka ? już wie ?

No to teraz sobię poczytam Was troszeczkę :)
Lorata tylko pogratulować i to jeszcze blixniacza superr . Nie smuć się tylko ciesz :)
wampi rewelacyjne łózko , achmoi nie tacy chojni:p
kasiek dziękuje slicznie:*
nessa witajrownie itakjak mowisz będę mamą dumnie brzmi więc ci straszniemocno gratuluję ! nie martw się niczym samo się wyjaśni zawsze .

Mój juz śpi zakupiłam adidasy małemu i dwa dresiki teraz już chodzi więc więcej będzie ubarń czytych potzrebnych :>

reklama
Do góry